Návštěvník Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2010 Ne že bych to chtěl svádět na tombeda. Ale byl jsem ve stavu, kdy starost o tvou bezpečnost při zpáteční jízdě z hospody byla mimo moje rozlišovací schopnosti. Ale když už to Toma napadlo, nemohl jsem se nepřidat, to musíš uznat. Rozmyslel jsem se. Žijte v míru Ta panáková smršť byla příšerná. Celou dobu se mi zdálo, že jsem OK a najednou někdo vypnul obraz a zvuk. Některý z dalších srazů bych snad udělal ve vinárně, tam je alepoň teoretická šance, že se takhle strašně nezlinkujem. Petit France by mohla být dobrá. Celkem mě potěšilo, že byli všichni tak hrozně zbořený, takže jsem si nepřipadal úplně vyvrhelovsky. Nebudu zvěřejňovat obsah našich privátních telefonátů, ale ani jeden si tenhleten večírek za rámeček teda nedá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2010 (upraveno) jsa příjemně nalit metaxou, tudíž mám slunce v duši musím zkonstatovat, že vřelého přijetí jakého se mi dostalo v Pardubicích ( např. vlajka 23 let stará, kterou mi RomanI přehodil přes záda, aby mi nebylo chladno) si velmi vážím a stává se mi jakýmsi etalonem jak se chovat k návštěvám na domácích srazech... a vůbec víc psát nebudu, dojeďte k perníkářům osobně a uvidíte, jsou to fajn chlapi adoufám, že i Milise jednou poznám a v hlavě se mi honí myšlenka totální resetace mozku s klukama na Soňákově chatě. takže končím, že jsem byl velmi spokojen a mám dotaz, Macek už je mezi námi??? Kamile avatar změním jen když prohrajeme... Upraveno 25. dubna 2010 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2010 a vůbec víc psát nebudu, dojeďte k perníkářům osobně a uvidíte, jsou to fajn chlapi adoufám, že i Milise jednou poznám a v hlavě se mi honí myšlenka totální resetace mozku s klukama na Soňákově chatě. Jojo, chtělo by to někde s přespáním... Soňákova chata byl takovej malej "čundr", ale účel to splnilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2010 ještě že už není tak drsná doba.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2010 ještě že už není tak drsná doba.... Takže jedinej schopnej velitel je Tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Nějak mi otrnulo, neuděláme příští týden sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Nějak mi otrnulo, neuděláme příští týden sraz? Mají dost tequily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 (upraveno) Nějak mi otrnulo, neuděláme příští týden sraz? chcípni A co takhle: Vinárna Petit France na Perštejňáku a objednat si kohouta na víně a slopat večer víno. Já se těch techíl bojím a po minulém srazu mám specifické kožní problémy. z těch kořalek mi slezly vlasy... Teda jen některý...vlasy Upraveno 10. května 2010 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 už jste to strávili? škoda, že teď nemůžu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 chcípni A co takhle: Vinárna Petit France na Perštejňáku a objednat si kohouta na víně a slopat večer víno. Já se těch techíl bojím a po minulém srazu mám specifické kožní problémy. z těch kořalek mi slezly vlasy... Teda jen některý...vlasy Já jsem pro. Víno můžu. A pro přespolní - kořalku už nepijem, ale rád vás uvidím. Minule byly následky tragické . Doufám, že už nikdo nic slavit nechce . Mimochodem jaký vlasy? už jste to strávili? škoda, že teď nemůžu... Za týden by jsi třeba mohl... nocleh zajištěn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 ... nocleh zajištěn ??? Coq au vin bych asi mohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 ??? to ty si nemůžeš pamatovat , hele Píte budu uvažovat, to zní velmi lákavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Ve vedlejším bytě . Jen pro upřesnění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 ve čtvrtek nemůžu,ale ve středu by to šlo si koupím novej klobouk a musíte na mě dávat pozor abych to vzlád v álejích a netahal to dom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catzrz Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 ...vím, že neoslním žůžostrojkem, ale mám i jiné zbraně... chci říci - konverzaci... jestli máte jednu židli ještě volnou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catzrz Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 chcípni A co takhle: Vinárna Petit France na Perštejňáku a objednat si kohouta na víně a slopat večer víno. Já se těch techíl bojím a po minulém srazu mám specifické kožní problémy. z těch kořalek mi slezly vlasy... Teda jen některý...vlasy ...tak jest...vínko bude lepší... i když s Vámi je to asi vždycky jízda, že! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 ...vím, že neoslním žůžostrojkem, ale mám i jiné zbraně... chci říci - konverzaci... jestli máte jednu židli ještě volnou... Jsi vítán... Tak příští středa? 19.5. ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 Zamluví to někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 za mě 19 dobrý já to zajdu zamluvit ale až jak se vyjádří ostatní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 za mě 19 dobrý já to zajdu zamluvit ale až jak se vyjádří ostatní já se vyjadřuju že jo a vyjadřuju se, že tam nevaří a že se dá gábl dojednat dopředu. Takže Soňáku, velká šance prolomit tvé dvacetileté mlčení. Já bych flekoval nějaký jídlo nebo studené obžerstvení tak do dvěstěpáďa na hlavu. Mrskni prosím pěkně potom jejich nabídku sem a ať se kuchař(ka) vytáhne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se