sonny.c Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 (upraveno) Takže Soňáku, velká šance prolomit tvé dvacetileté mlčení. pche už několika lovcům hlav jsem odolal s exulzivní nabídkou práce tiskového mluvčího,nebyli mě hodni EDIT: Hele Soňáku, už jseš tady dost dlouho, aby ses naučil ty citace. Takhle to mělo vypadat: Takže Soňáku, velká šance prolomit tvé dvacetileté mlčení. Upraveno 11. května 2010 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2010 nazdar kocouři, utajení je zjevně prozrazeno...omlouvám se za svou drzost, leč neodolala jsem pokušení si trochu zastřílet ... Tak takovou tě znám Kdes byla, když se Roman zamilovával? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2010 Kdes byla, když se Roman zamilovával? To sem netahej.člověk něco vožralej plácne aby byla jako sranda, žéé a už si ho tady každej root bere do huby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2010 Kdes byla, když se Roman zamilovával? A bude nějaká návštěva z jiného kraje? Jen na co se mám připravit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2010 (upraveno) A bude nějaká návštěva z jiného kraje? Jen na co se mám připravit Jako Kamil? Ten je z jiného kraje? Přijel jako noblesní gentleman z velkého světa, pohltil ho genius loci Rybárny a odcházel zpráskanej jak carskej ouředník stejně jako my vidle východočeský. Tj. Kamila jsem přijal jako vlastního a stáhnul jsem si ho na naši sociální úroveň. Pro mě už není z cizího kraje. Upraveno 12. května 2010 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2010 Jako Kamil? Ten je z jiného kraje? Přijel jako noblesní gentleman z velkého světa, pohltil ho genius loci Rybárny a odcházel zpráskanej jak carskej ouředník stejně jako my vidle východočeský. Tj. Kamila jsem přijal jako vlastního a stáhnul jsem si ho na naši sociální úroveň. Pro mě už není z cizího kraje. Pro mne taky ne, já myslel třeba výpravu z Prahy nebo tak něco. Kamila rád uvidím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2010 (upraveno) už k vám nejedu... mé ego se cítí ublížené takhle se podbízet rootovi Upraveno 12. května 2010 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2010 už k vám nejedu... mé ego se cítí ublížené takhle se podbízet rootovi Nebul a přijeď slečinko klidně s tebou budu lemcat radka, rum a přikusovat brikety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2010 je to tak 50/50, že bych se objevil, uvidíme v pondělí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 Tak jsem včera(?) mluvil s Holickou mlátičkou a má období nezájmu, takže prý nedorazí... Zamluvil mlčenlivý mončičák hospodu a objednal baštu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Mlčenlivý mončičák hlásí že to zamluvil,středa od 18:00 Vinárna Petite France máme velký stul za barem ve sklepě,žrádýlko by mělo taky být,co mě bylo řečeno francouzský sejry,klobáska z divočáka,nějakej francozskej sýrovej koláč (kdo by ho chtěj na jistotu ať se hlásí,dojdu zamluvit) a kdyby bylo nejhůř je přes náměstí picérka(jestli nás s tím nevyhoděj) Pokud se na nás přijedou kouknout přespolní a měli by potíže s navigací,ať se hlásej aby jsme je navedli na cíl. konec hlášení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Oni nemají webové stránky, to je bordel! Tak alespoň odkaz z databáze včetně lokace. A jak jsem pochopil z nějakých diskuzí quiche dělají každý týden jiný, možná by nebylo od věci vědět, jaký zrovna budou mít. Jo a Soňáku opravil jsem ti název vinárny. EDIT: Ještě dotaz. Je tam všude zákaz vjezdu, v které ulici se dá nejblíž zaparkovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Oni nemají webové stránky, to je bordel! Tak alespoň odkaz z databáze včetně lokace. A jak jsem pochopil z nějakých diskuzí quiche dělají každý týden jiný, možná by nebylo od věci vědět, jaký zrovna budou mít. Jo a Soňáku opravil jsem ti název vinárny. EDIT: Ještě dotaz. Je tam všude zákaz vjezdu, v které ulici se dá nejblíž zaparkovat? sýrovej koláč k vínu beru. Kamile, parking na Bělobranským náměstí a pak směr Perštýnské náměstí. Hele nečekej tam nějakou echt provence vinárnu, tady v Pardubicích říkáme vinárna všemu, kde se z vína nepoblijeme. Ale tohleto je zrouna celkem sympatický podnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 název jsem zkopíroval od Romana,tak to připomínkuj tam ještě můžeš zaparkovat za Automatickejma mlejnama (ta pěkná stavba hned před mostem) myslím že je to tam i zadarmo,zatočíš do prava těsně před mostem,je to ulička mezi mlejnem a řekou kókám že maj špéciélní nabídky papání,pokud má někdo zájem a sjednotí se objednávka tak to dojdu domluvit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 (upraveno) Přijedeš z Prahy. Takže hradubická silnice vostře doleva Hypernova - nádraží, za ním světla vostře doprava- rychlodráha, světla vostře doleva - Karlovina světla pod plynem rovně- světla elektroprůmka vostře doprava - u soudu vostře doleva - bělobranský náměstí koně prrr. Soňák zná Pardubky dokonale jak Vontové Stínadla. To jeho doporučení je správný, ale rozdíl je v tom, že těch dvacet korun, co ušetříš na parkovným, projedeš na benálu, než jeho zamilovanej parkovací flek najdeš. No, anebo navigace pro sraby Upraveno 16. května 2010 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Paráda:) Je potřeba nahlásit počet kvůli baště nebo to budou dělat dle požadavků při příchodu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 anžto mi zrušili zítřejší výlet do Prahy bez náhrady, tímto oznamuju velectěným východočeským členům, že se zítra s velikou lítosti Vaší báječné trachtace nezúčastním, takže hasta la vista baby, příště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Najde se někdo s flekem v autě z Prahy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Najde se někdo s flekem v autě z Prahy? Kamil by mohl přijet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Kamil by mohl přijet Kamil přijede, ale jede už brzo ráno do HK a pak teprve do Pardubic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se