Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Takže Soňáku, velká šance prolomit tvé dvacetileté mlčení.

pche už několika lovcům hlav jsem odolal s exulzivní nabídkou práce tiskového mluvčího,nebyli mě hodni ;)

EDIT:

Hele Soňáku, už jseš tady dost dlouho, aby ses naučil ty citace.:) Takhle to mělo vypadat:

Takže Soňáku, velká šance prolomit tvé dvacetileté mlčení.
Upraveno uživatelem Kamil
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil
nazdar kocouři, utajení je zjevně prozrazeno...omlouvám se za svou drzost, leč neodolala jsem pokušení si trochu zastřílet :suicide_anim: ...

Tak takovou tě znám ;)

Kdes byla, když se Roman zamilovával?

Odkaz ke komentáři

A bude nějaká návštěva z jiného kraje? Jen na co se mám připravit :)

Jako Kamil? Ten je z jiného kraje? Přijel jako noblesní gentleman z velkého světa, pohltil ho genius loci Rybárny a odcházel zpráskanej jak carskej ouředník stejně jako my vidle východočeský. Tj. Kamila jsem přijal jako vlastního a stáhnul jsem si ho na naši sociální úroveň. Pro mě už není z cizího kraje.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Jako Kamil? Ten je z jiného kraje? Přijel jako noblesní gentleman z velkého světa, pohltil ho genius loci Rybárny a odcházel zpráskanej jak carskej ouředník stejně jako my vidle východočeský. Tj. Kamila jsem přijal jako vlastního a stáhnul jsem si ho na naši sociální úroveň. Pro mě už není z cizího kraje.

Pro mne taky ne, já myslel třeba výpravu z Prahy nebo tak něco. Kamila rád uvidím....

Odkaz ke komentáři

Mlčenlivý mončičák hlásí že to zamluvil,středa od 18:00 Vinárna Petite France

máme velký stul za barem ve sklepě,žrádýlko by mělo taky být,co mě bylo řečeno francouzský sejry,klobáska z divočáka,nějakej francozskej sýrovej koláč (kdo by ho chtěj na jistotu ať se hlásí,dojdu zamluvit) a kdyby bylo nejhůř je přes náměstí picérka(jestli nás s tím nevyhoděj)

Pokud se na nás přijedou kouknout přespolní a měli by potíže s navigací,ať se hlásej aby jsme je navedli na cíl.

konec hlášení

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Oni nemají webové stránky, to je bordel! Tak alespoň odkaz z databáze včetně lokace. A jak jsem pochopil z nějakých diskuzí quiche dělají každý týden jiný, možná by nebylo od věci vědět, jaký zrovna budou mít.

Jo a Soňáku opravil jsem ti název vinárny.:)

EDIT: Ještě dotaz. Je tam všude zákaz vjezdu, v které ulici se dá nejblíž zaparkovat?

Odkaz ke komentáři

Oni nemají webové stránky, to je bordel! Tak alespoň odkaz z databáze včetně lokace. A jak jsem pochopil z nějakých diskuzí quiche dělají každý týden jiný, možná by nebylo od věci vědět, jaký zrovna budou mít.

Jo a Soňáku opravil jsem ti název vinárny.:)

EDIT: Ještě dotaz. Je tam všude zákaz vjezdu, v které ulici se dá nejblíž zaparkovat?

sýrovej koláč k vínu beru. Kamile, parking na Bělobranským náměstí a pak směr Perštýnské náměstí. Hele nečekej tam nějakou echt provence vinárnu, tady v Pardubicích říkáme vinárna všemu, kde se z vína nepoblijeme. Ale tohleto je zrouna celkem sympatický podnik

Odkaz ke komentáři

název jsem zkopíroval od Romana,tak to připomínkuj tam

ještě můžeš zaparkovat za Automatickejma mlejnama (ta pěkná stavba hned před mostem) myslím že je to tam i zadarmo,zatočíš do prava těsně před mostem,je to ulička mezi mlejnem a řekou

kókám že maj špéciélní nabídky papání,pokud má někdo zájem a sjednotí se objednávka tak to dojdu domluvit

Odkaz ke komentáři

Přijedeš z Prahy. Takže hradubická silnice vostře doleva Hypernova - nádraží, za ním světla vostře doprava- rychlodráha, světla vostře doleva - Karlovina světla pod plynem rovně- světla elektroprůmka vostře doprava - u soudu vostře doleva - bělobranský náměstí koně prrr. Soňák zná Pardubky dokonale jak Vontové Stínadla. To jeho doporučení je správný, ale rozdíl je v tom, že těch dvacet korun, co ušetříš na parkovným, projedeš na benálu, než jeho zamilovanej parkovací flek najdeš.

No, anebo navigace pro sraby :D

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...