tombed Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 ...doufám, že někdo Kamilovi pomůže s Romanovo ventilkama, ať to nešněruje neosvětlen městem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Kamil by mohl přijet Ty nejedeš zítra na Prágl? Já jo, ale vracím se už ve 13hod, musím stihnout ve školce besídku, než vypadnu za vámi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Ty nejedeš zítra na Prágl? Já jo, ale vracím se už ve 13hod, musím stihnout ve školce besídku, než vypadnu za vámi A jakou básničku budeš říkat? Vždyť ty znáš jen sprostý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 A jakou básničku budeš říkat? Vždyť ty znáš jen sprostý Jednu pro tebe Stůj prasátko, líbíš se mi. Pročpak pořád ryješ v zemi? Kdybys v zemi nerylo, víc by ses mi líbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Jednu pro tebe Stůj prasátko, líbíš se mi. Pročpak pořád ryješ v zemi? Kdybys v zemi nerylo, víc by ses mi líbilo. ty jóóó... Za tuhle dostaneš pytlík bon parů. Vode mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Ještě umím jednu: Slunce svítí jako prase, na zahradě se*e pes. Pod oknama smrdí ho*no, máme venku krásně dnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Záznam ze schůze... 1) Obsluha a jídlo super (mňam) 2) Učast více než hojná (rád jsem vás zase viděl) 3) Roman šel brzo spát... 4) Jsme rádi, že Kamil byl autem a neobjednal žádné panáky 5) Sonnymu sluší hodinky s lebkou... 6) Děkuji Godinovi za Bloody Mary.. přišla vhod 7) Catzrz má hezký sklep a vybavený bar... Buenas noches Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Vybíral bych: Invicta a Luminox žluté. Invicta, Fossil a Bulova open. EDIT: Ještě Invicta Seeker model 5820 nebo 5825. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Záznam ze schůze... 5) Sonnymu sluší hodinky s lebkou... 7) Catzrz má hezký sklep a vybavený bar... Buenas noches Sonnymu sluší všechno, to je jasná věc Co jste dělali u baru, to mi je celkem jasný, ale v jednu v noci ve sklepě? Přivezli uhlí? Roman vysmahnul, nikdy není moc zábavný a včera tuplem, takže vlastně dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Hochu, to je sklípek radost pohledět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catzrz Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Vybíral bych: Invicta a Luminox žluté. Invicta, Fossil a Bulova open. EDIT: Ještě Invicta Seeker model 5820 nebo 5825. Si ty krásky budu muset vyhledat, moc díky ... i když Sonny byl z té naší noční výměny na vážkách ... ...koneckonců je vše zdokumentováno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catzrz Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Záznam ze schůze... 1) Obsluha a jídlo super (mňam) 2) Učast více než hojná (rád jsem vás zase viděl) 3) Roman šel brzo spát... 4) Jsme rádi, že Kamil byl autem a neobjednal žádné panáky 5) Sonnymu sluší hodinky s lebkou... 6) Děkuji Godinovi za Bloody Mary.. přišla vhod 7) Catzrz má hezký sklep a vybavený bar... Buenas noches Musím ještě dodat... 8) osazenstvo se shodlo, že ženská musí mít hlavně hezké obočí (nebudu jmenovat) a lýtka (též nebudu jmenovat) :-) no jo... hodináři ... 9) alespoň Godin to trochu zachránil...děkujeme za sexindex ... Hochu, to je sklípek radost pohledět. ja, ja ... však neboj, to dopadne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Si ty krásky budu muset vyhledat, moc díky ... i když Sonny byl z té naší noční výměny na vážkách ... ...koneckonců je vše zdokumentováno... A jo vlastně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 prostě je vidět že ne jen drahý hodinky ze mě dělaj lepšího člověka ale i hodinky z lebkama i když tady by se snoubilo oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastimil Talanda Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 koukám, že sem o hodně přišel. Příště už snad konečně vyjde čas dorazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastimil Talanda Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 koukám, že sem o hodně přišel. Příště už snad konečně vyjde čas dorazit. jinak soňáku, tyhle Ti jsou zatím nejlíp, co sem na Tobě viděl :-)) Tvůj vkus se zlepšuje 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catzrz Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 prostě je vidět že ne jen drahý hodinky ze mě dělaj lepšího člověka ale i hodinky z lebkama i když tady by se snoubilo oboje týýýý jo... Sonny, nedráždi!!! To ti to včera nestačilo ...ty jsou fakt drsný...echt motorkářský... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 a já rád dráždím(na pravejch místech) http://www.google.cz/images?q=Corum+Bubble...t=0&ndsp=20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 a já rád dráždím(na pravejch místech) http://www.google.cz/images?q=Corum+Bubble...t=0&ndsp=20 Hlavně Jeníku mysli na základní poučku: Jak má něco kola nebo kozy, tak s tím dříve nebo později budu problémy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Hlavně Jeníku mysli na základní poučku: Jak má něco kola nebo kozy, tak s tím dříve nebo později budu problémy. Pravdu díš starý osle . Na druhou stranu jsou to motorkáři , tak mají zkušenosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se