Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 A za týden můžete všichni? Já jen že asi budu v Práglu...na dva dny. No a kdo v sobotu nebo v neděli na kočičky do sokolovny? na to ti se.u, dvě kočky mi stačej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Za tyden muzu Ty nemůžeš, ty musíš Volal jsem ti... na to ti se.u, dvě kočky mi stačej... Přijď , určitě tam zase nějaká k mání bude, kde jsou dvě, tam můžou být i tři :-) já jsem potom v klidu... 2gas ty budeš v Perníkově? mě poser, to vytáhnu sváteční tesil Tak jenom kvůli tobě si to přehodím na jindy, prdelko opálená.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Tak jenom kvůli tobě si to přehodím na jindy, prdelko opálená.... tak teďka jsem se dovopravdy vyděsil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 (upraveno) Miloši, ty jseš dneska nějak rozhulákanej, co piješ? Upraveno 10. listopadu 2010 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Miloši, ty jseš dneska nějak rozhulákanej, co piješ? začal jsem s Brúnou Plzní, pak sylvánské a když došlo, Frankovka, a ta už taky došla, tak šmejdím... Ale chlapi ty Doxy....ku.va ku.va ku.va to sou hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Já jen že asi budu v Práglu...na dva dny.Kdy? Uděláme minisraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 (upraveno) Miloši, ty jseš dneska nějak rozhulákanej, co piješ? to není kožný, to se mi stává jednou za deset let... jojo, pamatuju si ýe jsem se hádal s PITRíSKEM, ale už je to dobrý Upraveno 10. listopadu 2010 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 začal jsem s Brúnou Plzní, pak sylvánské a když došlo, Frankovka, a ta už taky došla, tak šmejdím... Ale chlapi ty Doxy....ku.va ku.va ku.va to sou hodinky... myslím, že jsi akorát v kondici jebnout ňákej pěknej bid na ebay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 myslím, že jsi akorát v kondici jebnout ňákej pěknej bid na ebay :speak_cool: To znám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Kdy? Uděláme minisraz? Jak to budu vědět, pošlu SZ... Jsem pro, dáme vědět i metroušovi a ostatním a můžeme se sejít. Třeba se přidá i někdo od nás...takovej Roman nebo Milis, no to by bylo rojeníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 myslím, že jsi akorát v kondici jebnout ňákej pěknej bid na ebay kdyby tam byly ňáky pěkný holky, do 20$ tak možná i jo Ale bych spíš radši nějaký vinko, došlo a kořalka mi nedělá dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 pete: cece jsem chlastal ve sklepe, tel v aute a ja vylezl az vecer Budu asi v te vasi riti, bych se stavil bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 kdyby tam byly ňáky pěkný holky, do 20$ tak možná i jo Ale bych spíš radši nějaký vinko, došlo a kořalka mi nedělá dobře http://cgi.ebay.com/New-Black-Sexy-Barbie-Doll-Underwear-Lingeries-3PCS-/230548913868?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35adc93ecc pete: cece jsem chlastal ve sklepe, tel v aute a ja vylezl az vecer Budu asi v te vasi riti, bych se stavil bando Měl jsi tu návštěvu, o které jsi mi říkal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Jak to budu vědět, pošlu SZ... Jsem pro, dáme vědět i metroušovi a ostatním a můžeme se sejít. Třeba se přidá i někdo od nás...takovej Roman nebo Milis, no to by bylo rojeníčko kd je metrouš? to mě zajímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 nemel, hajzl to zrusil, tak jsem se picnul sam ... se zenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 http://cgi.ebay.com/New-Black-Sexy-Barbie-Doll-Underwear-Lingeries-3PCS-/230548913868?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35adc93ecc to jde , ale až by přišla, tak bych nevěděl, co jsem to valstně objednal...ale bude ježíšek, nadělil bych ji sonnymu, k těm růžovým bačkůrkám by se mu hodila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 kd je metrouš? to mě zajímá my takto familiárně říkáme spidererovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 my takto familiárně říkáme spidererovi a fotka by nebyla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 nemel, hajzl to zrusil, tak jsem se picnul sam ... se zenou Je měkej...budu muset přijet já...i když hochu, všechno co jsem si od tebe odvezl je pryč...to byl víkend. to jde , ale až by přišla, tak bych nevěděl, co jsem to valstně objednal...ale bude ježíšek, nadělil bych ji sonnymu, k těm růžovým bačkůrkám by se mu hodila No to je pravda. A měl by tě tůze rád a fotka by nebyla? To musí Kamil nebo Tombed, já jeho fotky nesbírám...zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 petanku doval, vybavim te, a vem alcu, at se holky konecne seznami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se