Přejít na obsah

Dlubixovo Rolex cesta

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 186
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník dlubix
Odesláno
  V 15. 10. 2014 v 17:16, semi001 napsal:

Že by opravdu definitivní ? :)

No jistě  :cigar:

Odesláno (upraveno)

....no nekecej......,....mne na nich nejvíce fascinoval ten původ :-)

....každopádně,toto jsou stavem hodinky,který jsi vždy chtěl,......děrovaný chrasťáky v původní fazoně-nenošený :-)

Upraveno uživatelem Street Glide
  • po 3 týdnech...
Návštěvník dlubix
Odesláno

Na lítačku nejlepší Seiko v ceně dvou článků tahu ocelových rolexek. Neuvěřitelný.... a baví mě :)

• po 3 týdnech...
Návštěvník dlubix
Odesláno

Oxblood bude další řemen...   kožený NATO mi k nim nejde. Jsou malý a kůže tlustá. Sedí to pak moc vysoko nad rukou....   Tenoučkej Phoenix Mod NATO je max co snesu jako podvlek pod hodinkama.

Návštěvník Alda
Odesláno
  V 22. 11. 2014 v 15:19, dlubix napsal:

Oxblood bude další řemen...   kožený NATO mi k nim nejde. Jsou malý a kůže tlustá. Sedí to pak moc vysoko nad rukou....   Tenoučkej Phoenix Mod NATO je max co snesu jako podvlek pod hodinkama.

Tloustku muzes eliminovat jednim provlecenim, ne jako u klasickeho nato strapu. Pokud ti to bude sit nekdo z mistnich mistru, obcas maji nejake tenci kousky. Pak by nemusel byt problem. Me se strasne libi ta limitka Hillary Tenzing na prosivanem provlekacim horweenu. To je dokonala kombinace. A s oxbloodem budes spokojeny. Nadherne ladi k cernemu ciselniku.

Návštěvník dlubix
Odesláno
  V 22. 11. 2014 v 15:36, Alda napsal:

Tloustku muzes eliminovat jednim provlecenim, ne jako u klasickeho nato strapu. Pokud ti to bude sit nekdo z mistnich mistru, obcas maji nejake tenci kousky. Pak by nemusel byt problem. Me se strasne libi ta limitka Hillary Tenzing na prosivanem provlekacim horweenu. To je dokonala kombinace. A s oxbloodem budes spokojeny. Nadherne ladi k cernemu ciselniku.

Tahle?

Odesláno

Souhlasím s dlubixem, že na koženém nato  jsou na tenké ruce trochu nepohodlné....., ale oxblood určitě ano, imho nejhezčí barva shell cordovanu. Zrovna dnes ráno jsem ho nasadil. 

post-19853-0-32819800-1416729704_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

David_B :  stejná rada jako dlubixovi..vezmi kleště a přihni si stěžejky do oblouku, jinak okraj řemene zničíš o hranu pouzdra. 

Upraveno uživatelem Chosef76
Návštěvník dlubix
Odesláno
  V 24. 11. 2014 v 16:18, Chosef76 napsal:

David_B :  stejná rada jako dlubixovi..vezmi kleště a přihni si stěžejky do oblouku, jinak okraj řemene zničíš o hranu pouzdra. 

Udělal jsem to hned na začátku a pohoda...

Dnes večer už zase na hadru..

Odesláno
  V 24. 11. 2014 v 16:18, Chosef76 napsal:

David_B : stejná rada jako dlubixovi..vezmi kleště a přihni si stěžejky do oblouku, jinak okraj řemene zničíš o hranu pouzdra.

Je na to nějaký grif? Zkoušel jsem to, ale vždy jsem stěžejku moc zmáčknul, takže pak byla spíš placatá a moc už pak nefungovala :)
Návštěvník Alda
Odesláno

Na ohnuti stezejek staci 2 polevkove lzice. Pak lehce s citem zmacknout a je vytvarovano :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...