Přejít na obsah

Dlubixovo Rolex cesta

Návštěvník dlubix

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 186
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Je na to nějaký grif? Zkoušel jsem to, ale vždy jsem stěžejku moc zmáčknul, takže pak byla spíš placatá a moc už pak nefungovala :)

...se lžícema je to veselejší :). Používám kulaté kleště a trochu citu a je to otázka několika vteřin.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...
Návštěvník dlubix

Expa se už hřejí na ruce nového majitele a já si teď chvíli ponosím suby. Po těch malých exp je to jako tenkrát poprvé :D

Upraveno uživatelem dlubix
Odkaz ke komentáři

Expa se už hřejí na ruce nového majitele a já si teď chvíli ponosím suby. Po těch malých exp je to jako tenkrát poprvé :D

Vždycky, když vidím na telefonu sms od Dlubixe, zahřeje mě na srdci pocit, že v tom nejsem sám... Gratuluji, už se těším, jak je budeš prodávat, abys koupil GMT a posléze Expa :D Ale mám pro tebe pochopení...

Odkaz ke komentáři

....když tak pozoruji tu Dlubixovu cestu a pročítám vlákno,............tak se mi vybaví pes kdesi na vsi na dvorku,jak se honí za svým ocasem,.....nedohoní :-)

( jen poznamenám,že to nemyslím zle,.....byla to má momentální asociace )

Odkaz ke komentáři

Dlubixi já tu slabost pro "velký" Rolexy chápu, mám ji taky. Každopádně není důvod se stydět za titěrná zápěstí....třeba v mém případě to většina mých pacientek kvituje s povděkem. :)

Až Tě přestane bavit vzpírat, představ si na svém párátku krásný jedničkový Expy...nebo černý Datejusty na jubilee..... :cheers:  :newyear:

Odkaz ke komentáři

....když tak pozoruji tu Dlubixovu cestu a pročítám vlákno,............tak se mi vybaví pes kdesi na vsi na dvorku,jak se honí za svým ocasem,.....nedohoní :-)

( jen poznamenám,že to nemyslím zle,.....byla to má momentální asociace )

dog-catches-his-tail.jpg

Upraveno uživatelem tmoris
Odkaz ke komentáři

....když tak pozoruji tu Dlubixovu cestu a pročítám vlákno,............tak se mi vybaví pes kdesi na vsi na dvorku,jak se honí za svým ocasem,.....nedohoní :-)

( jen poznamenám,že to nemyslím zle,.....byla to má momentální asociace )

nemuze byt i cesta cilem? :)

Odkaz ke komentáři

Teď přijdou DJ... :-)

DJ jsou překrásný, ale na dlubixe moc společenský...nešly by mu k rybolovu. :) Suby vymění za keramický GMT aby přišel na to, 

že jsou ještě méně pohodlné než suby a vrátí se k Expám :)....anebo se pletu. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

DJ jsou překrásný, ale na dlubixe moc společenský...nešly by mu k rybolovu. :) Suby vymění za keramický GMT aby přišel na to, 

že jsou ještě méně pohodlné než suby a vrátí se k Expám :)....anebo se pletu. 

Toť otázka.... Které jsou více pohodlné a lépe se nosí?

Odkaz ke komentáři

Toť otázka.... Které jsou více pohodlné a lépe se nosí?

Musel bych zapátrat v mobilu. Už před delší dobou si mi to psal do SMS...žebříček nositelnosti a pohodlnosti Rolex. Pokud si dobře pamatuji, tak keramický GMT byly na chvostu. ;-) 

Odkaz ke komentáři

Pepo, zapomnel jsi na krutou oravdu: Keramicky GMT sedi diky placatejsimu dynku a vaze pouzdra lip na ruce = stejne pohodlne jak expy - takze bude muset jit do komba :-)

Zděnku, ještě jsem se Ti nesvěřil....nevím čím (kým) to je , ale opravdu chorobně jsem začal toužit po BLNR. Sakra. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...