Návštěvník dlubix Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 ano, toto je spravny sposob Ty jo díky, to se bude hodit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Je na to nějaký grif? Zkoušel jsem to, ale vždy jsem stěžejku moc zmáčknul, takže pak byla spíš placatá a moc už pak nefungovala ...se lžícema je to veselejší . Používám kulaté kleště a trochu citu a je to otázka několika vteřin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Konečně padla.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 (upraveno) Expa se už hřejí na ruce nového majitele a já si teď chvíli ponosím suby. Po těch malých exp je to jako tenkrát poprvé Upraveno 23. prosince 2014 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Pěkně , gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Sou ti velký... Neee, skvělý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Expa se už hřejí na ruce nového majitele a já si teď chvíli ponosím suby. Po těch malých exp je to jako tenkrát poprvé Vždycky, když vidím na telefonu sms od Dlubixe, zahřeje mě na srdci pocit, že v tom nejsem sám... Gratuluji, už se těším, jak je budeš prodávat, abys koupil GMT a posléze Expa Ale mám pro tebe pochopení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 ....když tak pozoruji tu Dlubixovu cestu a pročítám vlákno,............tak se mi vybaví pes kdesi na vsi na dvorku,jak se honí za svým ocasem,.....nedohoní :-)( jen poznamenám,že to nemyslím zle,.....byla to má momentální asociace ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 Dlubixi já tu slabost pro "velký" Rolexy chápu, mám ji taky. Každopádně není důvod se stydět za titěrná zápěstí....třeba v mém případě to většina mých pacientek kvituje s povděkem. Až Tě přestane bavit vzpírat, představ si na svém párátku krásný jedničkový Expy...nebo černý Datejusty na jubilee..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 (upraveno) ....když tak pozoruji tu Dlubixovu cestu a pročítám vlákno,............tak se mi vybaví pes kdesi na vsi na dvorku,jak se honí za svým ocasem,.....nedohoní :-)( jen poznamenám,že to nemyslím zle,.....byla to má momentální asociace ) Upraveno 24. prosince 2014 uživatelem tmoris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 .....tak na to se musíš zeptat Dlubixe,.....co teď :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 .....tak na to se musíš zeptat Dlubixe,.....co teď :-))Zatím mě nenapadá nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 ....když tak pozoruji tu Dlubixovu cestu a pročítám vlákno,............tak se mi vybaví pes kdesi na vsi na dvorku,jak se honí za svým ocasem,.....nedohoní :-)( jen poznamenám,že to nemyslím zle,.....byla to má momentální asociace ) nemuze byt i cesta cilem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Teď přijdou DJ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Teď přijdou DJ... :-)Ty určitě ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 (upraveno) Keramický SubyNoDate. Upraveno 27. prosince 2014 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Teď přijdou DJ... :-)DJ jsou překrásný, ale na dlubixe moc společenský...nešly by mu k rybolovu. Suby vymění za keramický GMT aby přišel na to, že jsou ještě méně pohodlné než suby a vrátí se k Expám ....anebo se pletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 DJ jsou překrásný, ale na dlubixe moc společenský...nešly by mu k rybolovu. Suby vymění za keramický GMT aby přišel na to, že jsou ještě méně pohodlné než suby a vrátí se k Expám ....anebo se pletu. Toť otázka.... Které jsou více pohodlné a lépe se nosí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Toť otázka.... Které jsou více pohodlné a lépe se nosí?Musel bych zapátrat v mobilu. Už před delší dobou si mi to psal do SMS...žebříček nositelnosti a pohodlnosti Rolex. Pokud si dobře pamatuji, tak keramický GMT byly na chvostu. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Pepo, zapomnel jsi na krutou oravdu: Keramicky GMT sedi diky placatejsimu dynku a vaze pouzdra lip na ruce = stejne pohodlne jak expy - takze bude muset jit do komba :-) Zděnku, ještě jsem se Ti nesvěřil....nevím čím (kým) to je , ale opravdu chorobně jsem začal toužit po BLNR. Sakra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se