Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To dehyl: Ještě jsem si vzpoměl právě na ten odkaz co Ti poslal Jeremy a předběhl mně.Tam máš počet otáček na maximální natažení strojku, že? Jen pro zajímavost, ptal jsem se na to ve firmě ETA, kolik otáček rotoru odpovídá např. polovině natažení hnací pružiny. On mi přesně neodpověděl, jen řekl, že to počítají jinak a to: 16 otáček za minutu během hodiny (když počítám x60= 960 otáček za hodinu). Nevím co tím měl na mysli - zda-li průměrné otáčky "grilu"(?) Chtěl jsem si totiž udělat gril, tak jsem chtěl vědět počet otáček na plné natažení. No ale to je více než těch 650 jak prezentuje Orbita. Tak si to nějak přeber. Doufám, že jsem Ti v tom neudělal guláš.

Odesláno

Já jsem hodinky nechal dojít, pak jsem to dal na gril, točil 5 minut a nechal zase dojít. Šly přesně 3 hodiny. To znamená, že je musím točit 40 minut, aby šly celý den. (Seika5, 10 ot/min)

Odesláno

>>> honza49:

- jestli jsem spravne pochopil ten rezim otacky/den, tak ty tvoje pracujou pri 400 ot/den (10 ot. za minutu x 40 minut) ???

to se mi jevi nejak malo vzhledem k beznym udajum v te Jeremyho tabulce, nebo je to mozna pro Seiko normalni - treba jsem ale spatne pochopil tu logiku, tak me kdyztak uvedte na pravou miru...

Odesláno

..."honza49":

- no prave ze v ty tabulce jsou uvedeny obratky na den (neuvadej "plnej natach"), tak se mi zda, ze uz maj prepoctenej natah na jeden den chodu, jakozto porovnatelnou jednotku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...