Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

dalsi balik prisiel :) myslim ze na chvilu budem mat pokoj s kupovanim:)

prisli stare casio PRT-40. zevraj prve alebo predchodcovia protrek. vyskomer, tlak a teplomer plus kompas. tvar je velmi zaujimavy a vyzeraju velke ale displey je na pocudovanie maly. tieto maju nieco za sebou uz. vybletnute podtlace pri tlacitkach a neoriginalny remienok:( nie som si isty ci sa na to bude dat zohnat original. ale urcite je to nevsedny model;)

par foto po vybaleni:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

ako tak pozeram tak sa asi vyzivas v polo-odpade? :D

Ktore hodinky su tvoje najlepsie/najkrajsie? 

myslim ze nove si moze kupit kazdy- nic proti tomu tiez mam nove:) ale akosi ma laka zhanat co sa neda lahko zohnat- alebo nie bezne a potom sa s tym bavit ako cistit zhanat suciastky a pod.

zatial su myslim moje najoblubenejsie a najkrajsie seiko 6139-6002 z roku 1972

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/39088-moja-prva-renovacia-seiko-6139-6005/

• po 2 týdnech...
Odesláno

dnes som sa konecne odhodlal otvorit PRT40. co ma najviac hnevalo bolo poskrtane sklicko a spinave hodinky- to dost neznasam ked sa mam bat ci mi hodinky s ruky neodnesie stado bakterii alebo zvieratiek. tieto bolo dost spinave :( este musim zohnat tesnenie a chcel by som obnovit farbu na popiskach pri tlacitkach.

• po 3 týdnech...
Odesláno

konecne po dlhsej dobe som dokoncil PRT-40. vylestene sklo a namalovane napisy. moje prve malovanie ale nie je to 100% pretoze uz je okolie zodrane a poskriabane a napisy su plytke. ale myslim ze lepsie ako to bolo. este vymenit zadne tesnenie a zhanat oroginal remienok.

par foto

• po 3 týdnech...
Odesláno

Shodou okolností dnes po dlouhé době na ruce. Měl jsem rozebraný i strojek až na prvočinitele, dostala se do nich mořská voda. Ale můj zásah přežily, navíc jsem měnil i pérka v tlačítkách, protože byla vysypaná... Foto s původním řemenem, tipoval bych rok 1997-98

Odesláno

napad som nasiel na youtube: 

ale ja som to maloval pojednom nie vsetky naraz a sparadlom aby tej farby nebolo vela. robil som to vodorieditelnou farbou a ked som to utrel a nieco ostalo okolo tak to som vysuchal este sparadlom a farba ostane len v priehlbine pisma. nie je to zlozile len obcas trocha pilava praca ako si spomenul. pre lepsi efekt je to dobre urobit 2x aby sa to pekne zalialo.

tu je vidiet viac malovania- zelenou a oranzovou http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/69402-casio-dw-6600/

Odesláno

Jo, tak nějak jsem si to taky představoval, jen jsem nevěděl, zda je to proveditelné. Časem bych chtěl obnovit nápis LIGHT, ten je docela sjetý...

Dík za tip, ta Tvoje barevná kombinace je fakt moc pěkná. Tak ať Ti šlapou! Jsou to hodinky s gulama.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...