Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No sorry,nemusime chodit daleko,v prodejnim vlakne jsou(nebo nedavno byly) vintazni hodinky na tahu(znacku jmenovat nebudu) a tam ta relume dopadla taky na jednicku.Neco tak udesnyho jsem dlouho nevidel,takhle se mi ty hodinky vratit z renovace,budu uplne jasat.

Odesláno

Pokud máš cestu do Jablonce tak se to nechá zmáknou. Mám méně svítící zato asi tak 40 starý fosfor a na toto přesně. Zítra najdu nějaké ručky udělám a dám foto.

Odesláno

Pokud máš cestu do Jablonce tak se to nechá zmáknou. Mám méně svítící zato asi tak 40 starý fosfor a na toto přesně. Zítra najdu nějaké ručky udělám a dám foto.

Dík moc za ochotu. Hodinky už jsem všera poslal Valisovi. Tak třeba příště, nějak mě ten vintage styl chytnul, čumim už jenom po nich:-)) Pak sem hodím fotky jak to dopadlo :flex:

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak dávám, jak jsem slíbil, hodinky od Valise dorazili a dopadly skvěle. Lumi je tam zpět a vypadá, jako kdyby jí tam dával už mistr Hanuš :eek: . Více fotek dám do správného vlákna.

Valis je borec! :notworthy:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...