villain83 Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 No sorry,nemusime chodit daleko,v prodejnim vlakne jsou(nebo nedavno byly) vintazni hodinky na tahu(znacku jmenovat nebudu) a tam ta relume dopadla taky na jednicku.Neco tak udesnyho jsem dlouho nevidel,takhle se mi ty hodinky vratit z renovace,budu uplne jasat.
valjoux Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Pokud máš cestu do Jablonce tak se to nechá zmáknou. Mám méně svítící zato asi tak 40 starý fosfor a na toto přesně. Zítra najdu nějaké ručky udělám a dám foto.
varjag Odesláno 5. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Pokud máš cestu do Jablonce tak se to nechá zmáknou. Mám méně svítící zato asi tak 40 starý fosfor a na toto přesně. Zítra najdu nějaké ručky udělám a dám foto.Dík moc za ochotu. Hodinky už jsem všera poslal Valisovi. Tak třeba příště, nějak mě ten vintage styl chytnul, čumim už jenom po nich:-)) Pak sem hodím fotky jak to dopadlo
varjag Odesláno 5. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Tak dávám, jak jsem slíbil, hodinky od Valise dorazili a dopadly skvěle. Lumi je tam zpět a vypadá, jako kdyby jí tam dával už mistr Hanuš . Více fotek dám do správného vlákna. Valis je borec! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gcom Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Wow, tak to fakt moc pekne dopadlo. Valis je master. Sent from my iPhone using Tapatalk
malymarek Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 opravdu to valis udělal pěkně, dobře to vypadá
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se