pooletr Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Zdravím všechny chronomágy, tak jsem se konečně dočkal! Sice to nebylo dlouhé čekání, ale odpočítaval jsem každou hodinu. Rád bych začal tím, jak jsem vůbec na tento model přišel. Po dlouhém hledání, čtení recenzí, několika kompromisech a změn požadavků na hodinky k příležitosti mých třicátých narozenin, jsem se definitivně rozhodl, že hodinky by měly být klasického tvaru alá Aqua Terra. A jelikož na AT budu muset ještě dlouho šetřit, rozhodl jsem se, že si pořídím něco levnějšího v podobném designu. A tak začlo hledání. Ještě že existuje několik vláken na různých diskusních forech, kde se právě touto problematikou zabývají. Do oka mi padly např. Cerina DS 1,Citizen Signature Grand Classic Automatic NB0040-58A, Seiko SARBy, Epos 3401 atd..Nakonec vyhrály Orient Star WZ0061DV. Vybral jsem si tento model, jelikož jako jediný splňoval většinu mých požadavků (min.40mm, lumi, 22mm šířka tahu/řemenu, safír s AR a hlavně krásný perleťový cifr s proužky) A hlavně taky díky Toblinovi a jeho chlubícímu vláknu. Díky moc Luki i za reference na prodejce na GLOBAL RAKUTEN. A tak jsem tedy hodinky objednal přímo z Japonska. Doba dodání činila 7 dnů! Ano, v pátek 24.1. jsem je objednal a v pátek 31.1. už je měl na ruce. Cena s poštovným cca 8500CZK. DPH+poplatky cca 2000CZK. Takže dohromady cca 10500CZK, což si myslím že je super poměr cena vs.užitná hodnota. Navíc jsem dostal od prodejce dárek ve formě Origami ve tvaru samurajské helmy, to vše s poděkováním za nákup. Velice milá pozornost. Hodinky se díky velikosti a svému tvaru velice dobře nosí. A jsem s nima velice spokojený. Pokud se nepletu, tak jsme zatím dva na foru, co je mají. A vřele je doporučuji všem, kteří hledají něco podobného. Nebojte se nákupu na GLOBAL RAKUTEN. Vše proběhlo bez potíží. Co se týče parametrů tak se nebudu opakovat, jelikož Luki to má moc hezky popsané ve svém chlubícím vlákně. Tak už jen přiložím pár rychlofotek.
Frostie Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 gratulace k rychlému dodání a uváženému výběru! Snad ti budou hezky sloužit
Petrk67 Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Krása,v jednoduchosti je síla. Gratulace fakt supr
Jiribartl Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Fajnové hodinky s parádním tahem. Přidej fotky
duvid Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Moc hezké hodinky, koukal jsem na další hodinky na těch stránkách a tam by se toho dalo vybrat
pooletr Odesláno 1. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Ano, na GLOBAL RAKUTEN je mnoho prodejců a nabízí krásné zboží. Určitě jsem tam nenakoupil naposled. Ale příště budu platit kartou. Nyní jsem použil PayPal a kurz vyšel o mnoho více než je kurz ČNB. Ale jinak naprostá spokojenost. Cena u nás je cca 14000CZK.
pooletr Odesláno 1. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2014 V 1. 2. 2014 v 15:40, Jiribartl napsal: Fajnové hodinky s parádním tahem. Přidej fotkyTah je opravdu parádní! Odebral jsem 4 články a krásně sedí na mé tenké zápěstí. Fotky určitě budu přidávat. Hned jakmile mi dorazí kožený řemen a motýlková spona tak to nafotím.
duvid Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 I tak je to pořád lepší cena než u nás, nehledě na tu spoustu modelů které u nás nejsou běžně k sehnání Jen jsem měl za to, že na Paypalu se kurz přepočítává dle kurzu banky u které je přiřazená karta, nebo platba proběhla systémem převod z účtu-paypal(přepočet dle kurzu PP)-platba prodejci? Ještě poslední dotaz, přišly s kompletním balením (krabička,manuál, záruční karta) nebo jen samostatně?
pooletr Odesláno 1. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Nějak jsem ten kurz na PayPalu nepochopil, ale určitě to nebyl kurz mé karty. Nevím jestli tam není ještě nějaký poplatek?? Přišlo to komplet, krásně a kvalitně zabalené v originál krabičce se všemi papíry. Plus to Origami jako dárek
MartinXC Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Velmi, velmi pěkné, perfektně sladěné s tahem. Btw k nakupování v Jap: právě dnes mi dorazily domů SARX017 (spolu se SARB017) - necelých 10 kalendářních dní od objednání (objednáno 23.1. v noci u Seiya-san, 30.1. výzva z celnice, doklady dodány majlem obratem, a na ruce 1.2. ráno v 9:30 :-)To pak jeden utrácí s chutí :-D
pooletr Odesláno 1. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Tak gratulace ke krásným kouskům. Šup s nima do chlubírny!
MartinXC Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 V 1. 2. 2014 v 18:25, pooletr napsal: Tak gratulace ke krásným kouskům. Šup s nima do chlubírny!Napřed se budu muset naučit fotit s makrem a koupit stojan ... se mi permanentně třesou ruce, takže nejlíp mi jdou fotit krajiny v pohybu :-)
FraK Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Nádhera. Moc se mi líbí a navíc jsou za sympatickou cenu. Gratuluji!
Toblin Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Velka gratulace! Mam radost, kdyz je vidim take na jinem zapesti ;-)Napsal jsi to hezky a diky za pekne fotky.
pooletr Odesláno 1. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2014 V 1. 2. 2014 v 22:20, Toblin napsal: Velka gratulace! Mam radost, kdyz je vidim take na jinem zapesti ;-)Napsal jsi to hezky a diky za pekne fotky.To já díky za inspiraci Jsou opravdu parádní, vůbec se mi je nechce sundat z ruky
Sashoun Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Taky jsem o nich uvazoval, ale skoda toho maleho rozneru. Jinak paradni hodinky za super cenu
pooletr Odesláno 15. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2014 I přes svůj rozměr vypadají na ruce honosně. Pro mě jsou tak akorát. Nosí se opravdu moc dobře. Pokud bys chtěl styl AT ve větším rozměru tak třeba Epos 3401 jsou 43mm. Ale stojí skoro jednou tolik..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se