jusmi Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Diky dalsie moje vyrobky z koze mam tu: https://www.facebook.com/JSleatherhandmade tam aj nejake hodinkove remienky. btw tento remen a este zopar inych mnou vyrobenych mam na predaj na bazosi, ale nechcem si tu robit reklamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baltimore1 Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Velmi obstojne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@s Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Nevíte někdo kde koupit řemeny se sponou kde dlouhá polovina řemínku vede pod skládací sponou? Viz obrázek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 (upraveno) Překlápěcí spona Hirsch Deployment Plus BC1050-2 | Helveti.cz Překlápěcí spony HIRSCH Deployment | Řemínky a pásky k hodinkám | StrapShop.cz Spony překlápěcí - motýlkové, Deployment Butterfly | Hodinářství - Marek Frýdl (sluzby.cz) Upraveno 10. prosince 2022 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@s Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 (upraveno) Díky ale ty Hirsch překlápečky nevím zda nejsou zrovna s řemenem nahoru, viz foto. Upraveno 10. prosince 2022 uživatelem Tom@s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 24. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Moje oblíbená kombinace alá Zodiac Sea Wolf a Rivet … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 2. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 … kdysi jsem testoval pro Seiko Želvy a teď jsem zkoušel pro Tuňáky … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 2. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 a zatím vítězí tah ala prezident … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 8. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 BoR a tmavě modrá kůže pro Tuňáky nebo Tučňáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 BoR sedi, racing ee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Otestoval jsem Comfytrooper z CNS (https://cnswatchbands.com/search?q=comfytrooper&options[prefix]=last) na týdenní dovolené na Kanárech. Musím říct, že něco tak pohodlného jsem opravdu na hodinkách ještě neměl - je lehoučký, krásně měkký na dotek, hodinky se na ruce ani nehnou, pokud nechcete, ale zároveň ani trochu neškrtí, žádný otlak. Na rozdíl od klasických nato z něj nečouhají žádné "cancoury" a nemá žádné zbytečné přezky. S řemenem jsem nebyl ve vodě. Samozřejmě čekám, že daní za příjemný materiál je, že bude schnout déle. Taky se bojím trvanlivosti, protože po týdenním intenzivním nošení vidím při blízkém zkoumání lehké náznaky třepení. Každopádně sumasumárům - za pár babek suprový strap na letní aktivní dovolenou, pokud nebude moc koupací. Za tu cenu mi nepřijde líto si koupit na příští sezónu nový, pokud by se opravdu třepil nějak více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomnovak Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 před 8 hodinami, Zmrzlinar napsal: Otestoval jsem Comfytrooper z CNS (https://cnswatchbands.com/search?q=comfytrooper&options[prefix]=last) na týdenní dovolené na Kanárech. Musím říct, že něco tak pohodlného jsem opravdu na hodinkách ještě neměl - je lehoučký, krásně měkký na dotek, hodinky se na ruce ani nehnou, pokud nechcete, ale zároveň ani trochu neškrtí, žádný otlak. Na rozdíl od klasických nato z něj nečouhají žádné "cancoury" a nemá žádné zbytečné přezky. S řemenem jsem nebyl ve vodě. Samozřejmě čekám, že daní za příjemný materiál je, že bude schnout déle. Taky se bojím trvanlivosti, protože po týdenním intenzivním nošení vidím při blízkém zkoumání lehké náznaky třepení. Každopádně sumasumárům - za pár babek suprový strap na letní aktivní dovolenou, pokud nebude moc koupací. Za tu cenu mi nepřijde líto si koupit na příští sezónu nový, pokud by se opravdu třepil nějak více. Když koukám na ten škrábnutý hardlex - nejsou toto ode mě? Prodával jsem je tuším 2022 tak únor/březem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 před 13 hodinami, tomnovak napsal: Když koukám na ten škrábnutý hardlex - nejsou toto ode mě? Prodával jsem je tuším 2022 tak únor/březem Jojo, ahoj Furt se chystám to nechat vyměnit, ale na funkci to nemá vliv a slouží skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomnovak Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 před 2 hodinami, Zmrzlinar napsal: Jojo, ahoj Furt se chystám to nechat vyměnit, ale na funkci to nemá vliv a slouží skvěle. Tak to mě potěšilo, že jsou v dobrých rukou ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry01 Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 Vostok na nejlevnějším jubilee Mavex za 450 kaček. Mnohem lepší než originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Happel Denver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 (upraveno) Pracovní Vostok tentokrát na tropicu. Dneska se budu celý den hrabat v rozvaděči tak je lepší když nebudou plandat. Velmi pohodlné. Jedinou nevýhodou tohoto levného tropicu je délka jen tak tak a že do něj dostanu jen obyčejné stěžejky. Originál jsou silnější, ale ne tak jako u Seika. Upraveno 23. února 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 Wardy na meshi: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 (upraveno) Koupil jsem si jedny fieldy jen tak pro srandu, že takový druh hodinek ještě nemám, první den nový řemen, obyčejný Mavex, ale líbí se mi k nim, dnes po odpolední jsem se pustil do úpravy koncovek jubilee tahu původně určeného pro SKX. Upraveno 7. dubna 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se