kobra Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Dobrý den, prosím o radu, jak nebo kde sehnat náhradní vymezovací kroužek strojku do hodinek Seiko 7002. Vlastním více exemplářů v různých stavech a hodlám si je dát dokupy. Jedny do orig. vzhledu a aspoň jedny na modifikace. Ale vymezovací (plastové, mám ze dvou hodinek) kroužky jsou špatné a podle mě i neoriginální a tudiž nevhodné. Netrvám na originálu, jdem mi o funkční náhradu bez výrazných kompromisů. Tedy pokud lze použít nějaké univerzální kroužky nebo z jiného modelu ... cokoliv co nezavání neprofesionalním řešením..viz kroužky z Coca Coly (zdroj zahr. fóra), atd.. Všem předem děkuji za odpověď. S pozdravem David
valjoux Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Ahoj Davide, Podle toho kalibru to asi nepůjde. Víc záleží na pouzdře pošli foto a rozměry a pak třeba něco najdu. Vláďa
kobra Odesláno 7. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Děkuji velice za reakci..během víkendu uskutečním měření a focení..poté postnu. Pěkný víkend. David
kobra Odesláno 18. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2014 (upraveno) Dobrý den,děkuji za ochotu, ale pravděpodobně jsem problém vyřešil a sehnal jsem originální vymezení (dva kroužky - jeden na kalibr, druhý na ciferník ) kalibru ze starších hodinek..tedy považuji za vyřešené. S pozdravem David Upraveno 18. února 2014 uživatelem kobra
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se