Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Z. napsal:
Pokud nejde o uzavřenou společnost, tak bych se také zastavil. Rád bych viděl naživo některé nové modely a slyšel, co je ve výhledu...

Uzavřená určitě bude. Normální člověk s digitálkama na ruce mezi takovou bandu bláznů asi nevleze. laugh.gif

Určitě přijď, bude nás víc! smile.gif smile.gif smile.gif

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

omlouvám se, že jsem nedorazil, bohužel z pracovních a praktických důvodů nemohu, Skeleton mě jistě omluvil i na místě. A tolik jsem se těšil/byl zvědavý... sad.gif

Odesláno

Old blacku, bohužel fotit jsem nikoho neviděl. Jinak jsme si prohlíželi hodinky a diskutovali. Z novinek tam byly přímo jedny vrtulníkové, potom Pavouk a variace: pozdro Spartak se safírovým cylindrickým sklem a svatováclavským ciferníkem. Jo a ještě Diplomat černý v nerezu.

Jde o to je vidět naživo. tongue.gif Nejlepší by bylo uspořádat nějaké setkání v Brně, tak jako dříve. Domluvte se nějak s Primem. smile.gif

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Já tedy veřejně protestuji proti embargu na informace. Spolu s kolegou (a jistě nejsme sami) čekám na podrobný popis večera... tedy, abych to upřesnil... jde mi o hodinky. Jaké byly, co ty vrtulníkovky, jak kdo z vás hodnotí lunetu, tělo, řemen... co pavouk, a tak. Pochopte, ne každý měl tu možnost se zúčastnit. Koneckonců, na chlupatá zápěstí a řemen z ještěrky se tu můžu dívat neustále. Ovšem informace opravdu z "jámy primové", to se nenabízí každý den.

Tak pište, pište. Nejlepší příspěvek bude odměněn upřímným potleskem.

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Díky, xmenme05, veřejně tleskám wink.gif Jasně, rozhodující je, vidět hodinky naživo. Dobré postřehy. Palec nahoru.

Odesláno

xmenm05 napsal:
Je to slušný kus železa, přesto v ruce a na ruce nejsou těžké. Na zápěstí sedí i přes deklarovaných 45*50

Přesně tak. Jsou to hodinky, které se dají nosit ve dne v noci a se kterými se dá jít i do reálné akce. Vypadají velice odolně a přitom mají takový "nenápadně nápadný" image. Luneta je opravdu konstruována pro použití ve všech podmínkách, rozhodně vám neproklouzne a skutečně půjde ovládat i v rukavicích.

Škoda jen, že ještě nebyly ty nové Sporty v mechanice, na ty jsem byl zvědavý nejvíc. Ale pouzdro jsem viděl alespoň v quartzu. Je povedené.

Odesláno

Jako včerejší účastník mohu konstatovat, že mě potěšila stoupající úroveň hodinek Prim, a to především po stránce nápadů. Tygří vypadají v reálu velmi pěkně, především luneta je velice pěkný detail.

No a Pavouky, to je vážně paráda. Plastický číselník, nožky a především cylindrické sklíčko dávají hodinkám celkový punc originality. Pokud se mi spartaky a liney líbily, tak pavouky považuji zatím za nejzdařilejší kousek z Neustadtu.

Toť mé postřehy a děkuji pánům z Eltonu i všem účastníkům za pěkně strávený večer.

Odesláno

old black napsal:
Díky chlapci, ale kam zmizel příspěvek xmenm05?

Smáznul jsem ho ...rozepsal jsem ho ještě dřív, než typograf, pak jsem 37 minut visel na telefonu a pak jsem ho postnul. Bohužel, díky tomu se přesně vešel mezi dva jiné příspěvky (hádej které ...) a to nemám zapotřebí ... .

Odesláno

cigi napsal:
xmenme - proč??? vždyť to byla krásná věcná recenze, teď to budeš muset napsat znova! biggrin.gif

Jste jak malí ... smile.gif

Foto se nekonalo ... nějak se to ani nedalo, pořád se o něčem mlelo, hodinky kolovaly .... tak snad pár postřehů k leteckým hodinkám

Je to slušný kus železa, přesto v ruce a na ruce nejsou těžké. Na zápěstí sedí i přes deklarovaných 45*50, jak už PRIM psal, rozteč osiček je nižší než u spartaku, takže se to hezky obemkne kolem zápěstí ...

Logo na ciferníku a stylizovaný Hind vypadají perfektně. Zapomeňte na fotky na webu ... celé je to vyvedeno tak tmavě šedou, že to skoro není vidět, je to takové "..malinko a uzříte mne, malinko a neuzříte mne ..." což možná zní divoce, ale hlavní výhodou je, že to při zběžném pohledu prostě nevidíte - mrknete na hodinky a je tam perfektně vidět čas, nic víc neruší ... Každý, kdo je dostal do ruky tak je vzal, kouknul na ciferník a pootočil doleva, pootočil doprava, na světlo, do stínu ... logo chvilku bylo, chvilku nebylo.

Luneta je masivní a její chod je krokový oběma směry po minutách, přesnost toho chodu vypadá jako byste otáčeli zámkem trezoru - klik klik klik ... z lunety a jejího chodu je asi nejsilnější dojem ...

Řemen ze žraloka jedna báseň ... neměl by být z tygra? smile.gif

Vteřinovka - opět zapomeňte na fotky. Je perfektní. Tím, jak do těch hodinek jakoby nepatří, tak dává najevo co je to za hodinky ... . Je to takové pozor, tyhle hodinky patří nám ... .

Celkově dost dobrý dojem. Jsou to velké hezké hodinky, na moje zápěstí to asi nebude (snad přes kombinézu). Je potřeba je vidět naživo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...