yaro Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Odesláno 9. února 2014 O kousek níž má supr obrázky svých SeaGullů Kristián.nov, tak přidávám ještě svoje ... Jsou také z počátku 80-tých let a nosil jsem je poměrně dlouho - je to na nic bohužel vidět.Jinak naprostá spokojenost, šlapou dodnes (tehdy dost rarita - jak říkali prodavači - čínské hodinky se "švýcarskou technikou" ... jó, globalizace začala vystrkovat růžky) Nosím je už ale zřídka. Jen ten původní tah šel po pár měsících do krabice - strašným způsobem dřel manžety u košil, takže jsem se musel postavit čelem k problému, buď stále nové a nové košile, nebo jiný tah... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan_Jan_2006 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 (upraveno) Jsou parádní!!!O těchto hodinkách je již psáno zde:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/58136-sea-gull/Je tam také doklad o koupi těchto hodinek na našem trhu v osmdesátých letech za částku 900,- Kč, což bylo dost. Upraveno 12. února 2014 uživatelem Jan_Jan_2006
Karlos Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Jaro, jen maličkost. Gentlemani si žádné prapodivné koncovky u číslovek nevymýšlejí a řadové číslovky píšou úplně normálně s tečkou, jako třeba datum. Takže 80. léta, 80. let,...
Argon Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 Na tyhle "racky" jsem už několikrát na ebay koukal. Překvapuje mě tam strojek - krásný, zlacený, švýcarský, hádám eta 2824... dají se sehnat za dobrou cenu. Líbí se mi víc než jejich novodobá výroba, prostě 80sátky jsou 80átky nebo snad 80tky?! Když já Karlosi nikdy nevím jak je to správně ;-)
yaro Odesláno 19. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Jaro, jen maličkost. Gentlemani si žádné prapodivné koncovky u číslovek nevymýšlejí a řadové číslovky píšou úplně normálně s tečkou, jako třeba datum. Takže 80. léta, 80. let,... ...nojo, nikdo není dokonalý , třeba k tomu ještě nakonec dozraju, nebo dozraji???
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se