Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

O kousek níž má supr obrázky svých SeaGullů Kristián.nov, tak přidávám ještě svoje :rambo: ...

Jsou také z počátku 80-tých let a nosil jsem je poměrně dlouho - je to na nic bohužel vidět.

Jinak naprostá spokojenost, šlapou dodnes (tehdy dost rarita - jak říkali prodavači - čínské hodinky se "švýcarskou technikou" :eek:... jó, globalizace začala vystrkovat růžky)

Nosím je už ale zřídka.

Jen ten původní tah šel po pár měsících do krabice - strašným způsobem dřel manžety u košil, takže jsem se musel postavit čelem k problému, buď stále nové a nové košile, nebo jiný tah...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jaro, jen maličkost. Gentlemani si žádné prapodivné koncovky u číslovek nevymýšlejí a řadové číslovky píšou úplně normálně s tečkou, jako třeba datum. Takže 80. léta, 80. let,...

Odesláno

Na tyhle "racky" jsem už několikrát na ebay koukal. Překvapuje mě tam strojek - krásný, zlacený, švýcarský, hádám eta 2824... dají se sehnat za dobrou cenu.

Líbí se mi víc než jejich novodobá výroba, prostě 80sátky jsou 80átky nebo snad 80tky?! Když já Karlosi nikdy nevím jak je to správně ;-)

Odesláno

Jaro, jen maličkost. Gentlemani si žádné prapodivné koncovky u číslovek nevymýšlejí a řadové číslovky píšou úplně normálně s tečkou, jako třeba datum. Takže 80. léta, 80. let,...

...nojo, nikdo není dokonalý :death: , třeba k tomu ještě nakonec dozraju, nebo dozraji???

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...