dacambary Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Fotky těchto hodinek jsem někde zahlédl asi před dvěma roky a hned ta pověstná jiskra přeskočila. Běhěm té doby jsem měl dost hodinek, ale tyto se mi neustále honily hlavou. Za to, že jsem je nekoupil už dříve, může osazení strojkem Sii NH35. Vždy jsem totiž měl kvalitnější. Nicméně srdeční pocity převážily a já do nich šel.Toto je verze 45mm a působí fakt monstro-famózně. Mám ruku 22-23cm a jsou mi přesně. Mají poměrně dost dlouhé nožky, takže to je ještě zvětšuje. (srovnávám třeba s PO8500, které při stejném průměru, mi přišli menší)Nádherný safírový bezel, super tah, jak okopírovaný od Seamaster. Výborná štelovací spona, už jednu takovou mám a s velkým pohodlím využívám.V balení byl i gumový řemen, jěště jsem nevyzkoušel.Skvělá čitelnost a o lumi asi netřeba hovořit.Prostě a jednoduše - veliká radost, že já vůl do nich neskočil dřív. Foťák nemám, tak jen mobilem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
east_dream Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Perfekne citelne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Gratuluju, vypadají dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radkis Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Parádna lumi, gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samael Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 (upraveno) Pekne. A ta spona je proste perfektni Jen podle toho ostreho tvaru na pohled, nereze nekde?A nenici, netrha obleceni? Upraveno 15. dubna 2014 uživatelem samael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacambary Odesláno 15. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 (upraveno) Jo ta spona je fakt super, zvlášť pro nás dědky, kdy ruka už nemá stálý objem po celý den. Ničení oděvů jsem žádné nezaznamenal. Upraveno 15. dubna 2014 uživatelem dacambary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Díky decambarymu za to, že je prodal. Mám je od něho něco přes dva týdny a rozhodně se jich neuvažuji vzdát.- Trochu jsem se bál, že 45mm budou moc velký, ale nejsou. Dokonce se vejdou i pod košili.- Desigh pouzdra, ciferníku i lunety je ve skutečnosti ještě lepší než na fotkách.- Váha na ocelovém tahu necelého čtvrt kila je úplně v pohodě, ani nevím, že je mám na ruce, a dosud nic neroztrhly ani se o nic nezachytily.- Když se lumi nasvítí, s trochou nadsázky by se u ní dalo i číst, ale zajímalo mě, jestli bude vidět ve tmě, kolik je hodin, i za 3 hodiny nebo dýl. Primky nebo Seika po pár desítkách minut prostě zhasnou... Tady jsem mile překvapen. Za tři hodiny perfektně čitelné, jen modrá začne mít taky světle zelenou barvu. Ale i ráno v 6h (v zimě stále po tmě) jde poznat už sice jen na matně světélkujícím ciferníku, přesta docela jasně poznat čas (foťák na neumělé fotce přečetl i modrou, ale okem jsou vidět jen nazelenalá světýlka).- Jo a ještě časomíra - mírně kritizované Seiko Sii NH35 se mi opožďuje o přijatelné 2-4 vteřiny denně - podle polohy odkládání na noc. Tak jen jsem se dovolil podělit se o radost, kterou věci přinášejí jen zřídkakdy a obvykle jen na krátko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Ten "škaredý" je v těch 6 ráno po celé noci po tmě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 tak to si byl ty ...uz jsem mel prst na spousti a nebyt vanoce za dvermi :-). Ta lumi je proste parada :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Tak to jsem měl kliku... Ale fakt doporučuju. Dokonce mě "trochu" přestal bavit Chronomág, prostě tu subjektivně teď nenacházím nic, co by se mi líbilo víc - ani v mnohem dražších kategoriích. Třeba se objeví další... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Kez by me tez prestal alespon trochu bavit, jinak pekny hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryten Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Gratulace pěkné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bady Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 To řešení spony je super a lumi naprosto dokonalé. Ať šlapou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Nevím přesně, kde se zeptat, tak zkusím nejdřív tady. Mám tyhle hodinky (viz výše) fakt rád a hodně je nosím. Ale postupně se mně uvolňuje luneta. Když o ni jen lehce zavadím rukou nebo třeba, když strčím ruku do kapsy, o jedno nebo 2 cvaknutí se pootočí. Navíc začíná chrastit. Jde ji nějak utáhnout nebo upevnit? Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Tak musím říct, že tyhle hodinky se mi teda moc líbí. Dají se někde sehnat za dobrou cenu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Tak musím říct, že tyhle hodinky se mi teda moc líbí. Dají se někde sehnat za dobrou cenu ?Na Slovensku je nedávno měly na http://www.kabtime.eu/?page=tovar&tovar=304, teď tam vidím jen ty menší 40mm. Zkus se zeptat Roberta Bezeka, ten bude vědět, myslím, že je přímo od zdroje: Pe3xxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Na Slovensku je nedávno měly na http://www.kabtime.eu/?page=tovar&tovar=304, teď tam vidím jen ty menší 40mm. Zkus se zeptat Roberta Bezeka, ten bude vědět, myslím, že je přímo od zdroje: Pe3xxx Díky moc za reakci a za kontakt, zkusím to a uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Troška hraní v rámci procházky při srazu v Jeseníkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Jsou v nabídce k prodeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se