Leviathan Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 (upraveno) Tak, a su doma.Neviem, co k nim napisat.Celotitanove telo priemer 47mmOris Kaliber Oris 743, base Sellita SW 220WR 1000mJednoducha ale plne funkcna preklapacka s extenziouMakka pohodlna gumaManualny heliakkeramicka lunetaviac tu Upraveno 14. února 2014 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 Tak to jsou monstrózní potvory :-) K Orisům jsem si zatím v krátkém chronobundusu cestu nenašel a tyhle mi příjdou echt úchylný. Ta výška pouzdra je strašidelná :-) Ale jinak super.... Cifr jednoduchej....hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 14. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 az teraz som si vsimol kolegove modre Aquis o par riadkov nizsie. Asi tyzden spat som riesil dilemu Aquis alebo Titan Crozhodol som sa takto a zatial nelutujem.Kolegovi blahozelam aj touto cestou ku krasnym hodinkam a fotkam o akych mozem ja len snivat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 velmi slusne...ja uvazujem o maledivach...uvidim, ci ich v USA najdem za slusnu cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 (upraveno) Parádní spona :-),když vidim tu pazouru chápu že i ty prof. diverky nevypadaj na Tobě až tak hrůzně jako na strašákovi v poli.A tyhle Ti i přes jejich úctyhodné rozměry seděj perfektně.Tak Ti přeju krásný to domácí i outdórový vlnkování a gratuluju.Ps Jak to vypadá s tahem? Upraveno 14. února 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 14. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 to: Daemonultimate: Ta fotka spony je prave pre teba. Ako sme o nej hovorili(pisali). Tak som si nadeli na Valentina:-).to palom: Urcite ano, ked len kuknes Jomashop napr...tak je mi z tych cien doplacu... Pani dakujem. Toto su po par rokoch moje asi druhe titanove hodiny. Pri prvych som to dako nezvladol a sli z domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 to: Daemonultimate: Ta fotka spony je prave pre teba. Ako sme o nej hovorili(pisali).Jo jo,zkrátka :,,Nová doba,nová spona".Keramika je skvělá,ve spojení s AR to v mejch očích katapultuje hodinky do jinejch výšin a hlavně tool,můžeš škrábat,drápat,keramická luneta Tě bude chápat.Tak honem,šup s nima aspoň do vany,ať jsou ve svym živlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 14. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 uz ked boli na ceste som zistil, ze budem asi potebovat tah....spravil som si maly preskum Cena tahu (titan) cez Janeba Time, co je off. servis pre CZ/SK 8750 CZK tj. bratu 320 EUR. dodanie par tyzdnovPisal som Smithy-mu do FOO..cena 380 AUD / 250 EUR ale trable s colnicou...WAT & potazmo TAXdetto Authenticwatches a JomashopNapadlo ma zavolat do ORIS servisu do Nemecka..ano. mame skladom po zaplateni hned posielame..cena 200 EUR. Tak som sa nas*al...co sme to my za narod? Preco su u nas taketo prkotiny tak predrazene/ Kur*y nenazrane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 servis pre CZ/SK 8750 CZK tj. bratu 320 EUR. dodanie par tyzdnovNapadlo ma zavolat do ORIS servisu do Nemecka..ano. mame skladom po zaplateni hned posielame..cena 200 EUR. Preco su u nas taketo prkotiny tak predrazene/ Kur*y nenazrane.Nejen tyhle prkotiny,ale nekaz si radostné vlákno :-),jinak cena co Ti nabídli koresponduje s tím,co jsem Ti psal ve vláknu,bohužel.Hele řádňácký potápky stejně patřej na gumu,tak to neřeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 Pekne Jaro. Spona je peckova, mal som ju na Col Moschinoch. Tie Oris potapky k nam nejako patria :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 14. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 (upraveno) Pekne Jaro. Spona je peckova, mal som ju na Col Moschinoch. Tie Oris potapky k nam nejako patria :-)Dik Peto. Ano mam dake Deja Vu:-)Ty si mal Moschiny?Ani si sa myslim nepochvalil. Ja mam stale v hlave Prodivery date....tiez 49, ale myslim, ze uplne v pohode.uz su fuc? aspon fotky? eeee? Upraveno 14. února 2014 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinker Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 Velké gratulácie! Máš fakt vydarené a úctyhodne velké chlapácke hodinky. Navyše, to ako Ti sedia na ruke... Priznám sa, že pre Oris mám fakt slabosť. Tak ako všetky ostatné, aj tieto sú maximálne funkčné, krásne jednoduché a celkovo tak svojsky originálne. Teším sa s Tebou a želám veľa spokojných chvíľ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 Dik Peto. Ano mam dake Deja Vu:-)Ty si mal Moschiny?Ani si sa myslim nepochvalil. Ja mam stale v hlave Prodivery date....tiez 49, ale myslim, ze uplne v pohode.uz su fuc? aspon fotky? eeee?Fuc, to boli asi najlepsie potapky, co som mal.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59985-oris-col-moschin/?hl=%2Bcol+%2Bmoschin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Jsem zvědav na tvé zkušenosti se Sellitou,tu cpe do svejch,podle mně předraženejch,S Diverů i M.L.,tak nešetři slovy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cicosk Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Dost dobre, na to ze maju tak velky priemer a monstroznu vysku ti padnu velmi dobre. Gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 16. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Jsem zvědav na tvé zkušenosti se Sellitou,tu cpe do svejch,podle mně předraženejch,S Diverů i M.L.,tak nešetři slovy :-) No, nikdy som dako extra neriesil presnost , rezervu a pod. Asi budem musiet dokupit daky model s SW200 co ma klasicku sekundovku aby som na nu lepsie videl. (ProDiver..vcera som si ich znovu skusal a neviem, ci odolam. inak su nizsie ako tieto, co mam.)Uz som v minulosti mal dake hodiny so Sellitou a neevidoval som ziadne problemy.Mas nieco konkr. na mysli? mozem sa na to zamerat:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Přesně jsem měl na mysli to,co píšeš,ale jsem přesvědčený,že kdyby to neměl Oris vychytaný,tak ji tam nedává.Myslim,že vše bude ok.Nebýt tvého výběru,úplně by mi utekla informaca,že už i tento model oblékly do keramiky a nové gumy.Tak ať radost trvá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 18. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Asi mi hrablo a na ceste su aj Prodivery Date... foto len ilustracne...ak stastlivo dorazia..dodam vlastne hnusne:-) zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 pecka oboje ty Prodivery nemaj chybu,těším se na foto až ti dorazí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinker Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Tak na toto si s radosťou počkám! Som zvedavý, ktoré budú mať potom viac Tvojich sympatií.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se