Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevím o tom, že by pravý Prim (Elton z Nového Města n M) kdy dělal kapesní hodinky.  Jak píše filo, je to čína a fuj s ní pryč.... :sick01:

Odesláno

Aha, tak dik za info, ja znal akorat stolni a auto-time.  Tak dekuji za rozsireni obzoru

Odesláno

Pro lennanov

Dobře, že jsi přišla/přišel jsem.  Na tvojí omluvu některé stránky prodejců lžou a naschvál uvádějí zájemce v omyl.  V návaznosti na tvůj dotaz jsem objevil další lživou stránku, ačkoliv všechny produkty uvedené pod touto větou nemají s Eltonem, a tedy Českým výrobcem hodinek Prim nic společného

"Známá, česká značka hodinek Prim, vyráběná firmou ELTON hodinářská, a.s.  se sídlem v Novém Městě nad Metují je zárukou vysoké kvality těchto hodinek, které jsme mnozí z nás měli jako své první hodinky."

post-23443-0-74241400-1392641442_thumb.jpg

Odesláno

Ahoj, nejsem úplně největší odborník, ale co se kapesních Prim MPM odkazuju na svou zkušenost, kterou jsem publikoval téměř úplně přesně před rokem:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/57524-dekuji-za-to-ze-mpm-fejky-ne/page-2?hl=panelfotr&do=findComment&comment=896183

Teď už teda běží v pohodě, ale znova bych do MPM po této zkušenosti nešel.

K letošním narozeninám jsem si pořídil tak padesát let staré sovětské Molnije s rámečkem na ruku = spokojenost a radost, jak šlapou za zlomek ceny těch MPM...

Panelfotr

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...