Přejít na obsah

SEIKO - diver chronomag limited edition

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 530
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nó, včul je to lepčí :D . Vzor menej "kričí" ako na bielom podklade. Ručičky sa mi celkom pozdávajú, dátum tam nemusí byť (že by sa niekto potápal dva dni v kuse? :)) Indexy nevyzerajú zle, ale hm ... hm ... furt by to mali byť diversky, nie? Aj keď len naoko. No a diversky by mali byť prehľadné - tak by sa rozdielne indexy po štvrťkách hodily, nie? Ale inak :thumbsup_anim:

Odesláno

Stříbrná luneta.....a datum. Dva dny v kuse se potápět nikdo nebude, ale při běžném nošení to není k zahození.

"Potápět se jedem 16., ale je to sakra dnes nebo zítra ?!?!?" třeba

:snorkle:

Odesláno
Stříbrná luneta.....a datum. Dva dny v kuse se potápět nikdo nebude, ale při běžném nošení to není k zahození.

"Potápět se jedem 16., ale je to sakra dnes nebo zítra ?!?!?" třeba

:snorkle:

No na zahodenie to nie je, ale ... na dátum máš kalendár :lol:

Odesláno

Roon

ručky jsou dobrý, nad 6 do toho slunce nejde dát datum? Já vím, že se dá oželet, ale Seika jej mají ať vezmeš ,military, řadu 5, monstra, auto divers či samuraje. Kalendář sebou nenosím, možná začnu..., jsem již ve střední věku a datumovka se mi někdy hodí, záleží na tom jak se dohodneme, nebudu vymrčovat.

Odesláno
Roon

ručky jsou dobrý, nad 6 do toho slunce nejde dát datum? Já vím, že se dá oželet, ale Seika jej mají ať vezmeš ,military, řadu 5, monstra, auto divers či samuraje. Kalendář sebou nenosím, možná začnu..., jsem již ve střední věku a datumovka se mi někdy hodí, záleží na tom jak se dohodneme, nebudu vymrčovat.

Moje řeč...

Odesláno
Tak na přání jsem zpracoval ten méně výrazný podklad a kuličkové indexy všude krom 12, jen mne napadlo, že by ten pdlkad nemusel být šedý, ale stříbrný ( broušený kov ). Luneta se vám zdá hezčí s červenou nebo bez.

p.s. čím déle na to koukám tím více mi plongeur ručky k tomu ciferníku nesedí

grey_dial_kulicky_4.jpggrey_dial_kulicky_3.jpg

Vyborna prace! Diky, jsem pro lunete s cervenou 1/4 prijde mi to takhle fajn.

Mozna by nebylo od veci zacit postupne skladat jednotlivy kousky dohromady a vylepsovat to co jeste treba neni 100%. Treba v nejakem podobnem schematu:

Cifernik - zakladni podoba, barvy, vzor

Cifernik - indexy, cisla atd

Cifernik - napisy, fonty atd

Rucky - tvar, barva

Luneta - barva, barvy, styl pisma

Dynko atd - jake napisy, cislovani atd.

Uzavrit pocet kusu a rozebrat si cisla

;)

Odesláno
Vyborna prace! Diky, jsem pro lunete s cervenou 1/4 prijde mi to takhle fajn.

Mozna by nebylo od veci zacit postupne skladat jednotlivy kousky dohromady a vylepsovat to co jeste treba neni 100%. Treba v nejakem podobnem schematu:

Cifernik - zakladni podoba, barvy, vzor

Cifernik - indexy, cisla atd

Cifernik - napisy, fonty atd

Rucky - tvar, barva

Luneta - barva, barvy, styl pisma

Dynko atd - jake napisy, cislovani atd.

Uzavrit pocet kusu a rozebrat si cisla

;)

No tak ať se hlásí případní zájemci, sepíšeme seznam a můžem i hlasovat.

Jinak takto by se dalo odlišit 3, 6, 9 většíma kuličkama.

grey_dial_kulicky_6.jpg

Odesláno

roon

já bych Tě nechal ještě chvíli pracovat, hodinky jsou pořád lepší a lepší, větší kuličky na 3, 6 a 9 dobrý nápad. Nákup je lepší udělat hromadný, aspoň můj názor, že by Kubson?

Odesláno

Väčšie guličky na štvrťkách sú fajn. Len mi tam potom nesedí ten trojuholník na 12. Trocha sa to tvarovo bije, podľa mňa. Čo tak dať na 12 dve guličky. Na nejakých hodinkách som to už videl.

Odesláno
roon

já bych Tě nechal ještě chvíli pracovat, hodinky jsou pořád lepší a lepší, větší kuličky na 3, 6 a 9 dobrý nápad. Nákup je lepší udělat hromadný, aspoň můj názor, že by Kubson?

T jsi hodný, že by si mě nechal ještě chvíli pracovat :thumbsup_anim: , jinak dík za pochvalu.

Väčšie guličky na štvrťkách sú fajn. Len mi tam potom nesedí ten trojuholník na 12. Trocha sa to tvarovo bije, podľa mňa. Čo tak dať na 12 dve guličky. Na nejakých hodinkách som to už videl.

Ty dvě kuličky nevypadají moc dobře, kdyžtak to sem dám ať to můžete posoudit. Já si popravdě nejsem moc jist ani těma většíma kuličkama... Ty jsem sem dal spíš proto, abych zjistil co na to jiní lidé než já.

p.s. stále jsem připraven na vaše další návrhy

Odesláno

Ty větší kuličky zase nejsou o tolik větší, to mi připadá dobrý. Lovap to vidí dobře, trochu mi to připomíná domácí úlohu z geometrie, ale na 12 co chcete dát jiného? Větší kuličku, to již bude koule, dvě kuličky, nedokáži si to představit. Chlapi tady asi moc nepomůžu, vždyť já jsem jako technolog dělal jen vojenské polní kuchyně.......

Odesláno

Budeš muset asi ještě vydržet, navrhuji hodinky koupit hromadně a snad to bude i přijatelné, řekl bych, že také záleží na množství. Kubson se podívá a sežene, aspoň jsem přesvědčen, myslím že to i přislíbil.

Odesláno
T jsi hodný, že by si mě nechal ještě chvíli pracovat :thumbsup_anim: , jinak dík za pochvalu.

Ty dvě kuličky nevypadají moc dobře, kdyžtak to sem dám ať to můžete posoudit. Já si popravdě nejsem moc jist ani těma většíma kuličkama... Ty jsem sem dal spíš proto, abych zjistil co na to jiní lidé než já.

p.s. stále jsem připraven na vaše další návrhy

Á ... čo tak na štvrťkách trojuholníčky? Ako som už písal, ja sa na to pozerám stále ako na diversky a tie by mali byť prehľadné. Čiže nejakým spôsobom tie štvrťky zvýrazniť.

Odesláno (upraveno)
vidim,ze rozoberate vyhradne len divery a japonske ale nasiel som jednu firmu,kt robi reklame hodinky. odporucam kuknut ponukany katalog. sice sa nejedna o japonske hodinky ale made in swiss. mozno dalsia inspiracia.

http://www.corcom.sk/index.php?page=katalog

Nějaký tam vypadají dost dobře. :smile_anim: Nemáš od nich ceník a obch. podmínky ( min. množství atd.).

Už jsem to tam našel. :whistling: Ale ty , který chci (Captain, Pilot) , tam nejsou. :thumbsdown_anim:

Upraveno uživatelem vor
Odesláno (upraveno)
Nějaký tam vypadají dost dobře. :smile_anim: Nemáš od nich ceník a obch. podmínky ( min. množství atd.).

Heh ja by som zobral Captain s Valjoux 7750 ale na moj dotaz ci by mi predali jeden kus ma dost odbili.

Upraveno uživatelem A@A

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...