roon Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Přimlouvám se za červenou lunetu, ale jinak fakt dobrý........jsi pašák co říkáš na ty ručky ?
Xpak Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Šoupněte tam datum .....bez data je to o ničem.
Lovap Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Nó, včul je to lepčí . Vzor menej "kričí" ako na bielom podklade. Ručičky sa mi celkom pozdávajú, dátum tam nemusí byť (že by sa niekto potápal dva dni v kuse? ) Indexy nevyzerajú zle, ale hm ... hm ... furt by to mali byť diversky, nie? Aj keď len naoko. No a diversky by mali byť prehľadné - tak by sa rozdielne indexy po štvrťkách hodily, nie? Ale inak
Xpak Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Stříbrná luneta.....a datum. Dva dny v kuse se potápět nikdo nebude, ale při běžném nošení to není k zahození. "Potápět se jedem 16., ale je to sakra dnes nebo zítra ?!?!?" třeba
Lovap Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Stříbrná luneta.....a datum. Dva dny v kuse se potápět nikdo nebude, ale při běžném nošení to není k zahození. "Potápět se jedem 16., ale je to sakra dnes nebo zítra ?!?!?" třeba No na zahodenie to nie je, ale ... na dátum máš kalendár
Krteček Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Roon ručky jsou dobrý, nad 6 do toho slunce nejde dát datum? Já vím, že se dá oželet, ale Seika jej mají ať vezmeš ,military, řadu 5, monstra, auto divers či samuraje. Kalendář sebou nenosím, možná začnu..., jsem již ve střední věku a datumovka se mi někdy hodí, záleží na tom jak se dohodneme, nebudu vymrčovat.
Xpak Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Roon ručky jsou dobrý, nad 6 do toho slunce nejde dát datum? Já vím, že se dá oželet, ale Seika jej mají ať vezmeš ,military, řadu 5, monstra, auto divers či samuraje. Kalendář sebou nenosím, možná začnu..., jsem již ve střední věku a datumovka se mi někdy hodí, záleží na tom jak se dohodneme, nebudu vymrčovat. Moje řeč...
spiderer Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Tak na přání jsem zpracoval ten méně výrazný podklad a kuličkové indexy všude krom 12, jen mne napadlo, že by ten pdlkad nemusel být šedý, ale stříbrný ( broušený kov ). Luneta se vám zdá hezčí s červenou nebo bez. p.s. čím déle na to koukám tím více mi plongeur ručky k tomu ciferníku nesedí Vyborna prace! Diky, jsem pro lunete s cervenou 1/4 prijde mi to takhle fajn. Mozna by nebylo od veci zacit postupne skladat jednotlivy kousky dohromady a vylepsovat to co jeste treba neni 100%. Treba v nejakem podobnem schematu: Cifernik - zakladni podoba, barvy, vzor Cifernik - indexy, cisla atd Cifernik - napisy, fonty atd Rucky - tvar, barva Luneta - barva, barvy, styl pisma Dynko atd - jake napisy, cislovani atd. Uzavrit pocet kusu a rozebrat si cisla
roon Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Vyborna prace! Diky, jsem pro lunete s cervenou 1/4 prijde mi to takhle fajn. Mozna by nebylo od veci zacit postupne skladat jednotlivy kousky dohromady a vylepsovat to co jeste treba neni 100%. Treba v nejakem podobnem schematu: Cifernik - zakladni podoba, barvy, vzor Cifernik - indexy, cisla atd Cifernik - napisy, fonty atd Rucky - tvar, barva Luneta - barva, barvy, styl pisma Dynko atd - jake napisy, cislovani atd. Uzavrit pocet kusu a rozebrat si cisla No tak ať se hlásí případní zájemci, sepíšeme seznam a můžem i hlasovat. Jinak takto by se dalo odlišit 3, 6, 9 většíma kuličkama.
Baker Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Jenom dotaz, hodinky musim dodat nebo se bude delat hromadny nakup ?
Krteček Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 roon já bych Tě nechal ještě chvíli pracovat, hodinky jsou pořád lepší a lepší, větší kuličky na 3, 6 a 9 dobrý nápad. Nákup je lepší udělat hromadný, aspoň můj názor, že by Kubson?
Lovap Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Väčšie guličky na štvrťkách sú fajn. Len mi tam potom nesedí ten trojuholník na 12. Trocha sa to tvarovo bije, podľa mňa. Čo tak dať na 12 dve guličky. Na nejakých hodinkách som to už videl.
roon Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 roon já bych Tě nechal ještě chvíli pracovat, hodinky jsou pořád lepší a lepší, větší kuličky na 3, 6 a 9 dobrý nápad. Nákup je lepší udělat hromadný, aspoň můj názor, že by Kubson? T jsi hodný, že by si mě nechal ještě chvíli pracovat , jinak dík za pochvalu. Väčšie guličky na štvrťkách sú fajn. Len mi tam potom nesedí ten trojuholník na 12. Trocha sa to tvarovo bije, podľa mňa. Čo tak dať na 12 dve guličky. Na nejakých hodinkách som to už videl. Ty dvě kuličky nevypadají moc dobře, kdyžtak to sem dám ať to můžete posoudit. Já si popravdě nejsem moc jist ani těma většíma kuličkama... Ty jsem sem dal spíš proto, abych zjistil co na to jiní lidé než já. p.s. stále jsem připraven na vaše další návrhy
Krteček Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Ty větší kuličky zase nejsou o tolik větší, to mi připadá dobrý. Lovap to vidí dobře, trochu mi to připomíná domácí úlohu z geometrie, ale na 12 co chcete dát jiného? Větší kuličku, to již bude koule, dvě kuličky, nedokáži si to představit. Chlapi tady asi moc nepomůžu, vždyť já jsem jako technolog dělal jen vojenské polní kuchyně.......
Krteček Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Budeš muset asi ještě vydržet, navrhuji hodinky koupit hromadně a snad to bude i přijatelné, řekl bych, že také záleží na množství. Kubson se podívá a sežene, aspoň jsem přesvědčen, myslím že to i přislíbil.
Lovap Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 T jsi hodný, že by si mě nechal ještě chvíli pracovat , jinak dík za pochvalu. Ty dvě kuličky nevypadají moc dobře, kdyžtak to sem dám ať to můžete posoudit. Já si popravdě nejsem moc jist ani těma většíma kuličkama... Ty jsem sem dal spíš proto, abych zjistil co na to jiní lidé než já. p.s. stále jsem připraven na vaše další návrhy Á ... čo tak na štvrťkách trojuholníčky? Ako som už písal, ja sa na to pozerám stále ako na diversky a tie by mali byť prehľadné. Čiže nejakým spôsobom tie štvrťky zvýrazniť.
A@A Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 vidim,ze rozoberate vyhradne len divery a japonske ale nasiel som jednu firmu,kt robi reklame hodinky. odporucam kuknut ponukany katalog. sice sa nejedna o japonske hodinky ale made in swiss. mozno dalsia inspiracia. http://www.corcom.sk/index.php?page=katalog
vor Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 (upraveno) vidim,ze rozoberate vyhradne len divery a japonske ale nasiel som jednu firmu,kt robi reklame hodinky. odporucam kuknut ponukany katalog. sice sa nejedna o japonske hodinky ale made in swiss. mozno dalsia inspiracia. http://www.corcom.sk/index.php?page=katalog Nějaký tam vypadají dost dobře. Nemáš od nich ceník a obch. podmínky ( min. množství atd.). Už jsem to tam našel. Ale ty , který chci (Captain, Pilot) , tam nejsou. Upraveno 6. června 2007 uživatelem vor
A@A Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 (upraveno) Nějaký tam vypadají dost dobře. Nemáš od nich ceník a obch. podmínky ( min. množství atd.). Heh ja by som zobral Captain s Valjoux 7750 ale na moj dotaz ci by mi predali jeden kus ma dost odbili. Upraveno 6. června 2007 uživatelem A@A
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se