Filipes Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 (upraveno) pro Filipsa už je to moc kompromis, i když si nechá nasadit plongeur vadí mu tam datumka a moc drobný indexy...ještě jsem to úplně nezavrh, ale spíše ne Upraveno 8. června 2007 uživatelem Filipes
Baker Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 V tichosti sleduju toto vlakno, pockam na finalni verzi a pak se rozhodnu. Jsem nalomeny.
Baker Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Filipes napsal: pro Filipsa už je to moc kompromis, i když si nechá nasadit plongeur vadí mu tam datumka...ještě jsem to úplně nezavrh, ale spíše ne Datumka mi taky dost vadi.
Krteček Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Tvrdohlavý nejsem, tož na tom datumu zase tolik netrvám, stejně budu přehlasován.....
Filipes Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 (upraveno) tak si pojďme jen nezávazně hlasovat - pro orientaci - já hlasuju NE DATUMKA? ANO - JE MI TO JEDNO - NE 0 - 0 - 1 Upraveno 8. června 2007 uživatelem Filipes
gas Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 je mi to srdečně jedno, je citlivě zakomponovaná, takže mě vůbec nevadí, ale ani na ní netrvám
Filipes Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 (upraveno) DATUMKA? ANO - JE MI TO JEDNO - NE 0 - 1 - 1 Upraveno 8. června 2007 uživatelem Filipes
PigyCZ Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Zdravim All koukam jak si tu "tuníte" seika a musim priznat ze to je super napad, jestli mohu přidat názor , tak osobne bych pro datumovku byl. Vzhed je zajímavý a vskutku originální. Jen skromný dotaz na záruku po přestavbě . . . . co kdyby?!?
McQuack Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 kdyz uz, tak bez datumovky a libi se mi rucicky na poslednim obrazku od Filipsa ;-)
Krteček Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Filipes jsem pro datumovku PiqyCZ co Ti brání se zapojit? Pojď do toho!
spiderer Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Ja se taky hlasim! Jinak datumovka: Je mi to jedno
Filipes Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 (upraveno) hlasování (Filipes, gas, Krteček, spiderer), ostatní prosím: hlasujte jen opravdu vážní zájemci, ať je to relevantní (McQuack, PigyCZ - půjdete do toho?) DATUMKA? ANO - JE MI TO JEDNO - NE 1 - 2 - 1 Upraveno 8. června 2007 uživatelem Filipes
gas Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 tak když se přidal spiderer, tak je nás už 7 statečných
Xpak Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Filipes napsal: hlasování (Filipes, gas, Krteček, spiderer), ostatní prosím: hlasujte jen opravdu vážní zájemci, ať je to relevantní (McQuack, PigyCZ - půjdete do toho?) DATUMKA? ANO - JE MI TO JEDNO - NE 1 - 2 - 1 mám vážný zájem, zaleží samozřejmě na finálním vzhledu a ceně hlasuju pro DATUM takže ANO - JE MI TO FUCK - NE 2 - 2 - 1
Filipes Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 je nás 10 - Afrikab, roon, Filipes, Krteček, Karlos, MarvinX, gas, Xpak, Lovap, Baker (+Michael, lefty, McQuack, ...??)
Krteček Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Chlapi přece ta datumovka nemůže být až tak zásadní problém, vždyť je decentní, určitě tam nehraje dominantní roli.
Filipes Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 není to závazný Bakere - jen hlasujou lidi co vážně zvažují koupi, ať známe preference, tak tě sdovolením připočtu: DATUMKA? ANO - JE MI TO JEDNO - NE 2 - 2 - 2
Baker Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Krteček napsal: Chlapi přece ta datumovka nemůže být až tak zásadní problém, vždyť je decentní, určitě tam nehraje dominantní roli. Udychal bych ji na pozici "6". Ale na "3" ne ne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se