Přejít na obsah

SEIKO - diver chronomag limited edition

afrikab

Doporučené příspěvky

Souhlasím s tím, že výrazný vzor vlajky moc řve (podle mě pak hodinky celkově působí pouťově, až nevkusně). Taky bych ho trochu utlumil a kotvičku taky nemusím.

Jinak se mi líbí varianta s plongeur ručičkami, datum na 6, kruhové indexy všede kromě 12.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 530
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Lovap,

omlouvám se, asi jsem Tě nepochopil, ale stejně nemají to být výraznější hodinky, které něco vyjadřují, něčím k okolí promlouvají ? Seika Monster oranž jsou také výrazná, těžko přehlédnutelná a jak jsou oblíbená a kolik lidí je nosí a rádi, toť můj názor, výraznost....

Odkaz ke komentáři

to Krteček

Ono je promlouvat a promlouvat. Myslím, že výrazné barvy se brzo okoukají a méně bývá někdy více. Oranžové Monstra mají jednoduchý ciferník ve výrazné barvě, to je o.k.. Já mám obavu z výrazného vzoru ve výrazné barvě. Nehledě na to, že číselník celkově je méně přehledný.

Odkaz ke komentáři

to Krteček

Ono je promlouvat a promlouvat. Myslím, že výrazné barvy se brzo okoukají a méně bývá někdy více. Oranžové Monstra mají jednoduchý ciferník ve výrazné barvě, to je o.k.. Já mám obavu z výrazného vzoru ve výrazné barvě. Nehledě na to, že číselník celkově je méně přehledný.

Tak, tak. Presne to som mal na mysli.

Odkaz ke komentáři

Xpak

rozumím Ti, rád se nechám přesvědčit, výrazný vzor ve výrazné barvě-méně přehledný ciferník, ale tyto hodinky asi nebudeš nosit každý den a když si je vezmeš tak Tě musí těšit je mít na ruce, mít radost. Z nevýrazných decentně podbarvených, no nevím ...., ale od toho je toto téma.

Odkaz ke komentáři

Xpak

rozumím Ti, rád se nechám přesvědčit, výrazný vzor ve výrazné barvě-méně přehledný ciferník, ale tyto hodinky asi nebudeš nosit každý den a když si je vezmeš tak Tě musí těšit je mít na ruce, mít radost. Z nevýrazných decentně podbarvených, no nevím ...., ale od toho je toto téma.

Je jasné, že každý to vidí trochu jinak, co člověk to názor :starwars:

Mě napadá třeba inspirace japonskou vlajkou, prostě bílý číselník s červeným kruhem uprostřed, datum na šestce, kruhové indexy mimo 12, plonguer ručky, velikost toho červeného terče by chtělo vyzkoušet (plovina průměru číselníku??)....bohužel nemám prostředky na vizualizaci. Tak kdyby se toho chtěl někdo chopit, budu rád.

Odkaz ke komentáři

Je jasné, že každý to vidí trochu jinak, co člověk to názor :starwars:

Mě napadá třeba inspirace japonskou vlajkou, prostě bílý číselník s červeným kruhem uprostřed, datum na šestce, kruhové indexy mimo 12, plonguer ručky, velikost toho červeného terče by chtělo vyzkoušet (plovina průměru číselníku??)....bohužel nemám prostředky na vizualizaci. Tak kdyby se toho chtěl někdo chopit, budu rád.

Tohle zni celkem zajimave, myslim, ze by to nebylo od veci vyzkouset! Cerveny kruh by mohl byt na okraj hodinove ricky..napriklad :whistle:

Odkaz ke komentáři

Xpak

Ono by to bolo výrazné aj tak. Nejde mi o to aby sa potlačil vzor vlajky, ale iba zmiernil. Mohol by to niekto spraviť, myslím v návrhoch tu uvedených zmeniť farbu ciferníka na nejakú šedú (jemne šedú)? Aby sa videlo ako by to vyzeralo?

Odkaz ke komentáři

Tak na přání jsem zpracoval ten méně výrazný podklad a kuličkové indexy všude krom 12, jen mne napadlo, že by ten pdlkad nemusel být šedý, ale stříbrný ( broušený kov ). Luneta se vám zdá hezčí s červenou nebo bez.

p.s. čím déle na to koukám tím více mi plongeur ručky k tomu ciferníku nesedí

grey_dial_kulicky_4.jpggrey_dial_kulicky_3.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...