Xpak Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2007 Souhlasím s tím, že výrazný vzor vlajky moc řve (podle mě pak hodinky celkově působí pouťově, až nevkusně). Taky bych ho trochu utlumil a kotvičku taky nemusím. Jinak se mi líbí varianta s plongeur ručičkami, datum na 6, kruhové indexy všede kromě 12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krteček Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2007 - datumovka na 6 - varianta s plongeur ručičkami - bez kotvičky - vych. slunce dobrý, výrazný, no snad ne nevýrazná šeď ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2007 - datumovka na 6 - varianta s plongeur ručičkami - bez kotvičky - vych. slunce dobrý, výrazný, no snad ne nevýrazná šeď ? Neviem, či sme sa rozumeli. Nie vzor v nevýraznej šedej, ale podklad - aby tá červená tak moc nekričala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krteček Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2007 Lovap, omlouvám se, asi jsem Tě nepochopil, ale stejně nemají to být výraznější hodinky, které něco vyjadřují, něčím k okolí promlouvají ? Seika Monster oranž jsou také výrazná, těžko přehlédnutelná a jak jsou oblíbená a kolik lidí je nosí a rádi, toť můj názor, výraznost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2007 to Krteček Ono je promlouvat a promlouvat. Myslím, že výrazné barvy se brzo okoukají a méně bývá někdy více. Oranžové Monstra mají jednoduchý ciferník ve výrazné barvě, to je o.k.. Já mám obavu z výrazného vzoru ve výrazné barvě. Nehledě na to, že číselník celkově je méně přehledný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2007 to Krteček Ono je promlouvat a promlouvat. Myslím, že výrazné barvy se brzo okoukají a méně bývá někdy více. Oranžové Monstra mají jednoduchý ciferník ve výrazné barvě, to je o.k.. Já mám obavu z výrazného vzoru ve výrazné barvě. Nehledě na to, že číselník celkově je méně přehledný. Tak, tak. Presne to som mal na mysli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krteček Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2007 Xpak rozumím Ti, rád se nechám přesvědčit, výrazný vzor ve výrazné barvě-méně přehledný ciferník, ale tyto hodinky asi nebudeš nosit každý den a když si je vezmeš tak Tě musí těšit je mít na ruce, mít radost. Z nevýrazných decentně podbarvených, no nevím ...., ale od toho je toto téma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2007 Xpak rozumím Ti, rád se nechám přesvědčit, výrazný vzor ve výrazné barvě-méně přehledný ciferník, ale tyto hodinky asi nebudeš nosit každý den a když si je vezmeš tak Tě musí těšit je mít na ruce, mít radost. Z nevýrazných decentně podbarvených, no nevím ...., ale od toho je toto téma. Je jasné, že každý to vidí trochu jinak, co člověk to názor Mě napadá třeba inspirace japonskou vlajkou, prostě bílý číselník s červeným kruhem uprostřed, datum na šestce, kruhové indexy mimo 12, plonguer ručky, velikost toho červeného terče by chtělo vyzkoušet (plovina průměru číselníku??)....bohužel nemám prostředky na vizualizaci. Tak kdyby se toho chtěl někdo chopit, budu rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2007 Je jasné, že každý to vidí trochu jinak, co člověk to názor Mě napadá třeba inspirace japonskou vlajkou, prostě bílý číselník s červeným kruhem uprostřed, datum na šestce, kruhové indexy mimo 12, plonguer ručky, velikost toho červeného terče by chtělo vyzkoušet (plovina průměru číselníku??)....bohužel nemám prostředky na vizualizaci. Tak kdyby se toho chtěl někdo chopit, budu rád. Tohle zni celkem zajimave, myslim, ze by to nebylo od veci vyzkouset! Cerveny kruh by mohl byt na okraj hodinove ricky..napriklad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2007 ..jak tohle dopadne?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2007 Xpak rozumím Ti, rád se nechám přesvědčit, výrazný vzor ve výrazné barvě-méně přehledný ciferník, ale tyto hodinky asi nebudeš nosit každý den a když si je vezmeš tak Tě musí těšit je mít na ruce, mít radost. Z nevýrazných decentně podbarvených, no nevím ...., ale od toho je toto téma. Ono by to bolo výrazné aj tak. Nejde mi o to aby sa potlačil vzor vlajky, ale iba zmiernil. Mohol by to niekto spraviť, myslím v návrhoch tu uvedených zmeniť farbu ciferníka na nejakú šedú (jemne šedú)? Aby sa videlo ako by to vyzeralo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2007 (upraveno) A co si myslíte o ciferníku bez indexů? Upraveno 6. června 2007 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2007 (upraveno) datumku pryč ! Upraveno 6. června 2007 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2007 už tam není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2007 uff, já myslim že takhle dobrý! ..anebo ty kruhový indexy ještě dokola? ..a nad 6 "200m/660ft"? ale to už jsou podle mě všechno přijatelné drobné varianty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2007 Prima! Bez datumky na pul paty mnohem lepsi, mozna zkusit jeste na 6, ale jinak asi bez. Kruhove indexy bych jeste zkusil pridat pro porovnani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2007 Datumka na šestce je prima, ale to by na to musel existovat datový věnec. A ten nejspíš neexistuje (aspoň já nevím o seikách s datumem na šestce), takže datumka na šestce asi nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2007 Datumka na šestce je prima, ale to by na to musel existovat datový věnec. A ten nejspíš neexistuje (aspoň já nevím o seikách s datumem na šestce), takže datumka na šestce asi nebude. OK, tim padem jsem pro verzi bez data Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2007 Tak na přání jsem zpracoval ten méně výrazný podklad a kuličkové indexy všude krom 12, jen mne napadlo, že by ten pdlkad nemusel být šedý, ale stříbrný ( broušený kov ). Luneta se vám zdá hezčí s červenou nebo bez. p.s. čím déle na to koukám tím více mi plongeur ručky k tomu ciferníku nesedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krteček Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2007 Přimlouvám se za červenou lunetu, ale jinak fakt dobrý........jsi pašák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se