Zachary Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Díky - ale to víš, že toto není každodenní kompilace, a ty brýle mám už přes rok takže spíše náhoda, nicméně když to sedne, o to víc potěší úspěchem těchto hodinek je, že jsou dost "jiné" Tak ono stačí 2 stejně barevné doplňky a už je to v pohodě, takže pokud nosíš brýle a tyto hodinky, nikdy neuděláš chybu. Jako hnědé boty a pásek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 ...a kdo je potom stylař / estét teď spíše sonduji - sluší jim mesh, nebo ne? Asi nějaký hrubší, což... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Já si myslím, že ten mesh, i když z toho Tvýho pohledu to vypadá celkem pěkně, je k tomu pouzdru tenkej. Vyfoť to schválně z boku z pohledu na korunku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Tenký není, je stejně tlustý, jako řemen, ale mně se zdá, že by PE slušela trochu větší oka... anebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Tenký není, je stejně tlustý, jako řemen, ale mně se zdá, že by PE slušela trochu větší oka... anebo ne? Vyfoť to spíš na ruce, to bude určitě lepší na hodnocení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Zkusil jsem to na ruce a zavrhl úplně, ani jsem to nefotil, není to ono - chce to asi jiný mesh, s většími / hrubšími oky, ale zase ne moc......inspiroval jsem se totiž tímto (a to je poněkud jiný mesh): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 plus zahnute koncovky urobia svoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 (upraveno) Tak je mám taky Hodil jsem je na Hirsch Rallye. Jsou fakt top. Upraveno 18. října 2019 uživatelem Matiniela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 (upraveno) bravo kolego! A jak Ti šlapou? Já naměřil za 8 dní průměr -1,1 s Upraveno 18. října 2019 uživatelem Quido Morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 a co říkáte na tuhle sestavu...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 i kropenatá je fajn - je v módě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se