Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pro rozseknutí otázky \"je 47 mm málo nebo moc\" se dají koupit \"na zkoušku\" za pár šupů tyto Uhren (ebay.de)

Jdete někdo do nich? Čínu ještě doma nemám smile.gif

Odesláno

Docela mě to láká na odskoušení a případné vyhození. smile.gif Napsal jsem prodejci jestli je pošle do ČR a čekám na odpověď. Pokud někdo budete přihazovat tak napište ať se nepřetahujem o Čínu, i když už to není ono, ta stará dobrá Čína jak píše mnovace. smile.gif

Odesláno

Docela mě to láká na odskoušení a případné vyhození. smile.gif Napsal jsem prodejci jestli je pošle do ČR a čekám na odpověď. Pokud někdo budete přihazovat tak napište ať se nepřetahujem o Čínu, i když už to není ono, ta stará dobrá Čína jak píše mnovace. smile.gif

Pro případné vyhození nabízím útulnou a prostornou popelnici I.kategorie (u mě před domem) laugh.gif

Odesláno

Pro případné vyhození nabízím útulnou a prostornou popelnici I.kategorie (u mě před domem) laugh.gif

Jakmile exnou jsou tvoje a můžeš provést pitvu. wink.gif

Odesláno

Klíííd, on těch hodinek nabízí víc kusů, má tam snad 3-4 aukce. Akorát píše, že posílá pouze po dojčlandu a chce platit převodem - ten stojí z korunového účtu min. 220 Kč, raději bych PayPal...

Odesláno
...ja si dnes vzal na ruku hodinky a prumeru 34mm a vubec mi to divne nepripada. I kdyz nosivam i 45mm.

No jistě, to je ten správný rozměr na konfekční ruku, a navíc, v případě bloudění v mlze člověk nechodí pořád dokola.

Odesláno

ty co jsou na ebay bych i prubl za tech par penez na otestovani by to slo, pak bych je i pucil, ale kdo me je pomuze vydrazit ;)

Odesláno

Pokud by někdo chtěl něco vydražit na ebay.de, můžu pomoci. Mám německý bankovní účet a na ebay.de občas nakupuji, hlavně hodinky ;) .

Ale protože jsem časově dosti vytížený tak neslibuji, že to na 100% vyjde. A protože lidi jsou svině a nerad bych, aby se mi doma hromadily hodinky, které nechci, pouze za platbu předem s tím, že pokud nějaké peníze zbudou, pošlu zpět. Kurz ČNB plus nějaká symbolická bezpečnostní vata. Kdo mou ochotu ale se zlou vůlí (nebo svou nespolehlivostí) zneužije, má u mě UPPDKV. ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...