mnovace Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 teoreticky v půlce srpna, prakticky podle času
Duke650 Odesláno 31. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2007 aha tak to já mám u dealera slíbeno červen-červenec :-)
Leclerc Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 leclerc čoveče že ty máš v avataru B-42 Flieger? Těsně vedle - B-42 Diver
Tazatel Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Pro rozseknutí otázky \"je 47 mm málo nebo moc\" se dají koupit \"na zkoušku\" za pár šupů tyto Uhren (ebay.de) Jdete někdo do nich? Čínu ještě doma nemám
Dali Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Docela mě to láká na odskoušení a případné vyhození. Napsal jsem prodejci jestli je pošle do ČR a čekám na odpověď. Pokud někdo budete přihazovat tak napište ať se nepřetahujem o Čínu, i když už to není ono, ta stará dobrá Čína jak píše mnovace.
mechano Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Docela mě to láká na odskoušení a případné vyhození. Napsal jsem prodejci jestli je pošle do ČR a čekám na odpověď. Pokud někdo budete přihazovat tak napište ať se nepřetahujem o Čínu, i když už to není ono, ta stará dobrá Čína jak píše mnovace. Pro případné vyhození nabízím útulnou a prostornou popelnici I.kategorie (u mě před domem)
body3 Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Myslím že má popelnice je mnohem útulnější pro hodinky než mechanova
Dali Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Docela mě to láká na odskoušení a případné vyhození. Napsal jsem prodejci jestli je pošle do ČR a čekám na odpověď. Pokud někdo budete přihazovat tak napište ať se nepřetahujem o Čínu, i když už to není ono, ta stará dobrá Čína jak píše mnovace. Pro případné vyhození nabízím útulnou a prostornou popelnici I.kategorie (u mě před domem) Jakmile exnou jsou tvoje a můžeš provést pitvu.
Duke650 Odesláno 1. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Klíííd, on těch hodinek nabízí víc kusů, má tam snad 3-4 aukce. Akorát píše, že posílá pouze po dojčlandu a chce platit převodem - ten stojí z korunového účtu min. 220 Kč, raději bych PayPal...
Duke650 Odesláno 1. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2007 leclerc aha vlastně je vidět kousek lunety moje zdraví B-42 Flieger srdečně zdraví Tvoje B-42 Diver :-)
afrikab Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 ...ja si dnes vzal na ruku hodinky a prumeru 34mm a vubec mi to divne nepripada. I kdyz nosivam i 45mm.
Pták Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 ...ja si dnes vzal na ruku hodinky a prumeru 34mm a vubec mi to divne nepripada. I kdyz nosivam i 45mm. No jistě, to je ten správný rozměr na konfekční ruku, a navíc, v případě bloudění v mlze člověk nechodí pořád dokola.
Lord Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 ty co jsou na ebay bych i prubl za tech par penez na otestovani by to slo, pak bych je i pucil, ale kdo me je pomuze vydrazit
Franta Dobrota Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Pokud by někdo chtěl něco vydražit na ebay.de, můžu pomoci. Mám německý bankovní účet a na ebay.de občas nakupuji, hlavně hodinky . Ale protože jsem časově dosti vytížený tak neslibuji, že to na 100% vyjde. A protože lidi jsou svině a nerad bych, aby se mi doma hromadily hodinky, které nechci, pouze za platbu předem s tím, že pokud nějaké peníze zbudou, pošlu zpět. Kurz ČNB plus nějaká symbolická bezpečnostní vata. Kdo mou ochotu ale se zlou vůlí (nebo svou nespolehlivostí) zneužije, má u mě UPPDKV.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se