Návštěvník Snow Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2014 Maurice Lacroix Masterpiece Mystery New Versions ?Contemporary? and ?Classic? zdroj - http://www.masterhorologer.com/2014/03/maurice-lacroix-masterpiece-mystery-new.html?utm_source=BP_recent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2014 Dovolím si přidat video: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkakoho Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Moje oblíbená značka, ale jsem konzerva. Na mne za hranou, i když je to jistě technický skvost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Naozaj som jediný, komu vadí tak zreteľný trhavý pohyb u tejto "komplikácie"? A to ešte subcifer zaberá značnú časť plochy hodiniek a zábery sú v ideálnej pozícii hodinovky a minútovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 Naživo k vidění u Hanáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 krasny kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01standa Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 naživo v novém obchodu Koscomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 tak ta vteřinovka je drsná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hmfreshmeat Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Vadí mi na nich ta prvoplánová onanie nad tou vteřinovkou, která má za následek tu disproporci s hodinovým ciferníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se