Kid_A Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 jojo, chlapi, kupujte stary airmany, nez je "prejede" tenhle humus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Ale howno, kvalita je stale dost vysoko. Len im chybaju kalibre. Tiez mi ich par preslo rukami. Suhlas. Mal som A17 a mam SST-06 a bez pripomienok. SST-06 po trojtyzdnovej ture celkova odchylka tri sekundy - stale na ruke, lietadlo, bar, kancelaria, bazen, srobovak, kladivo.. cele co mi vadi na tomto ultramega popici letcovi je to, ze sa to tvari byt hlavna novinka roku (WTF?) a ze je to viditelne dorobene na uz existujucu "suciastkovu zakladnu", takze to nie je to co to chce byt, ale dopada to ako kompletna parodia. Keby ich urobili zgruntu nove, s nejakym netradicnym puzdrom, idealne viacdielnym, a dali to do ruk niekomu kto tusi co je to dizajn, mohli by to byt fajne hodinky pre inu cielovu skupinu a hlavne vobec by nevadili skalnym fanusikom. OK, jeden model pre hispansky mačo trh, to sa v pohode da zniest.. stale nemaju v ponuke poriadnu klasiku, taku co sa jej treba drzat, pritom vacsinu priaznivcov znacky ku Glycinu priviedlo prave to. Kultovy model. Prikladov miliarda: 50 fathoms, Explorer, Tuna Diver, Submariner, Cricket Nautical - netreba nic vymyslat. Znovuzrodit stary airman, dat mu modernejsiu techniku, dva rozmery (povedzme 38mm a 42-44mm). Jemne smrcnute retro military hodinky proste nemoze ziadny chlap odmietnut. Nikto nevyhnutne nepotrebuje kazdy rok novy model Airmanov - nie je to golfovy swetrik ani parfem. Staci raz za cas dobre premyslena limitka. a s kalibrami suhlasim. ale pri tomto potacani sa vo vetre je to zjavne prilis vysoky ciel. ja cherubinov vo vedeni takychto firiem skutocne nemusim, je to vsetko prvoplanovy halo efekt bez nejakeho hlbsieho vztahu k tomu co robia. proste ignorovat takuto paradu moze len ....... hlupak: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gio Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Suhlas. Mal som A17 a mam SST-06 a bez pripomienok. SST-06 po trojtyzdnovej ture celkova odchylka tri sekundy - stale na ruke, lietadlo, bar, kancelaria, bazen, srobovak, kladivo.. cele co mi vadi na tomto ultramega popici letcovi je to, ze sa to tvari byt hlavna novinka roku (WTF?) a ze je to viditelne dorobene na uz existujucu "suciastkovu zakladnu", takze to nie je to co to chce byt, ale dopada to ako kompletna parodia. Keby ich urobili zgruntu nove, s nejakym netradicnym puzdrom, idealne viacdielnym, a dali to do ruk niekomu kto tusi co je to dizajn, mohli by to byt fajne hodinky pre inu cielovu skupinu a hlavne vobec by nevadili skalnym fanusikom. OK, jeden model pre hispansky mačo trh, to sa v pohode da zniest.. stale nemaju v ponuke poriadnu klasiku, taku co sa jej treba drzat, pritom vacsinu priaznivcov znacky ku Glycinu priviedlo prave to. Kultovy model. Prikladov miliarda: 50 fathoms, Explorer, Tuna Diver, Submariner, Cricket Nautical - netreba nic vymyslat. Znovuzrodit stary airman, dat mu modernejsiu techniku, dva rozmery (povedzme 38mm a 42-44mm). Jemne smrcnute retro military hodinky proste nemoze ziadny chlap odmietnut. Nikto nevyhnutne nepotrebuje kazdy rok novy model Airmanov - nie je to golfovy swetrik ani parfem. Staci raz za cas dobre premyslena limitka. a s kalibrami suhlasim. ale pri tomto potacani sa vo vetre je to zjavne prilis vysoky ciel. ja cherubinov vo vedeni takychto firiem skutocne nemusim, je to vsetko prvoplanovy halo efekt bez nejakeho hlbsieho vztahu k tomu co robia. proste ignorovat takuto paradu moze len ....... hlupak:Gratulujem, tie su fakt krasneeeee.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 jediný co by se mi líbilo na airmenech je rotor - všecko ostatní je do popelnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jast Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Několik autentických foto Glycine s Baselwordu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se