madrider Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Zdravím všechny,chtěl bych nechat trochu zrepasovat a vyšlechtit své vintage Oris ChronOris (Cal 725). Tak prosím o radu, zda nevíte kdo by byl schopný a pomohl by mě je znovu trochu oživit. Budu vděčný za každý kontakt nebo nasměřování na toho pravého...Předem díky za kazdou radu a pomoc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 A kde bydlis?Sikovnych hodinaru tu par je-Mechano,Tondako,Valjoux,Valis..projdi si nejaky vlakna,je tu spousty ukazek jejich praci.Taky by si mohl hodit fotku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madrider Odesláno 25. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 (upraveno) Přikládám nějaké to foto... ještě foceno původním majitelem, ale stav nezměněn. Upraveno 25. března 2014 uživatelem madrider Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madrider Odesláno 25. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Asi jsem úplně blbej... nejdou mě vkládat fotky. Kdo mě prosím osvětlí jak je to tady s vkládáním fotek? :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 (upraveno) Jednoduché: 1) Napíšeš text2) Tlačítko Vybrat... - vybereš fotku z disku - uprav si předtím velikost, ať není přes limit3) Tlačítko Připojit tento soubor - načte se fotka na server4) Nastav si kurzor na pozici, kam chceš fotku vložit5) Tlačítko Přidat k příspěvku a hotovo... Upraveno 25. března 2014 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madrider Odesláno 25. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Tak foto podruhé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2014 Hm, taky jsem takovéhle měl Jedny se mi ještě válí v krabičce. Pouzdro je ok, sklíčko taky, s korunkami toho moc neuděláš. Já osobně bych jen nechal udělat generálku strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madrider Odesláno 1. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Hm, taky jsem takovéhle měl Jedny se mi ještě válí v krabičce. Pouzdro je ok, sklíčko taky, s korunkami toho moc neuděláš. Já osobně bych jen nechal udělat generálku strojku.Už jsem nějakou tu opravičku domluvil. Možná jsem blázen, ale nechal jsem to udělat celé komplet... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Zdravim pane, tak jak dopadla generalka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madrider Odesláno 11. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Zdravim pane, tak jak dopadla generalka?Ahoj,generálka proběhla celkem úspěšně. Strojek v hodinkách byl až překvapivě v pohodě. Sice tam byl jeden zádrhel, ale jinak se řešili jen detaily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madrider Odesláno 11. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 jedna malá foto... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Ale co ty korunky, to neni origo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 vypadá to na origo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madrider Odesláno 11. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Melo by to byt vse origo. Nejvetsi problem byl s ciselnikem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Tak to je ok, a co byl za problem s ciselnikem? Melo by to byt vse origo. Nejvetsi problem byl s ciselnikem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madrider Odesláno 11. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Tak to je ok, a co byl za problem s ciselnikem? Melo by to byt vse origo. Nejvetsi problem byl s ciselnikem...Bohužel se zjistilo že číselník není z těchto hodinek a tak se to muselo trochu poupravit. Asi už tyhle hodinky napadnul nějaký samozvaný opravář , nebo možná úpravce :-( Ale myslím, že to nakonec dopadlo ještě hodně dobře...Mistr Tondako vše zvládl perfektně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Tak to by me ani nenapadlo, ciselnik mne prisel ok, tak at slouzi dalsi desitky let Bohužel se zjistilo že číselník není z těchto hodinek a tak se to muselo trochu poupravit. Asi už tyhle hodinky napadnul nějaký samozvaný opravář , nebo možná úpravce :-( Ale myslím, že to nakonec dopadlo ještě hodně dobře...Mistr Tondako vše zvládl perfektně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madrider Odesláno 11. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 No jo... ikdyz to tak nevypada, je to tak. Dekuji, snad budou slouzit dokonale :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se