madrider Posted March 25, 2014 Report Posted March 25, 2014 Zdravím všechny,chtěl bych nechat trochu zrepasovat a vyšlechtit své vintage Oris ChronOris (Cal 725). Tak prosím o radu, zda nevíte kdo by byl schopný a pomohl by mě je znovu trochu oživit. Budu vděčný za každý kontakt nebo nasměřování na toho pravého...Předem díky za kazdou radu a pomoc :-)
villain83 Posted March 25, 2014 Report Posted March 25, 2014 A kde bydlis?Sikovnych hodinaru tu par je-Mechano,Tondako,Valjoux,Valis..projdi si nejaky vlakna,je tu spousty ukazek jejich praci.Taky by si mohl hodit fotku...
madrider Posted March 25, 2014 Author Report Posted March 25, 2014 (edited) Přikládám nějaké to foto... ještě foceno původním majitelem, ale stav nezměněn. Edited March 25, 2014 by madrider
madrider Posted March 25, 2014 Author Report Posted March 25, 2014 Asi jsem úplně blbej... nejdou mě vkládat fotky. Kdo mě prosím osvětlí jak je to tady s vkládáním fotek? :-(
JaRooN Posted March 25, 2014 Report Posted March 25, 2014 (edited) Jednoduché: 1) Napíšeš text2) Tlačítko Vybrat... - vybereš fotku z disku - uprav si předtím velikost, ať není přes limit3) Tlačítko Připojit tento soubor - načte se fotka na server4) Nastav si kurzor na pozici, kam chceš fotku vložit5) Tlačítko Přidat k příspěvku a hotovo... Edited March 25, 2014 by JaRooN
madrider Posted March 25, 2014 Author Report Posted March 25, 2014 Tak foto podruhé... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Chumpus Posted March 29, 2014 Report Posted March 29, 2014 Hm, taky jsem takovéhle měl Jedny se mi ještě válí v krabičce. Pouzdro je ok, sklíčko taky, s korunkami toho moc neuděláš. Já osobně bych jen nechal udělat generálku strojku.
madrider Posted April 1, 2014 Author Report Posted April 1, 2014 Hm, taky jsem takovéhle měl Jedny se mi ještě válí v krabičce. Pouzdro je ok, sklíčko taky, s korunkami toho moc neuděláš. Já osobně bych jen nechal udělat generálku strojku.Už jsem nějakou tu opravičku domluvil. Možná jsem blázen, ale nechal jsem to udělat celé komplet... :-)
blackhead Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 Zdravim pane, tak jak dopadla generalka?
madrider Posted September 11, 2014 Author Report Posted September 11, 2014 Zdravim pane, tak jak dopadla generalka?Ahoj,generálka proběhla celkem úspěšně. Strojek v hodinkách byl až překvapivě v pohodě. Sice tam byl jeden zádrhel, ale jinak se řešili jen detaily...
madrider Posted September 11, 2014 Author Report Posted September 11, 2014 jedna malá foto... :-) Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
blackhead Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 Ale co ty korunky, to neni origo ne?
madrider Posted September 11, 2014 Author Report Posted September 11, 2014 Melo by to byt vse origo. Nejvetsi problem byl s ciselnikem...
blackhead Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 Tak to je ok, a co byl za problem s ciselnikem? Melo by to byt vse origo. Nejvetsi problem byl s ciselnikem...
madrider Posted September 11, 2014 Author Report Posted September 11, 2014 Tak to je ok, a co byl za problem s ciselnikem? Melo by to byt vse origo. Nejvetsi problem byl s ciselnikem...Bohužel se zjistilo že číselník není z těchto hodinek a tak se to muselo trochu poupravit. Asi už tyhle hodinky napadnul nějaký samozvaný opravář , nebo možná úpravce :-( Ale myslím, že to nakonec dopadlo ještě hodně dobře...Mistr Tondako vše zvládl perfektně :-)
blackhead Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 Tak to by me ani nenapadlo, ciselnik mne prisel ok, tak at slouzi dalsi desitky let Bohužel se zjistilo že číselník není z těchto hodinek a tak se to muselo trochu poupravit. Asi už tyhle hodinky napadnul nějaký samozvaný opravář , nebo možná úpravce :-( Ale myslím, že to nakonec dopadlo ještě hodně dobře...Mistr Tondako vše zvládl perfektně :-)
madrider Posted September 11, 2014 Author Report Posted September 11, 2014 No jo... ikdyz to tak nevypada, je to tak. Dekuji, snad budou slouzit dokonale :-)
Recommended Posts