Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Koukam znova na novinky od Sinnu, hlavne na EZM9 a napadla me otazka, kterou by asi nejlip umeli zodpovedet kluci z chronoshopu: jak je na tom T1/T2 z hlediska zajmu? Je o ne zajem nebo nejake informace primo od Sinn o uspesnosti modelu jako takoveho na zaklade ohlasu od ostatnich AD?

Na WUS jsou od lonskeho predstaveni pred rokem mozna 2 kousky a EZM9 stoji jeste o vic jak tisic euro vice. Asi nikdy nebude ani jeden model masovka, ale bylo byzajimave vedet jak si tyhle hi-end modely vedou....EZM9 bude pomalu stat jak Omega PO s in housem. 

Skoda ze nebyl zadny update ke stavajim modelum z rady Instumentelle Uhren, stejne jako loni jsem i letos cekal jestli nebudou nejake zmeny pro radu 856/857, hlavne co se tyka designu ciferniku, UTC modely maji cifernik strasne preplneny. 

Upraveno uživatelem kloubik
Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

EZM9 se mi hodne libi. Pouzdro je stejne jako u vlajkove lodi EZM10. Cili povrchove tvrzeny titan, safirova vlozka lunety. Navic obrovsky priplatek za napis TESTAF a pouziti oleje do extremne nizkych a vysokych teplot. Cena je naprosto silena vzhledem k pouziti kalibru SW200, ktery najdem v hodinkach za nasobne nizsi cenu. Nicmene, jsou zde i horsi priklady ze, Tudor apod.

Upraveno uživatelem Alda
Odesláno (upraveno)

Cena je vysoka, ale o tu samotnou mi ani tak neslo, hodinky maji skoro vsechny technologie Sinnu. Me by spis zajimalo jestli Sinn dokaze najit za tyhle ceny zakazniky. Prece jen jeste loni byly vicemene vsechny tri ruckove modely v cene plus minus 1500 euro a najednou tu mame hodinky s dvojnasobnou cenovkou. A krome titanu tam zadne nove technologie ve srovnani napr. s U1, UX, EZM3 nejsou.

Upraveno uživatelem kloubik
Návštěvník Alda
Odesláno

Cena je vysoka, ale o tu samotnou mi ani tak neslo, hodinky maji skoro vsechny technologie Sinnu. Me by spis zajimalo jestli Sinn dokaze najit za tyhle ceny zakazniky. Prece jen jeste loni byly vicemene vsechny tri ruckove modely v cene plus minus 1500 euro a najednou tu mame hodinky s dvojnasobnou cenovkou. A krome titanu tam zadne nove technologie ve srovnani napr. s U1, UX, EZM3 nejsou.

Jj, jasne, treba Kubson objasni.

Jinak T1,T2 jsem loni omacaval ve Vidni a ackoliv me ze zacatku tyhle modely moc neoslovily, postupem casu jsem jim prisel na chut. Lehoucke jak pirko, system otaceni lunety, kdy se luneta zatlaci aby se s ni mohlo manipulovat, ma take neco do sebe. Rucky se extremne povedly. A maji vyborny kalibr. Urcite bych jim dal prednost pred modely U.

• po měsících...
Odesláno

V rámci přemejšlení o blbostech jsem narazil na EZM9, který se mi teda líběj velice.. nicméně ta cena je bohužel fakt úlet. Za stejný peníze jsou Damaska s inhousem, který jsou sice řádově hnusnější, ale jinak asi ve všem lepší. No dobře, až na tu lunetu. Celkem na všech zahraničních fórech píšou to samý - dobrý, ale za hodně blízký peníze PO.. nebrat. Dopátrat se živejch fotek dá taky zabrat. No, takže kdybyste je někdo viděl za 2k Eur..:)

SINN_EZM9_1.jpg

Návštěvník Alda
Odesláno

K te lunete. Vyzkousej chod lunety u Déček, kterýkoliv model a EZM9. Damasko je jiny level.

Odesláno

Ale jo, chodu věřim.. já myslel čistě vzhledově, možná i odolností povrchu. Mě se ty safírový, (nebo aspoň lesklý pet flašky ala MM:)) hrozně líběj. Z čeho ta vložka lunety u Damaska vlastně je, nevíš?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...