Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak se tam asi stavim taky jako Mischa v prodejne, s rukama v kapsach bez dokladu, cerne bryle,parucku na hlave, sportovni bezeckou obuv,iontovy napoj,kyslikovou soupravu kdyby....a budu muset taky cifernicek zkontrolovat na dennim svetle,asi dole na Ovocnem trhu, tam je vic mista :)

Odesláno

Pánové, viděl jsem dnes v Pánské pasáži vzorový ciferník a zdá se mi ta barva opravdu moc pěkná, musím nás pochválit a Elton taky !!!  Hurá do toho...a mám tady ataku chronobundusu, kterou s Vámi všemi nutně potřebuju řešit, protože být s tím sám je strašlivé utrpení  :wallbash:

Odesláno

Vážení kolegově,

součástí naší limitky se může stát i nová kniha pana Hovorky podepsaná autorem. Pokud o ni máte zájem, projevte jej při kontaktu s paní Krskovou při dolaďování faktury. Její cenu Elton ještě nezná, proto se případně promítne až do druhé, doplatkové faktury.

Odesláno

dobra myslienka, a mozno by to chcelo aj nejake "specialne" balenie celej limitky ;)

To nevím, ono i speciální balení se musí zaplatit a nakonec se z velké části jedná o dosti nevratné investice... museli bychom o tom podebatovat.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Já žádný balení nechci, mně stačej hodinky v pytliku.

Odesláno

Me taky, konzerva na rybicky za 1500 nepotreba, kus papiru na svacinu, nebo ceertifikat za 500 taky ne. Holy hodinky, vsechny zvasty k tomu si napisu sam...

Odesláno (upraveno)

chlapci, chlapci , tolik stránek a vyjdou vám zas  igeny s datumkou na 3 a ve svačinovým  pytlíku ??? Hmmmmmm, nerad, ale kárám, kam jste dali odvahu ???

Ta datumka na 6 byla nadějná, škoda, alspoň si k tý mdlý zelenošedomodrý ( proč jste nešli do vostrý british racing green ?) udělejte pěkně do bronzova eloxovanou GMT  lunetu - fešáckej návrh už tu přeci byl ( sice do zlatova, ale to není daleko) , ať je kapku rozzáříte :D :D

Upraveno uživatelem cigi
Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Počkej počkej dyť datumovka bude na šestce, ne???

EDIT: Jo, bude.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

chlapci, chlapci , tolik stránek a vyjdou vám zas  igeny s datumkou na 3 a ve svačinovým  pytlíku ??? Hmmmmmm, nerad, ale kárám, kam jste dali odvahu ???

Ta datumka na 6 byla nadějná, škoda, alspoň si k tý mdlý zelenošedomodrý ( proč jste nešli do vostrý british racing green ?) udělejte pěkně do bronzova eloxovanou GMT  lunetu - fešáckej návrh už tu přeci byl ( sice do zlatova, ale to není daleko) , ať je kapku rozzáříte :D :D

:clap: Cigi nezklamal. :lol2:

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

no nevím, s tou šestkou .... ještě bych si to ověřil, zmizík ..... :cheers: :lol2:

No sem si pomerne dost jistej ale muzeme se vsadit. :D

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno (upraveno)

Aha, tak to je na tý fotce ciferník jiného modelu, nebo snad prototyp ?

Eventuálně tedy s datumkou na 6 budou mnohem lepšavější, i když ji nesnášim :), jen ještě nachytat ten bronz !

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Aha, tak to je na tý fotce ciferník jiného modelu, nebo snad prototyp ?

Eventuálně tedy s datumkou na 6 budou mnohem lepšavější, i když ji nesnášim :), jen ještě nachytat ten bronz !

A co takhle datum na dvanáctce, to by byla bomba.... :giljotiini:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...