kerob Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 Tak se tam asi stavim taky jako Mischa v prodejne, s rukama v kapsach bez dokladu, cerne bryle,parucku na hlave, sportovni bezeckou obuv,iontovy napoj,kyslikovou soupravu kdyby....a budu muset taky cifernicek zkontrolovat na dennim svetle,asi dole na Ovocnem trhu, tam je vic mista
Nodus Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Sem ho teda neviděl (a neuvidím dříve než na hodinkách), ale sem taky rááád, že se líbí...
straspol Odesláno 16. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2014 Pánové, viděl jsem dnes v Pánské pasáži vzorový ciferník a zdá se mi ta barva opravdu moc pěkná, musím nás pochválit a Elton taky !!! Hurá do toho...a mám tady ataku chronobundusu, kterou s Vámi všemi nutně potřebuju řešit, protože být s tím sám je strašlivé utrpení
jovani Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2014 vyborna sprava, bude to pekny darcek k mojim narodeninam
straspol Odesláno 18. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Vážení kolegově,součástí naší limitky se může stát i nová kniha pana Hovorky podepsaná autorem. Pokud o ni máte zájem, projevte jej při kontaktu s paní Krskovou při dolaďování faktury. Její cenu Elton ještě nezná, proto se případně promítne až do druhé, doplatkové faktury.
jovani Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 dobra myslienka, a mozno by to chcelo aj nejake "specialne" balenie celej limitky
straspol Odesláno 18. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 dobra myslienka, a mozno by to chcelo aj nejake "specialne" balenie celej limitky To nevím, ono i speciální balení se musí zaplatit a nakonec se z velké části jedná o dosti nevratné investice... museli bychom o tom podebatovat.
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Já žádný balení nechci, mně stačej hodinky v pytliku.
mischa Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Me taky, konzerva na rybicky za 1500 nepotreba, kus papiru na svacinu, nebo ceertifikat za 500 taky ne. Holy hodinky, vsechny zvasty k tomu si napisu sam...
cigi Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 (upraveno) chlapci, chlapci , tolik stránek a vyjdou vám zas igeny s datumkou na 3 a ve svačinovým pytlíku ??? Hmmmmmm, nerad, ale kárám, kam jste dali odvahu ??? Ta datumka na 6 byla nadějná, škoda, alspoň si k tý mdlý zelenošedomodrý ( proč jste nešli do vostrý british racing green ?) udělejte pěkně do bronzova eloxovanou GMT lunetu - fešáckej návrh už tu přeci byl ( sice do zlatova, ale to není daleko) , ať je kapku rozzáříte :D Upraveno 18. srpna 2014 uživatelem cigi
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 (upraveno) Počkej počkej dyť datumovka bude na šestce, ne???EDIT: Jo, bude. Upraveno 18. srpna 2014 uživatelem Zmizík
Honza.manta Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 chlapci, chlapci , tolik stránek a vyjdou vám zas igeny s datumkou na 3 a ve svačinovým pytlíku ??? Hmmmmmm, nerad, ale kárám, kam jste dali odvahu ??? Ta datumka na 6 byla nadějná, škoda, alspoň si k tý mdlý zelenošedomodrý ( proč jste nešli do vostrý british racing green ?) udělejte pěkně do bronzova eloxovanou GMT lunetu - fešáckej návrh už tu přeci byl ( sice do zlatova, ale to není daleko) , ať je kapku rozzáříte :D Cigi nezklamal.
cigi Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 (upraveno) Byl jsem tam včera, foto mobilem..http://forum.chronomag.cz/uploads/post-19100-0-35452700-1406469978.jpg no nevím, s tou šestkou .... ještě bych si to ověřil, zmizík ..... Upraveno 18. srpna 2014 uživatelem cigi
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 (upraveno) no nevím, s tou šestkou .... ještě bych si to ověřil, zmizík ..... No sem si pomerne dost jistej ale muzeme se vsadit. Upraveno 18. srpna 2014 uživatelem Zmizík
cigi Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 (upraveno) Aha, tak to je na tý fotce ciferník jiného modelu, nebo snad prototyp ? Eventuálně tedy s datumkou na 6 budou mnohem lepšavější, i když ji nesnášim , jen ještě nachytat ten bronz ! Upraveno 18. srpna 2014 uživatelem cigi
doktor584 Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Aha, tak to je na tý fotce ciferník jiného modelu, nebo snad prototyp ? Eventuálně tedy s datumkou na 6 budou mnohem lepšavější, i když ji nesnášim , jen ještě nachytat ten bronz !A co takhle datum na dvanáctce, to by byla bomba....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se