Přejít na obsah

Prim Sport 1 automatic

Doporučené příspěvky

Posted 2.September.2014 - 18:53

Paní Krsková má již několik signálů od těch z nás, kteří chtějí černý ciferník se starobarevnou lumi, a několik těch, kteří chtějí ten úžasný zelený. Prostě chce vědět kolik jakých má zadat do výroby OD VŠECH NEJRADĚJI TEĎ HNED. Vzhledem k tomu, že ještě během září pojede na dovolenou, chce zadat výrobu co nejdříve.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zrovna ohledně řemenů a nebo spíš kaučuku jsem chtěl hodit dotaz nejen na kormidelníka.... Nebylo by stojící za pokus si na tuto limitku nechat Eltonem dodat třeba stejně brčálový kaučuk? :)

Odkaz ke komentáři

Mně se ten primáckej kaučuk nelíbí..uznávám, že je extrémně pohodlnej, ale pro mě taky extrémně vošklivej na igenech. Ještě tak k orlíkům docela jde. Nicméně kdyby byl tmavě zelenej, snad bych o něm i zauvažoval, ale mám pocit, že se v takový barvě nedělá.

Odkaz ke komentáři

Zrovna ohledně řemenů a nebo spíš kaučuku jsem chtěl hodit dotaz nejen na kormidelníka.... Nebylo by stojící za pokus si na tuto limitku nechat Eltonem dodat třeba stejně brčálový kaučuk? :)

Mně se ten primáckej kaučuk nelíbí..uznávám, že je extrémně pohodlnej, ale pro mě taky extrémně vošklivej na igenech. Ještě tak k orlíkům docela jde. Nicméně kdyby byl tmavě zelenej, snad bych o něm i zauvažoval, ale mám pocit, že se v takový barvě nedělá.

Kaučuk Biwi Osiris, který dodává Elton se zelený nevyrábí. Zkuste napsat do Biwi, třeba pár zelených vyrobí :)

Jediný zelený, který znám je Hirsch Pure. Existuje ale v šířkách 18 mm (málo) a 20 mm (moc).

RolexPureGreenP04.jpg

1108551d1370332637-hirsch-pure-50-atmos-

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...