Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 26. 2. 2015 v 11:12, Honza.manta napsal:

Hezky řečeno, jsi na nejlepší cestě, aby se z tebe stal PRIMitiv. :goof:

To asi né, na to sem moc chudej.

Odesláno

Mě baví taky a musím říct, že u lidí sklízí asi největší úspěch, navíc ten příběh za nima - ti co už mě znají delší dobu a o hodinkách něco slyšeli, tak se ptají i co v tom je za strojek a pak mají přednášku 2x delší :) Navíc já mám jeden ze 2 kusů se žlutýma indexama...

Díky Strašákovi i Mischovi za to, že to dali dohromady.

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak moji mazlici jsou v laznich u P. Frydla. Odchylka letala nahoru a dolu a na natahovaci se zastavovali. Takze bude cerny cifr a komplet cisteni a vymena problematickych dilu....ale jak to bez nich vydrzim, to nevim. Jsou to fakt nejlepsi hodinky co jsem mel na ruce.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Milý Mischo,

gratuluju Ti nejen k opět uběhnutému půlmaratonu, ale hlavně k těm Tvým narozeninám s nulou. Jelikož - jak jsem zrovna zjistil- mám právě teď taky jubileum, rozhodl jsem se Ti ho věnovat, je to můj šestitisící příspěvek tady na fóru. Znova Ti děkuju za tu lásku a trpělivost, kterou jsi věnoval našim šrotům a taky jiným mým hodinkám, přeju Ti ať se Ti nikdy nezatřese ruka s hodinářským šroubováčkem a ať Ti to pořád hraje tak pěkně jako včera. Tikotu třikrát nazdar !!

Chlapi,  VIVAT   MISCHA, HURÁ  A JE TO  !!!!!!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...