Přejít na obsah

Nákup na chrono24

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přátelé,

předem se omlouvám, pokud to tady už proběhlo, ale nenašel jsem to. Jedná se o to, jestli by se nenašel někdo ochotný a se zkušenostmi s nakupováním na chrono24. Pokud se týče eBay, Amazon apod. nemám problém, už jsem nakupoval desítky, možná stovky kusů různého zboží. Mechanismus nákupu na chrono24 mi ale jaksi uniká. Nikde nevidím tlačítko Koupit a to mě znervózňuje. Tlačítkem Kontaktovat prodávajícího, které jsem zkoušel, započala velmi zvláštní a neproduktivní emailová konverzace, která nákupem ani zdaleka nezavání.

Pokud by mi někdo poradil, byl bych velice rád.

Děkuji (i za všechny, kteří se na nákup chystají a toto vlákno využijí)

Odesláno

portal chrono24.com je len "vystavkou" hodiniek a predavajucich. kupit priamo cez portal nevies, vies len kontaktovat predajcu a vykomunikovat si to s nim. Odporucam sustredit sa na preverenych predajcov.

Odesláno

Takže moje zlá předtucha se vyplnila.... Každopádně díky! :)

Jaka zla predtucha? Myslim, ze jsi uplne nepochopil koncept Chrono24. Jak psal huhu4d - je to portal, ktery ukazuje a prezentuje hodinky soukromych majitelu nebo shopu a ty je kontaktujes a domluvis se s nima. Kde je problem?

Odesláno

Pokud se jedna o provereneho prodejce tak by prece nemel byt problem. Bral jsem pres chrono nejake hodinky a nikdy zadnej problem. Otazkou je nakup od private seller, tam bych byl opatrny...

Odesláno

Problém nebude žádný, pravdou je, že jsem zpočátku nepochopil princip portálu chrono24, teď je to zcela jasné. Pokud jde o "zlou předtuchu", nemám rád portály bez buy it now, i aukce ještě sem tam snesu, ale "výstavky a prezentace", to je pro mě na hranici přijatelnosti. To je ovšem můj osobní problém, nic obecného.

Každopádně děkuji všem za objasnění.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...