accutron Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Prosím ty z vás kdo mají doma ve sbírce tento papírový štítek, o sken a zaslání obrázku prostřednictvím SZ. Díky předem. Zn. Spěchá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Primkáč 1975 Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Už to je asi pozdě po čtyřech letech? Přihlásil jsem se na chronomag teprve nedávno.Myslíš tenhle je tomu podobný.Mám ho i schodou okolností u profilové fotky.Zdravím Primkáč 1975.
Primkáč 1975 Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Fotka.Do příště se už naučím vkládat fotky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
accutron Odesláno 2. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 Díky za snahu, ale mne tehdy šlo o variantu zachycenou na obrázku v mé výzvě.
Biges Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Ó! Štítkové vlákno! To tu asi nemáme, zkusím doma něco vyhrabat, ať je legrace
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se