accutron Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Prosím ty z vás kdo mají doma ve sbírce tento papírový štítek, o sken a zaslání obrázku prostřednictvím SZ. Díky předem. Zn. Spěchá Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Primkáč 1975 Posted April 1, 2018 Report Posted April 1, 2018 Už to je asi pozdě po čtyřech letech? Přihlásil jsem se na chronomag teprve nedávno.Myslíš tenhle je tomu podobný.Mám ho i schodou okolností u profilové fotky.Zdravím Primkáč 1975.
Primkáč 1975 Posted April 1, 2018 Report Posted April 1, 2018 Fotka.Do příště se už naučím vkládat fotky. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
accutron Posted April 2, 2018 Author Report Posted April 2, 2018 Díky za snahu, ale mne tehdy šlo o variantu zachycenou na obrázku v mé výzvě.
Biges Posted April 3, 2018 Report Posted April 3, 2018 Ó! Štítkové vlákno! To tu asi nemáme, zkusím doma něco vyhrabat, ať je legrace
Recommended Posts