Pulsar Odesláno 10. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Teď jsem koukal že ty B-uhr 47 nemaj datum :-( Apolony ho mají a přitom je tam stejný kalibr. TAk nechapu??? TAk asi puljdu do Apolonů. Sice jsem viděl ještě Apolony v Chrono ale tam už je cena 23 tis. Ale jsou parádní s ETA valjoux a pruhledným dýnkem . Jen nevím zda radší je vzít na kůži nebo titanovem naramku s rozdílem 2 tis cca??????
Beet Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Nebo Kemmner SeaHorse http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59330-kemmner-seahorse/
mrazik Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 B-Uhr datum nemívají, protože datum není jejich běžnou komplikací.Ad řemínek nebo tah. Já to dilema řešil také. Tah jsem po úvaze zavrhnul z obavy jeho častého poškození. Mám špatné zkušenosti s titanovým tahem od Traseru. Na Apllony jsem tedy zakoupil na waccex.com gumu ve stylu Breitling a musím říct, že se mi na ní Steiny náramně líbí. Mám nasazenou černou lunetu a vypadá to dobře, Jako alternativu mám ještě Rios Bass.
kaliw124 Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 kdyby ti nikdo nic lepsiho neporadil, tak TAWATEC (Ti, eta i+- cena za nejete hodiny sedi).
Pulsar Odesláno 10. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 B-Uhr datum nemívají, protože datum není jejich běžnou komplikací.Ad řemínek nebo tah. Já to dilema řešil také. Tah jsem po úvaze zavrhnul z obavy jeho častého poškození. Mám špatné zkušenosti s titanovým tahem od Traseru. Na Apllony jsem tedy zakoupil na waccex.com gumu ve stylu Breitling a musím říct, že se mi na ní Steiny náramně líbí. Mám nasazenou černou lunetu a vypadá to dobře, Jako alternativu mám ještě Rios Bass. Jo a nasazená černa lumeta k te gumě ladí.. tak nějak si říkám že ten titan tah až tak ne. Na první pohled mě ty Apollony nevzali ale na druhý jsou škvelé.
Pulsar Odesláno 10. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 kdyby ti nikdo nic lepsiho neporadil, tak TAWATEC (Ti, eta i+- cena za nejete hodiny sedi). TAWATEC . to je právě že to člověk ( běžný uživatel :-) ) nezná a přitom je to asi kvalitní. kouknu. díky moc. zatím vedou ty apollony.
Pulsar Odesláno 10. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Nebo Kemmner SeaHorse http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59330-kemmner-seahorse/ Díky. jsem asi totální hnídopich , ale název Kemmer na ruce by mě štval. evokuje to slovo kemr :-)
mrazik Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Já po Apollonech koukal od doby, kdy se dostaly na trh. Teď jsem se odhodlal, koupil je a nelituju. Není to masovka, čitelný jsou celou noc, s výměnou lunet a řemínků se dá kouzlit.
Pulsar Odesláno 10. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 No právě to jsem se obával zeptat. Zda LUMI u Apollonu vydrží celou noc.super díky. Třeba u SEIKO třeba. Tam ten Lumibrite fakt je super.
mrazik Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Všechny Štajny co jsem kdy měl ( 5x ), jsem odečetl v kteroukoliv noční hodinu. Seika rovněž ( 5x ).
Pulsar Odesláno 10. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Taj sumasumárum za 12 tis. ETu gold v titanu, s perfektní lumi. ne malého pouzdra. ne made in šajna. ne komerční tuctovku. ja jen přes víkend vyhodnotím jaké STEINHART......... Jen mě stve že Apollony nemají skladem :-( na chronoskop
Roman-ZA Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Ked inak nedate, tak ja to sem dam guma je origo od Steinu http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/70419-boh-slnka-od-steinhartu/?hl=apollon
Pulsar Odesláno 10. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Tak to je dobře , že jsi to sem dal :-) To je ten pravý útok na city :-) potřebuju právě to závaží na váze nerozhodnosti. To sou přece parádní hodinky. Titan, Eta, různé lunety. LUmi, kvalita zpracování. Dík za tohle forum. Do té doby jsem |Steinhart neznal. A zas neoplyvám penězi na dráhe swiss made značky. A Tissot- Certina jsou fakt hooooodně komerce no. Ale líbí se mě taky.
Roman-ZA Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Steiny su beznej laickej verejnosti nezname. U Apollonov je velke +, ze maju vlastny dizajn, nie je to ziadna inspiracia. S bronz lunetou vyzeraju trosku vintage
Pulsar Odesláno 10. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Já jsem spokojený. Vznesl jsem dotaz . Titan - automat do 15tisíc a mam odpověd.:-) s argumenty, zkušenostmi. A v kvalitě. navrch.
Pulsar Odesláno 10. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 určitě. píšou dodací doba 4.6 týdnů- v ponděli obj.
Pulsar Odesláno 10. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Ještě Googluju zda v německu maj Steinhart někde kamennou prodejnu do pár Km od hranic. Z plzně to mám kousek.
Pulsar Odesláno 10. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 NO to mam blíž Augsburg. to je 300 km. a pěkný výlet v ceně . Aachen je až za Bonn. :-( každopádně vím chci
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se