martinpopo Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Dobrý den,neví někdo prosím za jakého přibližně roku jsou tyto hodinky? a jak se pohybuje jejich cena?Děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karlos Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Na Aukro ses díval? Jedny takové se tam nedávno prodaly.
martinpopo Odesláno 8. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Věnoval jsem dosti času hledání na různých webech včetně aukra,bohužel jsem neměl štěstí něco nalézt.
Karlos Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Zkus to znova, já je našel asi za 10 sekund.
Návštěvník Pshemo Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Leta 50 . Nevim co s tym cyfernikem , vypada ze ne oryginal ( jak od poljota ) . Cena + - jakych 10 000 . Ty hodinky na prodej ?
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.