Jump to content

Omega PO + orange isofrane

Recommended Posts

Posted

myslím si, že špinit se nebude a případně půjde dobře vyčistit, měl jsem sice jen černej ale nebál bych se toho ani u barevných... jinak na netu najdeš spoustu fotek, mně osobně se líbí oranž isofrane v kombinaci s verzí s černou lunetou a oranž indexy

Posted

Díky ze echo, oranž indexy sice nemám (věřím, to by byla výborná kombinace), ale pár oranžovejch gum už jsem měl a vždycky byly po nějaké době špinavý jak vix. Např Garmin Fenix nebo cca 8 let z5 nějaký Nautica. 

Kombinaci jsem googlil, chtěl jsem spíš reálnou zkušenost. Ten isofrane je měkkej jak např gumák u Béček?

• 3 weeks later...
Posted

Oranžový Isofran nosím na P.O. již druhým rokem, s oranž indexy parádní kombinace a velmi pohodlné nošení. Je to pro mě taková letní verze PO. Ve srovnání s kaučuky od IWC je ale podstatně masívnější a tužší. S gumáky od brejtlí zkušenost nemám. A taky se trochu špiní, ale žádná tragédie. Pár foto, co jsem kdysi udělal a nyní vyšťáral v počítači.

Díky ze echo, oranž indexy sice nemám (věřím, to by byla výborná kombinace), ale pár oranžovejch gum už jsem měl a vždycky byly po nějaké době špinavý jak vix. Např Garmin Fenix nebo cca 8 let z5 nějaký Nautica. 

Kombinaci jsem googlil, chtěl jsem spíš reálnou zkušenost. Ten isofrane je měkkej jak např gumák u Béček?

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.