Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem,

chtěl bych posvětit, doplnit nebo doporučit změnu k výběru.

CÍL: kvalitně zpracované hodinky vzhledem k ceně, kterou chci dát, hodinky mám vybraný dvoje, jedny sportovnější A, druhý "elegantnější" B, postupně bych chtěl asi oboje, koupit chci prvně ty Seiko

Začnu těma seikama mám vyhlídlé tyhle

nevím jak to funguje z výměnou pásků, učel nosení - práce, outdoor (tůry), večer, nechodím v saku nebo tak, tže elegance v tomto směru úplně není ten směr, co myslíte?

No a pak jsem hledal nějaký, co s něma můžu na zahradu, na kolo, treky atp. a tam uvažuju nad těmahle Casiama Pro trek http://www.tiphodinky.cz/panske/casio-sport-sgw-100-1.html

Co myslíte? Je to dobrá volba takhle na začátek nebo vás napadají nějaké alternativy jiných modelů nebo značek? Případně nějaká sloučenina obou požadavků? Což mi přijde, že spíš asi ne

Díky moc

Petr

Odesláno

Ahoj, ani jedněma určitě nic nepokazíš, a jako odrazovej můstek poslouží skvěle. Pokud si projel všechny modely Seika v daný cenový relaci a líbí se ti nejvíc zrovna tyhle, nemusíš dál nic řešit. Já osobně bych ale zvážil, jestli jako alternativu k těm Casiím nevzít něco civilnějšího. Třeba rovnou na tahu, který se samotný hůř shání a za nějakou kůži nebo látku ho můžeš vyměnit vždycky.

Odesláno

Ahoj, díky za "posvěcení" :-) a co jsi myslel tímhle?

Já osobně bych ale zvážil, jestli jako alternativu k těm Casiím nevzít něco civilnějšího. Třeba rovnou na tahu, který se samotný hůř shání a za nějakou kůži nebo látku ho můžeš vyměnit vždycky.

Seiko, standard nošení každý den

Casio sport, zahrada, outdoor, prostě pracovně-sportovní

Odesláno

Dík za tip. Ještě takový dotaz ohledně velikosti. Když mám zápěstí 18 cm obvod, cca 6cm je velikost hodinek oka? Nejsem moc fanda nošení orlojů  na ruce, ale nevím kde vyzkoušet.

Odesláno

Dík za tip. Ještě takový dotaz ohledně velikosti. Když mám zápěstí 18 cm obvod, cca 6cm je velikost hodinek oka? Nejsem moc fanda nošení orlojů  na ruce, ale nevím kde vyzkoušet.

Ahoj, taky vybírám hodinky a dneska jsem byl v Ostravě se podívat na Seika SNZG13 a měl jsem možnost si je i vyzkoušet na vlastní kůži. Hodinky vypadají mnohem lépe ve skutečnosti než na fotkách a navíc jsem byl mile překvapen precizním zpracováním. Moje zápěstí má obvod 20 cm a musím uznat, že vypadali na mé ruce tak akorát. No prostě jsem si je zamiloval a jak na potvoru mi je na CreationWatches vyprodali. Teď zvažuji ještě PVD variantu, ale tu jsem neměl zatím možnost vidět na vlastní oči. 

Odesláno

Ahoj, taky vybírám hodinky a dneska jsem byl v Ostravě se podívat na Seika SNZG13 a měl jsem možnost si je i vyzkoušet na vlastní kůži. Hodinky vypadají mnohem lépe ve skutečnosti než na fotkách a navíc jsem byl mile překvapen precizním zpracováním. Moje zápěstí má obvod 20 cm a musím uznat, že vypadali na mé ruce tak akorát. No prostě jsem si je zamiloval a jak na potvoru mi je na CreationWatches vyprodali. Teď zvažuji ještě PVD variantu, ale tu jsem neměl zatím možnost vidět na vlastní oči. 

:-) v to zpracování tak trochu doufam, kdyz jsem tu procital k tomu nejaký prispevky. Jako nasadili jste mi brouka do hlavy :-) hele a ty SNZG07 jsi tam nevidel? já bych je chtěl mít potom nějak v tomto duchu http://i199.photobucket.com/albums/aa120/Samwatch/SNZG07K1/SNZG07_2.jpg to s emi líbí. Jako v hodinkách jsem bazant, tze asi nebudu uplne relevantní nějak hodnotit či porovnávat, ale cena příznívá, ohlasy relativně dobrý, samozřejmě asi maserati to mezi hodinkama nebude, ale líbí se mi. Doufám, že je seženeš a budou dobře sloužit :punk:

Odesláno (upraveno)

:-) v to zpracování tak trochu doufam, kdyz jsem tu procital k tomu nejaký prispevky. Jako nasadili jste mi brouka do hlavy :-) hele a ty SNZG07 jsi tam nevidel? já bych je chtěl mít potom nějak v tomto duchu http://i199.photobucket.com/albums/aa120/Samwatch/SNZG07K1/SNZG07_2.jpg to s emi líbí. Jako v hodinkách jsem bazant, tze asi nebudu uplne relevantní nějak hodnotit či porovnávat, ale cena příznívá, ohlasy relativně dobrý, samozřejmě asi maserati to mezi hodinkama nebude, ale líbí se mi. Doufám, že je seženeš a budou dobře sloužit :punk:

Bohužel byly vystavené z řady SNZG jen ty 13, ale taky mě zajímalo jak vypadají i jiné barvy, ale bohužel ostatní modely neměly ani skladem. Profíci mi tady poradily, ať si ty Seika vezmu na kovovém tahu, protože ten se pak špatně shání a je docela drahý. NATO a kožené řemínky nevydrží tak dlouho a s kůži nemůžeš zrovna často plavat, navíc v létě se potí ruka, protože kůže není moc prodyšná (pryžový si neumím představit na tomto modelu).  

Upraveno uživatelem bejuk
Odesláno

Bohužel byly vystavené z řady SNZG jen ty 13, ale taky mě zajímalo jak vypadají i jiné barvy, ale bohužel ostatní modely neměly ani skladem. Profíci mi tady poradily, ať si ty Seika vezmu na kovovém tahu, protože ten se pak špatně shání a je docela drahý. NATO a kožené řemínky nevydrží tak dlouho a s kůži nemůžeš zrovna často plavat, navíc v létě se potí ruka, protože kůže není moc prodyšná (pryžový si neumím představit na tomto modelu).  

já objednal ty co jsem psal hned na úvod :-D tak se těším. Já právě tah (nebo jak se tomu říká :-)) nemám rád. Co jsem měl hodinky, tak mě to vzdycky stvalo. Vadilo mi, že jsem nemohl měnit polohu (myslím v ten moment, někdy jsem je chtěl volněji jako spíš až ke kloubum, jindy jsem víc utahnul) tže za mě kúže, jsem zvedavej na ten nylon a pryz k tomuhle asi ne. Ted mi doslo, ze se mi bude hodit t abarva ke kudle http://www.noze-nuz.com/kershaw/KS1840.php :-D

Odesláno

já objednal ty co jsem psal hned na úvod :-D tak se těším. Já právě tah (nebo jak se tomu říká :-)) nemám rád. Co jsem měl hodinky, tak mě to vzdycky stvalo. Vadilo mi, že jsem nemohl měnit polohu (myslím v ten moment, někdy jsem je chtěl volněji jako spíš až ke kloubum, jindy jsem víc utahnul) tže za mě kúže, jsem zvedavej na ten nylon a pryz k tomuhle asi ne. Ted mi doslo, ze se mi bude hodit t abarva ke kudle http://www.noze-nuz.com/kershaw/KS1840.php :-D

Určitě tě hodinky potěší, taky se těším na ty 13 až budou skladem. Za málo peněz hodně muziky ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...