maxs Odesláno 24. května 2007 Nahlásit Odesláno 24. května 2007 Ako to vyzerá, keď má niekto vkus a peniaze. Slabším povahám neodporúčam rozklikávať obrázky. http://www.phase-de-lune.net/ Mám aj otázku na miestnych estétov: sú tieto hodinky krásne, alebo je to gýč a mne sa páčia len preto, lebo sú od Vacherona?
farářskej Odesláno 24. května 2007 Nahlásit Odesláno 24. května 2007 Von se někdy i mistr Vacheron utne - komu by nestačil tenhle příklad, tomu doporučuju k nahlídnutí jeho kolekci hodinek s maskama... Mně osobně se to nelíbí. Pravda je ovšem taková, že tohle už snad ani nejsou hodinky.
Lovap Odesláno 24. května 2007 Nahlásit Odesláno 24. května 2007 Prečo nie? Mne sa to takisto veľmi páči. To je totiž už v podstate malé umelecké dielo, niečo ako obraz na ruke ktorý tiká Niečo podobné je aj na www.lindburgh-benson.com , rada Theoré - to sú tiež mňamky a mať na ne prachy, už objednávam
boo-beek Odesláno 24. května 2007 Nahlásit Odesláno 24. května 2007 Mě se náhodou líbí. Ale ještě lepčí je U-N Ghenghis Khan Žádný zbytečný komplikace (když nepočítám Tourbillon ), akorát čas & obrázky
openspace Odesláno 24. května 2007 Nahlásit Odesláno 24. května 2007 Mám raději moderní a jednoduché linie tohle je na mne moc.
Godin Odesláno 24. května 2007 Nahlásit Odesláno 24. května 2007 JAko jedny ze svých hodinek si je určitě představit dokážu.
vanderB. Odesláno 24. května 2007 Nahlásit Odesláno 24. května 2007 ja stary mapy rad, takze mercatory od vc dobry, ale spis jednobarevny
Mike. Odesláno 24. května 2007 Nahlásit Odesláno 24. května 2007 Nahodou vypadaji docela pekne (myslim oboje).
maxs Odesláno 24. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2007 Možno sa mi tiež páčia preto, že moje dva koníčky sú staré mapy a hodinky. Inak celkom ma na tej stránke zaujali hodinky Golay&Spierer. Majú trochu podobnú "taktiku" ako PRIM. Priamy kontakt so zákazníkom, individualizácie. A vedia čo znamená upravená ETA.Na homepage majú pekný príbeh o vzniku firmy Bolo by celkom zaujímavé zistiť ceny.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se