vormen Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 ahoj, chtěl bych si koupit svoje první géčka, cena tak do 3 tis., nechci solar ani radio, teď mám klasický casia, stopky, odpočet svět. čas. používám dost často stopky a časovač. měl jsem vybráno g9000, ale čtu tady, že tlačítka jdou u madmanů dost špatně a mě by to asi vadilo, jelikož je používám několikrát za den. tak jsem se chtěl zeptat, jak chodí tlačítka na ostatních modelech, třeba g7900, 9100. hodinky budou na nošení venku, žádný extrémní podmínky, ale proste jsem chtěl mudman, když už, tak ať jsou co nejodolnější. druhá varianta jsou g9100, ikdyž jejich funkce nepotřebuju.
gougy Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 (upraveno) V 26. 1. 2015 v 8:28, vormen napsal: ahoj, chtěl bych si koupit svoje první géčka, cena tak do 3 tis., nechci solar ani radio, teď mám klasický casia, stopky, odpočet svět. čas. používám dost často stopky a časovač. měl jsem vybráno g9000, ale čtu tady, že tlačítka jdou u madmanů dost špatně a mě by to asi vadilo, jelikož je používám několikrát za den. tak jsem se chtěl zeptat, jak chodí tlačítka na ostatních modelech, třeba g7900, 9100. hodinky budou na nošení venku, žádný extrémní podmínky, ale proste jsem chtěl mudman, když už, tak ať jsou co nejodolnější. druhá varianta jsou g9100, ikdyž jejich funkce nepotřebuju.Tlačítka Gulfman jsou úplně jiná než Mudman (ty je mají opravdu velmi tuhá) a také celé hodinky sedí úplně jinak na ruce, doporučuji vyzkoušet. (Mudmany jsou menší) Upraveno 26. ledna 2015 uživatelem gougy
AndyAaron Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 Ano, ty Mudmany maji ta tlacitka opravdu hodne tuha. Pokud chces pouzivat denne stopky a odpocet, tak opravdu nedoporucuju. Pokud bys je mel na noseni jen tak, tak je to ok. Stav se nekde v obchode, prohlidni si modely, vyzkousej je na ruce a vyzkousej, jak se ti s nima pracuje. Obcas nabizi i v kamennych prodejnach zajimave ceny...
vormen Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 tak mám vybráno , budou to gulfman, líbí se mi kombinace červená, černá. teď mám casio sport rozměr 44x48x14 a gulfman má 46x51x16 tak to nebude zase tak strašný. takže budu mít dvoje digi casia za dva měsíce a dál mám v plánu ještě dva modely, klasickí hranatý digi. nějak mě ten přechod z ručiček pohlitil, spím s hodinkama na ruce :-D
vormen Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 samozřejmě klaskÝ, omlouvám se za chybu
AndyAaron Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 (upraveno) V 27. 1. 2015 v 7:58, vormen napsal: tak mám vybráno , budou to gulfman, líbí se mi kombinace červená, černá. teď mám casio sport rozměr 44x48x14 a gulfman má 46x51x16 tak to nebude zase tak strašný. takže budu mít dvoje digi casia za dva měsíce a dál mám v plánu ještě dva modely, klasickí hranatý digi. nějak mě ten přechod z ručiček pohlitil, spím s hodinkama na ruce :-DGulfmany jsou good, tam neprohloupis. Ovsem ja bych s tim nakupem dalsich dvou digi tak nespechal. Pokud uz dvoje mas a pak se tady trosku zactes do fora, tak se budes prebytecnych digi brzo zbavovat... Digi jsou fajn na urcite prilezitosti, ovsem v nekterych pripadech maji vstup zakazan. Rafiky jsou rafiky ;-) Upraveno 27. ledna 2015 uživatelem AndyAaron
vormen Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 v současné době mám 4x ručičkový a1x digi. sváteční mám festiny, ikdyž to není žádný terno, ale mám na nich na zakázku ručně dělanej řemínek. ty casia chci prostě jen tak, líbí se mi, že jsou levný. už mě přešlo dávat za hodinky víc jak 5 tis.
Bushman Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Mně se zase začaly dost líbit digitálky. Dlouhou dobu jsem je neuznával, ale teď mi padly do noty a jsem za ně rád. Takže je střídám s ručičkovýma Citizen As2020 v titanu, to jsou pro mne takový ty hlavní hodinky. Ale z čeho jsem na delší dobu vyléčený, to jsou mechaniky. Hodinky, který se mi za týden zpozdí nebo předejdou o tolik, kolik obyčejný quartzky za celý rok, to není nic pro mne. Rangemany i Citizeny vezmu na ruku, mám na vteřinu přesný čas, nemusím nic řešit... A ten tvůj limit na cenu celkem chápu. Kde bych asi udělal výjimku, to jsou bondovky.
AndyAaron Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Jasny, chapu vas pohled. Pokud to mate takto, tak tim padem ano. Mne uz davno prestalo bavit sledovat presnost hodinek, navic jich mam vic kusu, ktere pravidelne stridam a zridkakdy mam jedny hodinky na ruce dele jak tyden. Vzdy si nastavim presny cas a nez se staci nejak rozejit, tak uz je menim za jine. Cenove se pohybuju v podobne relaci, jako vy. Neni pro me ted realne dat za hodinky 100tis., ale dokazu si predstavit dat za ne 20-30 tis. pokud by opravdu staly za to.
Bushman Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Souhlas, těch 20-30 tisíc za hodinky, který se mi líbí a mají pro mne tu cenu, jsem ochoten dát. Výjimku bych asi fakt udělal jen u těch bondovek,
vormen Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 tak jsem na vážkách, můžu mít G9100 za 2 tisíce, ale naživo jsem je neviděl a dneska jsem zjistil, že by už mohly výškou překážet v rukávu :-( navíc netuším, jestli ten hladký řemínek nebude vypat blbě, teď mám na AE1000W takovej perforovanej a ten se mi líbí víc. vpodstatě jsem zjistil, že stávající hodinky budou pro mě lepší, přehlednější a géčka chci jen proto, že si připadám s normálníma digitálkama jak socka, tak nevím jestli do toho jít.
AndyAaron Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Ja bych se toho nebal, za ty prachy to je dobrej kup. Hladky reminek by mi nevadil. Fakt je, ze vetsina gecek je ponekud vyssich, takze v rukavu trosku prekazi. Ke kosili to ale neni, tak to neva. Do nekterych bund holt musis protahnout ruku skrz i s hodinkama, takze pak jsou porad venku. Coz mi neva.
vormen Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 tak už jsem měl objednávku hotovou, ale na poslední chvíli jsem jí zrušil. jsem teď v digi euforii, takže si dám pauzu a žádný hodinky do léta kupovat nebudu a pořádně si je nejprve omrknu a hlavně vyzkouším a pořádně vyberu. to je můj styl, koupit něco levnýho na zkoušku a když se osvědčí, tak honem pro drahou věc, telefon, zrcadlovka,objektivy, vždy koupím základní model a po týdnu objednávám vyšší level, abych po roce zjistil, že by stačil ten základ :-D
Návštěvník Chilliluk Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 V 27. 1. 2015 v 13:46, AndyAaron napsal: Digi jsou fajn na urcite prilezitosti, ovsem v nekterych pripadech maji vstup zakazan. Rafiky jsou rafiky ;-) Nebyl bych to já, abych se na něco takového neozval...mně se zdá, že dneska, v době mobilů a různých jiných ptákovin, co nosí lidi po kapsách, je trochu pokrytectví řešit, jestli mám na hodinkách číslice nebo rafiky.
AndyAaron Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Máš na jednu stranu pravdu. Slýchávám poměrně často dotazy proč si kupuju hodinky, když mám mobil. Ale nemůžu si pomoct, nikdo mi nevymluví, že je potřeba hodinky přizpůsobit oblečení a situaci. Do pole taky nepůjdeš v lakýrkách a na ples v plážových ťapkách. Jde o design hodinek a zde to bylo myšleno hlavně ve vztahu ke géčkám.Přiznám se, že pro mě, když se řekne digitálky, tak si představím právě buď géčka a nebo jiné sportovní od casia, případně od timexu. Digi jsou totiž pro mě hlavně sportovní hodinky. "Klasické" digitálky jsem už hodně dlouho nikde neviděl. Mít k obleku tenké stříbrné digi na tahu, tak možná by mě to zaujalo, ale nepobuřovalo (něco ve stylu Casio B640WD, co jsi měl nedávno k prodeji). Mít k obleku mudmany nebo rangemany je jak pěst na oko. Co se mi ale hodně nelíbí, tak jsou digi ve zlatě... Holt každý máme jiný vkus a tak je to správně :-)
laskajefajn Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Já jsem koupil tyto Géčka a jsem z nich nadšený.Opravdu jsou parádní
ava Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Tyhle se mě také zamlouvají. Možná jiná barva, ale červená dobrý. Jaká je lumi mimo podsvícení?
laskajefajn Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 To jsou moje firemní barvy ( ČEZácky ) jinak lumi je docela "dětská ale nevadi mi to.Maji strašně pěknou antireflexni povrchovou úpravu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se