JHZV Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 Kolega z USA mi dal typ na e-shop Ashford. Koupil si tam už několik hodinek, vždy za super cenu. Hned jsem to tam skouknul a v mezích volných prostředků se zamiloval do hodinek EDOX: http://www.ashford.com/us/watches/edox/wrc/wrc-chronorally-automatic/01112-3-NIN.pid?nid=rpd&so=1 EDOX se na fóru moc nediskutuje... Chtěl jsem se zeptat proč? V zásadě už je pozdě ptát se na názor, už jsem se rozhodl. V Koscomu tenhle model na rubberu mají za 79 750 Kč. Ta cena na Ashfordu prostě byla neodolatelná a bez akce by byla prakticky stejná jako v Koscomu. I když už jedny strojovny s Valjoux 7750 mám, jdu do toho.28.5. je mám tady, přiveze mi je další kolega. Tak a teď do mě šijte/nešijte.
Daemonultimate Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 Proč by jsme šili,jedině tak,že jsi měl počkat a udělat chlubírnu a ne zakládat vlákno poraďte a už mít objednáno.
JHZV Odesláno 10. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2014 Proč by jsme šili,jedině tak,že jsi měl počkat a udělat chlubírnu a ne zakládat vlákno poraďte a už mít objednáno. Naprosto s Tebou souhlasím, ale já to nemohl vydržet!Až přijdou, tak je určitě pro chlubírnu nafotím.
Daemonultimate Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 ale já to nemohl vydržet! Tomu velmi dobře rozumím ,volba se mi líbí,naplňuje ve mně představu dobře ovladatelného chronographu,v barvách,který mně seděj a z dobrý stáje.Nejni co řešit,kromě toho, už je objednáno :-)
tommas4 Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 Edox je podle mě nedoceněná značka, dovolím si přirovnání k J. Kornovi v českém showbyznysu. Velmi dobrý a velmi nedoceněný. Já mám třeba preferenci v jejich konzervativnějších modelech, a několik jich je na wishlistu
JHZV Odesláno 10. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2014 (upraveno) Edox je podle mě nedoceněná značka, dovolím si přirovnání k J. Kornovi v českém showbyznysu. Velmi dobrý a velmi nedoceněný.Já mám třeba preferenci v jejich konzervativnějších modelech, a několik jich je na wishlistu Díky za potvrzení domněnky. Taky si myslím, že EDOX je zbytečně opomíjenou značkou.A proti Korňákovi rozhodně nic nemám :-) Ale na rovinu, za tu cenu, co chtějí v Čechách, se dají pořídit nový Grand Carrery :-(A těm bych asi dal přednost... Můžeš zkusit najít něco z Tvého wishlistu na tom Ashfordu. Když natrefíš na akci, tak cena může být opravdu zajímavá. Upraveno 10. května 2014 uživatelem JHZV
JHZV Odesláno 12. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2014 Tak ještě mám možnost si vybrat mezi modrým a černým ciferníkem. Co myslíte?Modrej je krásnej ale nepasuje mi s tím červeným tlačítkem startu chronografu. http://www.ashford.com/us/watches/edox/wrc/wrc-chronorally-automatic/01112-3-BUIN.pid?nid=bpg_cat1920073&so=32 nebo http://www.ashford.com/us/watches/edox/wrc/wrc-chronorally-automatic/01112-3-NIN.pid?nid=bpg_cat1920073&so=37 ???
Daemonultimate Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 Tohle rozhodnutí je na Tobě,těžko se radí,chce to vidět v reálu a rozhodnout se,fotky jsou hrozně klamný a každýmu se líbí něco jinýho.
Kid_A Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 (upraveno) ja bych teda jirku korna na ruce nechtel ---spis me vzdycky zajimala katerina kornova----ale proti gustu zadny disputat, ze ano... Upraveno 12. května 2014 uživatelem Kid_A
Návštěvník YPO Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 já teda moc vkus nemám, ale vysral bych se na voboje ..... až tě za tejden vomrzej, tak je možná prodáš za pět litrů .... mimochodem viděl si z boku tu desku s nápisem WRC ? .... fakt pěkný, fkusný a poplatný červenýmu tlačítku
Daemonultimate Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 Dyž tu vykládá,jak už má objednáno,těžko odrazovat.
Návštěvník YPO Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 Dyž tu vykládá,jak už má objednáno,těžko odrazovat.tak to je jiná ..... moc pěkný to je ..... užívej si jich dosyta
Kid_A Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 tak to je jiná ..... moc pěkný to je ..... užívej si jich dosyta já teda moc vkus nemám, ale vysral bych se na voboje ..... až tě za tejden vomrzej, tak je možná prodáš za pět litrů .... mimochodem viděl si z boku tu desku s nápisem WRC ? .... fakt pěkný, fkusný a poplatný červenýmu tlačítku :lol2: pekna prace, valim se
nAscA Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 Mne se docela libi. Jedny Edoxy mam a zpracovani fakt kvalitni. Jedine co mi asi na techto vadi je ten cifernik. Taky mam "karbonovy", ale celokarbonovy. Proc je tam pulmesic kolem cifru bez karbonu to nejak nechapu.
tommas4 Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 Tak Edoxy se dají vyzkoušet ve spoustě krámů tady v ČR, že ano.
JHZV Odesláno 12. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2014 Chápu, že každýmu můj výběr nesedí. Neříkám, že zrovna WRC je na vrcholu vkusu, ale v ostatních řadách mají i docela hezký kousky. Ano, u nás bych si je za oficiální cenu nikdy nepořídil, ale ta US cena mi vůbec nepřijde špatná - ETA Valjoux 7750, safír, ... Co ale nechápu je řekněme opovrhování značkou EDOX.Proč zrovna tahle značka budí spíš negativní až výsměšné reakce?
nAscA Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 To ti nikdo nepovi, protoze to nevi ani ti co je pisou
tommas4 Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 (upraveno) Neřeš to, normálně záviděj . . . jinak na vážno - Edox samozřejmě nefunguje jako společnost která dělá "lepší" hodinky, i když je dělá,nebo - aby si udrželi funkčnost firmy šli cestou takovou, že když si v tom eshopu setřídíš Edox dle cenytak začínají na 200 dolarech, to je cena luxusní značky nedůstojná, podívej se kolik stojí nejlevnějšíRolex, Panerai, Omega - a to jsou pořád značky s masovou produkcí, některé i pod deštníkem velkékorporace - ale již jsou považovány za lepší hodinky a to je přesně to, co značkám jako je Edox, ML a podobným "ubližuje" ve vnímání značky mezi chronomagory ovšem v žádném případě to neznamená že by jejich modely od horní cenové hranice byly nějak špatné, naopakjsou v poměru k ceně na tom velmi dobře . . . edit - uvažuju o žádosti o ban, protože pokud já začínám něco rozumovat o hodinkách, tak to je špatný, moc špatný,já přece nejsem chronomagor! Upraveno 13. května 2014 uživatelem tommas4
Paja111 Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 Vubec se Edoxu neboj.. Ve vetsine pripadu se jedna o kvalitni hodinky a kdyz nekomu nevoni znacka obecne,neni to duvod se nechat odradit!! Je nekolik znacek,ktere se neradi mezi "ty lepsi" a casto je to zpusobeno jen tim,ze nabizi nejen hodinky drazsi ale i levnejsi...to holt srazi prestiz...nenech se odradit a uzij si jich!! Ps: mne osobne vic sedne cernej cifr k cervenymu tlacitku..
Paja111 Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 Ted koukam,ze jsem trosku parafrazoval prispevek tommas4, tak se timto omlouvam...:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se