Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kolega z USA mi dal typ na e-shop Ashford. Koupil si tam už několik hodinek, vždy za super cenu.

Hned jsem to tam skouknul a v mezích volných prostředků se zamiloval do hodinek EDOX: http://www.ashford.com/us/watches/edox/wrc/wrc-chronorally-automatic/01112-3-NIN.pid?nid=rpd&so=1

EDOX se na fóru moc nediskutuje... Chtěl jsem se zeptat proč?

V zásadě už je pozdě ptát se na názor, už jsem se rozhodl. V Koscomu tenhle model na rubberu mají za 79 750 Kč. Ta cena na Ashfordu prostě byla neodolatelná a bez akce by byla prakticky stejná jako v Koscomu. I když už jedny strojovny s Valjoux 7750 mám, jdu do toho.

28.5. je mám tady, přiveze mi je další kolega.

Tak a teď do mě šijte/nešijte.

Odesláno

Proč by jsme šili,jedině tak,že jsi měl počkat a udělat chlubírnu a ne zakládat vlákno poraďte a už mít objednáno. :smile_anim:

Naprosto s Tebou souhlasím, ale já to nemohl vydržet!

Až přijdou, tak je určitě pro chlubírnu nafotím.

Odesláno

Edox je podle mě nedoceněná značka, dovolím si přirovnání k J. Kornovi v českém showbyznysu. Velmi dobrý a velmi nedoceněný.

Já mám třeba preferenci v jejich konzervativnějších modelech, a několik jich je na wishlistu :)

Odesláno (upraveno)

Edox je podle mě nedoceněná značka, dovolím si přirovnání k J. Kornovi v českém showbyznysu. Velmi dobrý a velmi nedoceněný.

Já mám třeba preferenci v jejich konzervativnějších modelech, a několik jich je na wishlistu :)

Díky za potvrzení domněnky. Taky si myslím, že EDOX je zbytečně opomíjenou značkou.

A proti Korňákovi rozhodně nic nemám :-)

Ale na rovinu, za tu cenu, co chtějí v Čechách, se dají pořídit nový Grand Carrery :-(

A těm bych asi dal přednost...

Můžeš zkusit najít něco z Tvého wishlistu na tom Ashfordu. Když natrefíš na akci, tak cena může být opravdu zajímavá.

Upraveno uživatelem JHZV
Odesláno

Tak ještě mám možnost si vybrat mezi modrým a černým ciferníkem. Co myslíte?

Modrej je krásnej ale nepasuje mi s tím červeným tlačítkem startu chronografu.

http://www.ashford.com/us/watches/edox/wrc/wrc-chronorally-automatic/01112-3-BUIN.pid?nid=bpg_cat1920073&so=32

nebo

http://www.ashford.com/us/watches/edox/wrc/wrc-chronorally-automatic/01112-3-NIN.pid?nid=bpg_cat1920073&so=37

???

Odesláno (upraveno)

ja bych teda jirku korna na ruce nechtel ---spis me vzdycky zajimala katerina kornova----ale proti gustu zadny disputat, ze ano...

Upraveno uživatelem Kid_A
Návštěvník YPO
Odesláno

já teda moc vkus nemám, ale vysral bych se na voboje ..... až tě za tejden vomrzej, tak je možná prodáš za pět litrů .... mimochodem viděl si z boku tu desku s nápisem WRC ? .... fakt pěkný, fkusný a poplatný červenýmu tlačítku 

Návštěvník YPO
Odesláno

Dyž tu vykládá,jak už má objednáno,těžko odrazovat.

tak to je jiná ..... moc pěkný to je ..... užívej si jich dosyta

Odesláno

tak to je jiná ..... moc pěkný to je ..... užívej si jich dosyta

já teda moc vkus nemám, ale vysral bych se na voboje ..... až tě za tejden vomrzej, tak je možná prodáš za pět litrů .... mimochodem viděl si z boku tu desku s nápisem WRC ? .... fakt pěkný, fkusný a poplatný červenýmu tlačítku 

:lol2:  :lol2:  :lol2: :lol2:  :lol2:  :lol2: pekna prace, valim se :lol2:  :lol2:  :lol2:  

Odesláno

Mne se docela libi. Jedny Edoxy mam a zpracovani fakt kvalitni. 

Jedine co mi asi na techto vadi je ten cifernik. Taky mam "karbonovy", ale celokarbonovy. Proc je tam pulmesic kolem cifru bez karbonu to nejak nechapu.

Odesláno

Chápu, že každýmu můj výběr nesedí.

Neříkám, že zrovna WRC je na vrcholu vkusu, ale v ostatních řadách mají i docela hezký kousky.

Ano, u nás bych si je za oficiální cenu nikdy nepořídil, ale ta US cena mi vůbec nepřijde špatná - ETA Valjoux 7750, safír, ...

Co ale nechápu je řekněme opovrhování značkou EDOX.

Proč zrovna tahle značka budí spíš negativní až výsměšné reakce?

Odesláno (upraveno)

Neřeš to, normálně záviděj . . .

jinak na vážno - Edox samozřejmě nefunguje jako společnost která dělá "lepší" hodinky, i když je dělá,
nebo - aby si udrželi funkčnost firmy šli cestou takovou, že když si v tom eshopu setřídíš Edox dle ceny
tak začínají na 200 dolarech, to je cena luxusní značky nedůstojná, podívej se kolik stojí nejlevnější
Rolex, Panerai, Omega - a to jsou pořád značky s masovou produkcí, některé i pod deštníkem velké
korporace - ale již jsou považovány za lepší hodinky

a to je přesně to, co značkám jako je Edox, ML a podobným "ubližuje" ve vnímání značky mezi chronomagory :D

ovšem v žádném případě to neznamená že by jejich modely od horní cenové hranice byly nějak špatné, naopak
jsou v poměru k ceně na tom velmi dobře . . .

edit - uvažuju o žádosti o ban, protože pokud já začínám něco rozumovat o hodinkách, tak to je špatný, moc špatný,
já přece nejsem chronomagor!

Upraveno uživatelem tommas4
Odesláno

Vubec se Edoxu neboj.. Ve vetsine pripadu se jedna o kvalitni hodinky a kdyz nekomu nevoni znacka obecne,neni to duvod se nechat odradit!! Je nekolik znacek,ktere se neradi mezi "ty lepsi" a casto je to zpusobeno jen tim,ze nabizi nejen hodinky drazsi ale i levnejsi...to holt srazi prestiz...nenech se odradit a uzij si jich!! Ps: mne osobne vic sedne cernej cifr k cervenymu tlacitku..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...