Daemonultimate Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Odesláno 11. května 2014 Nejsem si jist,jestli tu už nebyly,ale při sledování dnešní F1 mě napadlo,jestli někde není nějaká novinka,která se poutá k těmto závodům,okruhům i samotným pilotům.Objevil jsem ,,aktualitu" ze dne 18.3.2014 a to v podobě Louise Moineta a jeho holdu legendě jménem Nelson Piquet: http://www.watchonista.com/2914/watchonista-blog/news/louis-moinet-celebrates-formula-one-legend-nelson-piquet
Daemonultimate Odesláno 11. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2014 (upraveno) Upraveno 11. května 2014 uživatelem Daemonultimate
Kid_A Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Odesláno 11. května 2014 propracovane do kazdeho detailu. masakr.
Honza.manta Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Odesláno 11. května 2014 Nelson byl po Laudovi můj favorit - jeden z posledních skutečných závodníků. A hodinky jsou ho hodny - krásně propracované. Jen mne maličko odrazují ta tlačítka chrona - evokují ve mně představu hlavy marťana - nebo nedozatlučené hřebíky.
azraelsk Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Odesláno 11. května 2014 Skoda, ze sanerobia aj na tahu. Trosku ma zarazila len WR 50 na tak masivnych hodinkach
Daemonultimate Odesláno 12. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2014 WR splňuje co splňovat má.Touto hodnotou zabránili v pokusech o šnorchlování či dokonce potápění :-) :-) :-) s touto limitkou o jejímž určení není pochyb.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se