Dimmu Borgir Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Odesláno 18. května 2014 Ahoj všem. Sháním slušného hodináře v okolí Českých Budějovic. Jedná se mi o běžnou údržbu hodinek Seiko, "vylovení, vysušení, odbahnění", kalibry 7S26 a 6R15. Hledal jsem toto téma zde na fóru, ale bohužel nenašel. Třeba hledám blbě. Děkuji všem za tip.
Dimmu Borgir Odesláno 18. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2014 Nejsem přímo z Budějovic, ale z Trhových Svinů, malé městečko dvacet kilometrů od Budějovic. Máme zde tři hodináře, jeden je neschopa obřího kalibru, jeden je prý docela dobrý, o čemž pochybuji, protože opravuje a seřizuje jen to, co sám prodá. Jsou to samé skvosty, Meoris, JVD a "CHIYHE" (Čajna in your head). S čímkoliv jiným vás odešle tam, co jste ten krám koupili.A poslední hodinářka dělá většinou starší kousky, Primky, Vostoky. Prostě asi to, co zná z dob před třiceti lety. Nerad bych jí svěřoval svoje Spirity, přiznám se. Je to pro mě docela drahý špás. A mám je rád....
lucid Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Odesláno 18. května 2014 Pokud Ti jde zejména o Seiko, domluv se s místním členem @tondako, jinak Hodinářství Antonín Kodýtek z Liberce, viz např. profil na Facebooku. Mohu jen doporučit. A Seiko má zmáknuté, jak nové kalibry, tak i vintážní. Akorát musíš hodinky zabalit a nejlépe jako cenné psaní za cca 50,-Kč poslat. Pořád ale lepší než je svěřovat nějakému nýmandovi, který podobný strojek snad ani nikdy neviděl.
Dimmu Borgir Odesláno 18. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2014 Pokud Ti jde zejména o Seiko, domluv se s místním členem @tondako, jinak Hodinářství Antonín Kodýtek z Liberce, viz např. profil na Facebooku. Mohu jen doporučit. A Seiko má zmáknuté, jak nové kalibry, tak i vintážní. Akorát musíš hodinky zabalit a nejlépe jako cenné psaní za cca 50,-Kč poslat. Pořád ale lepší než je svěřovat nějakému nýmandovi, který podobný strojek snad ani nikdy neviděl. Děkuji za tip. Tohle je varianta, kterou samozřejmě zvažuji. Poslat je někomu opravdu dobrému, ověřenému. Pokud si pamatuji, doporučoval se zde třeba Mechano. Možná, že to opravdu budu takto řešit. Nicméně jsem preferoval osobní kontakt, mít prostě svého hodináře, kterému to mohu osobně donést, domluvit se s ním, zaplatit mu cash. Jsem zvědav, zda někoho takového v Budějovicích najdu. Přeci jen, je to poměrně velké město. Nevěřím, že se zde nenajde jeden solidní a hlavně uživateli chronomagu ověřeny hodinář. Každopádně díky za tip.
mizi33 Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Odesláno 18. května 2014 Zkus hodinare na zacatku Lanovky (Lannova 2) Nevim, jestli dela Seiko, ale uz mi par kousku rozchodil.Nebo pri ceste do Prahy, na jistotu p.Frydl, naproti metru Florenc. Ten Seika dela. Vic o nem tady na foru. Ja mam taky jen vynikajici zkusenosti.M.
hana2010 Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 Ahoj všem. Sháním slušného hodináře v okolí Českých Budějovic. Jedná se mi o běžnou údržbu hodinek Seiko, "vylovení, vysušení, odbahnění", kalibry 7S26 a 6R15. Hledal jsem toto téma zde na fóru, ale bohužel nenašel. Třeba hledám blbě. Děkuji všem za tip. Ahoj všem. Sháním slušného hodináře v okolí Českých Budějovic. Jedná se mi o běžnou údržbu hodinek Seiko, "vylovení, vysušení, odbahnění", kalibry 7S26 a 6R15. Hledal jsem toto téma zde na fóru, ale bohužel nenašel. Třeba hledám blbě. Děkuji všem za tip. ve čtyráku na náměstíčku v tom domu služeb v 1patře.p.Pouzar.velice šikovnej
atim Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 Hodinářství Jícha, Jeronýmova ulice vedle Lannovky a nebo na Lidické před Samsonem, teď si nemohu vzpomenout na název. Obojí bez nejmenšího problému.
Dimmu Borgir Odesláno 2. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2014 ve čtyráku na náměstíčku v tom domu služeb v 1patře.p.Pouzar.velice šikovnej Hodinářství Jícha, Jeronýmova ulice vedle Lannovky a nebo na Lidické před Samsonem, teď si nemohu vzpomenout na název. Obojí bez nejmenšího problému. Děkuji za tip, přesně to jsem potřeboval vědět. Navíc to mám poblíž pole působnosti, takže paráda.
Dimmu Borgir Odesláno 2. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2014 Měl jsem strach, že nikoho neseženu. On je jihočeský kraj poměrně specifický, to, že jsou Budějce krajským městem neznamená, že to není s prominutím docela prd*l :-) Bez urážky. Mám jižní Čechy moc rád.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se