Vágnersport Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Dobrý den,dnes ráno jsem našla manželovi hodinky, které jsem večer ukládala v tomto stavu:Asi mě přetrhne... Poraďte mi prosím, kde sehnat náhradní pásek za rozumnou cenu.Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Co to zkusit zde ? http://www.tagheuer-hodinky.cz/clanky-3009.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vágnersport Odesláno 28. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Děkuji. Právě jsem tam napsala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 buď a nebo se nebát mu říct ať mezitím zkusí kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vágnersport Odesláno 28. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 buď a nebo se nebát mu říct ať mezitím zkusí kůži Ne, to nedopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se