Dzos Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Odkaz na celkem obsáhlou stránku o rodině omega chronostop. Pro lepší přehled při výběru . http://www.old-omegas.com/chronostop.html
Deny.Bily Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Při ceně 350K bych si také nechal zajít chuť. Za tu cenu si umím představit na ruce něco zajímavějšího.
Lobber Odesláno 14. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Deny.Bily: Jen že já jsme bohužel fanatik do vintage, a když už náramkové tak jen Omega ... Ale musím říct že jsme teď objevil super Speedmastery ... Tak uvidíme ... pořád jsme ve fázi rozhledu. Nějak se nemohu rozhodnout ... a najít tu pravou volbu ... :0/ :0)
Deny.Bily Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 Já to znám "když ji miluješ tak není co řešit" taky jsem Omegafanatic. Neříkám že to nejsou krásné hodinky, ale ta cena .... Raději bych šel za přijatelnější cenu do Omega Speedmaster Mark 4.5. jeden člen fóra je má po renovaci a jsou úžasný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se