mmaki Odesláno 4. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Ty malý ciferníčky jsou stopky (chronograf). Mechanický švýcarský hodinky, který by měly strojek se stopkama, za 10k neseženeš zcela určitě. Leda baterkáče, ale pak bys musel oželet průhled na strojek a mechaniku. Vím, že tam jsou stopky, ty bych nemusel a ani nechci, ale dával jsem to sem jako příklad, byť ne úplně trefný toho co by se mi líbilo.
USER47 Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 (upraveno) Teda na ty bulovy zírám jak puk...vypadaj sice otřesně, ale myslel jsem, že nový hodinky s nečínským valžukem 7750 začínaj tak o pět deset tisíc vejš (i když samozřejmě i tyhle vylezou na nějakejch 12k po započítání dph, cla, poštovnýho a bůhvíčeho ještě). Upraveno 4. června 2014 uživatelem USER47
mmaki Odesláno 4. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Tak po celovečerním pátrání mám hlavu jak balón a nejsem o nic moudřejší. Možná ještě změním automat na mechaniku. Líbí se mi tyhle co má kolega v práci, ale jsou už trošku mimo současný finanční limit. DíkyMartin
USER47 Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Automat je taky mechanika:). Nicméně chápu, že myslíš rušní nátah. S těma marínama bys určitě chybu neudělal, jsou to hezký vkusný hodinky s kvalitním strojkem. Existuje i o pětikilo levnější automatická verze bez mimostředný vteřinovky a v rozumějších rozměrech:http://www.chronoshop.cz/steinhart-marine/steinhart-marine-38
mmaki Odesláno 5. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Narazil jsem na tyhle hodinky http://www.thomas-earnshaw.com/collections/detail/LONGCASE/all, jaký je názor místních odborníků? Značku vůbec neznám. Díky Martin
Tomas_2002 Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Ty jsou ale hodně pěkný :-) Já bych nepřekousl absenci datumovky, ale hezký tedy jsou...
Roman-ZA Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Ja by som isiel aj do pilotiek od Steinhartu. Casom na fore urcite nieco objavi v predaji.
USER47 Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 (upraveno) Narazil jsem na tyhle hodinky http://www.thomas-earnshaw.com/collections/detail/LONGCASE/all jaký je názor místních odborníků? Značku vůbec neznám. Díky MartinČína jako řemen zabalená do rádobyluxusních okeců a doplněná nesmyslnou cenovkou. Upraveno 5. června 2014 uživatelem USER47
mmaki Odesláno 5. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Čína jako řemen zabalená do rádobyluxusních okeců a doplněná nesmyslnou cenovkou.I jejich řada Swiss Made? Pěkný jsou ty Beagle.
mmaki Odesláno 5. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Čína jako řemen zabalená do rádobyluxusních okeců a doplněná nesmyslnou cenovkou.I jejich řada Swiss Made? Pěkný jsou ty Beagle.
wadee Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Ja by som isiel aj do pilotiek od Steinhartu. Casom na fore urcite nieco objavi v predaji.Vzhľadom na tvoju poslednú aktualizáciu statusu je toto veľmi zaujímavé odporúčanie Aby som nebol OT, tak tie Marine od Steinhartu sú pekné, a iba máličko nad limit..
USER47 Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 (upraveno) I jejich řada Swiss Made? Pěkný jsou ty Beagle.Na swiss made nálepku ti stačí jakejkoli švýcarskej strojek (aspoň z 50% - kterej zrovna v těhle asi bude) a kompletace ve švajcu...Celkem nic to nemění na tom, že je to divná firma s pravděpodobně falešnou historií, jejíž produkce se z větší části skládá z předraženejch kolotočovejch čínskejch hodinek se strojkama, který se dávaj do levnejch fejků. Vykašlal bych se na ty pouťový cingrlátka, který na těch hodinkách požaduješ, a koupil bych něco od osvědčenejch firem jako je Seiko, Hamilton, Tissot atd. Projdi si místní vlákna, kde se řešej hodinky kolem 10k. Je jich tu dost na to, aby ses zorientoval ve slušnejch značkách v daný cenový hladině. Upraveno 5. června 2014 uživatelem USER47
Rufanius Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Na swiss made nálepku ti stačí jakejkoli švýcarskej strojek (aspoň z 50% - kterej zrovna v těhle asi bude) a kompletace ve švajcu...Celkem nic to nemění na tom, že je to divná firma s pravděpodobně falešnou historií, jejíž produkce se z větší části skládá z předraženejch kolotočovejch čínskejch hodinek se strojkama, který se dávaj do levnejch fejků. Vykašlal bych se na ty pouťový cingrlátka, který na těch hodinkách požaduješ, a koupil bych něco od osvědčenejch firem jako je Seiko, Hamilton, Tissot atd. Projdi si místní vlákna, kde se řešej hodinky kolem 10k. Je jich tu dost na to, aby ses zorientoval ve slušnejch značkách v daný cenový hladině. S tímhle nezbývá než souhlasit...
mmaki Odesláno 5. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Tak užší výběr zatím vypadá takto: Steinhart Marine 38 Junkers 6664-2 Junkers 6150-2 Junkers 6160-5 Spitzbergen F13 Martin
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se