Danny_1989 Odesláno 9. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2014 no jde mi o to, že bych je tam na 100,1 % nekoupil, páč třeba ty Uniony u nich stojí asi 55 000,- když jdou z Německa sehnat za asi 37 000,- jde mi jen o to, abych to měl kde vyzkoušet na ruce... a taky mě pořád dráždí ty Orisky, jenomže ty nemá přímo na krámě počítám nikdo, to by šlo jedině objednat...
Micey Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Zrovna Orisek má Koscom strašnou spoustu, zeptej se.
jacob Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Myslím, že není dobře vybírat měsíc :-). Akorát budeš nahlodaný více možnostma. Bezhlavě nějaké kup, kdyžtak je tady prodáš. Takto to zopakuješ třeba 10x nebo 20x a teprve potom začneš mít tušení, jaké hodinky se Ti líbí, jaká značka je Ti sympatická nebo jakou barvu ciferníku opravdu upřednostňuješ. Já jsem ten nákup a prodej opakoval již přibližně 50x a občas si stále nejsem jistý .
Danny_1989 Odesláno 9. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2014 jacob: v té záplavě příspěvků to tu asi někde zapadlo, ale tyhle hodinky se nikdy prodávat nebudou - jsou od rodiny k promocím ale co se týče toho nahlodání možnostmi máš vcelku pravdu nicméně na druhou stranu je pravda, že mi v hlavě sedí stále jen to duo Oris/Union, vše ostatní bývá jen chvilkový záblesk...
jacob Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Jo, tak Union jsou podle mě super :-). A že si je třeba předem nezkusíš - pokud nejsou skladem, já tu chvíli napětí miluji!
Danny_1989 Odesláno 9. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2014 chronobundus mě sice pomalu ale jistě napadá, ale zase mám rád jistotu, že vím, do čeho jdu, notabene u hodinek na furt - ani to není v uvozovkách, protože tyhle na furt budou a za ty peníze by byla škoda, aby ležely v šupleti...
Danny_1989 Odesláno 10. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2014 tak z Koscomu se ozvali - Union mají na skladě, Oris sice ne, ale ptali se který model mají na vyzkoušení objednat (tah/kůže)... myslíte, že počítají s tím, že člověk prostě přijde, vyzkouší, slušně poděkuje a odejde aniž by koupil? Jakože pro mě značka ideál, ale aby nekušnili... 1
jacob Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 Předem řekni, že si je chceš nezávazně vyzkoušet a předejdeš blbému pocitu při návštěvě :-). Je samozřejmé, že zkoušet u AD a potom objednávat na netu nemusí být pochopitelně pro každého košer.
DenyKr Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Asi tak nějak. Přijít a říct "chci si hodinky vyzkoušet, abych věděl, co si přes ten internet objednávám" asi není to pravé
Danny_1989 Odesláno 11. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2014 zase si nedělám iluze, že nemají povědomí o tom, kolik ty hodinky stojí jinde, takže jim asi musí být jasné, proč si tam většina lidí chodí hodinky (jen) zkoušet, ale jde právě o to, co píše jacob, ať to člověk uhraje, jakože hodinky pěkné, ale "musím si to ještě nechat projít hlavou"...
Micey Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 No, taky si nedělej iluze, že nikdo z nich neleze na chronomag..
Danny_1989 Odesláno 11. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2014 no, na to lze dodat jen to, že každý holt může být někdy za blbce...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se