Přejít na obsah

Chrono chata

tomtur

Doporučené příspěvky

Co by ste povedali na chrono chatu? spokojne jeden den, druhy den polievka a domov, tvrdaci mozu zostat do druheho dna... Frajerkin apu si postavil vcelku peknu, trosku mu s tym pomaham a uprimne-beriem to aj ako zraz, aj ako prezentaciu, a mozno aj jemu trochu vypomoc. Jedna sa o obec Hradok, hned za Piestanmi, chata je v lese 11 km od najblizsieho kulturneho strediska (krcma) a je tam krasne, klud, pivo, gril, slniecko, pipa (bol som kupit normalnu ze PIIPU velku, je to radost ako z hodiniek-cisto chlapska emocia-bude vela piva, bude studene) a proste vsetko co clovek potrebuje.

Ak je to blbost, spokojne povedzte, ale men to prislo ako fajn napad.

Aby ste vedeli kde to je, posielam linky na internety: www.chatajavornicek.sk a link na fejsbuky: https://www.facebook.com/pages/Chata-Javorn%C3%ADček/599718920060545

Je to z Dunajskej ulice cca 100 km, z piestan kusok, z NMnV tiez par km, takze zapad/stred slovenska by sa mohol zucastnit spokojne. Kapacita je 22 kusov na spanie, na vonkajsie posedenia neobmedzena :)
Upraveno uživatelem tomtur
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ta výtřaska patří k chatě?? Dají se od ní půjčit klíče a zajet na houby do lesa?? To bych se dlouho nerozmýšlel... nahoďte datum, borci!

Ta je stredobodom zaujmu vacsiny chlapov na chate :) moc offroadovych moznosti tam ale nieje. Max jedna cesta, ktora ale po prejdeni v3skou nieje zjazdna pre nic ine, takze sa chudatko vitraska prezentuje ako nepojazdna posledny rok. Mozno sa uz aj realne stala :)

Datumy zajtra potvrdim s panom domu, zatial to vychadza na 18-20 jul alebo 25-27 jul...

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Odkaz ke komentáři

"prezentaciu"?? to ako, ze najprv povinne 3h prednaska o neskutocne dokonalych hrncoch bez ktorych nas zivot nebude mat zmysel a pod....?? :D :D :D

neee, robim si kozy, velmi rad by som siel, no akurat budem na dovci... :( uzite a vela fotte! ;)

Odkaz ke komentáři

"prezentaciu"?? to ako, ze najprv povinne 3h prednaska o neskutocne dokonalych hrncoch bez ktorych nas zivot nebude mat zmysel a pod....?? :D :D :D

neee, robim si kozy, velmi rad by som siel, no akurat budem na dovci... :( uzite a vela fotte! ;)

Pod aj po dovci, dostanes k hrncom zdarma meteostanicu alebo digitalny fotoramik..... :)

Odkaz ke komentáři

Tak to hosi dajme fix na 25-27, ja to uzavriem pre bookovacie systemy a ludi z vonku, objednam pivo a kofolu, na jedle sa dohodneme nejak hromadne. Myslim ze varit viem obstojne a nezeru mouku, zato to nahradzam masom, takze to bude prijatelne pre vacsiinu ludi :)

Piju Plzeň ;-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...