Jump to content

Rolex GMT Master II.

Guest dabelM

Recommended Posts

Guest dabelM
Posted

Vážení členové fóra a znalci značky Rolex,

Během své blížící se dovolené ve Španělských městech Barcelóna a Madrid bych se rád podíval na nabídky hodínářství s výše uvedeným modelem. Narazil jsem na chrono24 na několik prodejců, kteří je mají v nabídce. Hledám jen hodinky u prodejců se kamenným obchodem a s kompletním balením. Našel jsem hodinky z roku 1996 za cenu kolem 4.700,-?. Ocelový tah má plný počet dílků, k dispozici je originální box a garance. Jaký je Váš názor na tuto nabídku ?

http://www.ancienne.es/en/rolex-gmt-master-ii-16710-01117/

Děkuji předem za Vaše názory.

Posted

Podle me je to drahy jak pes - diky Euru teda taky - nicmene ja tomu zjevne nerozumim. Ale to uz bych si neco prihodil a sel do keramickejch GMT nebo Subu..

Guest dabelM
Posted

Podle me je to drahy jak pes - diky Euru teda taky - nicmene ja tomu zjevne nerozumim. Ale to uz bych si neco prihodil a sel do keramickejch GMT nebo Subu..

Myslím, že jsi na tyto chrasticí a týkající krasavce odborník. Čekal bych nějakou slevu při platbě v hotovosti, tak kolem 4.000,-?.

Guest dlubix
Posted

Jestli Ti sleví 700, tak seš machr.

Mam rád plechovky, ale tady se musím zastat Sibiře. Když jsi připravenej vysolit 4,7kEur za starý oleštěný plecháče, připlať si a naber keramický.

Guest dabelM
Posted

Cena se mě zdá dost nadstřelená.  Na webu jsem narazil na jedny stránky, kde prodejce nabízí jak prodej, tak i výkup. Rozdíl mezi nákupem a prodejem je 30%.

Tak bych čekal, že je vykoupili někde kolem 3.500,-EUR. Někteří z prodejců na nabízených kusech ani nemají k dispozici ani plný počet dílků tahu.

Posted

Cena se mě zdá dost nadstřelená.  Na webu jsem narazil na jedny stránky, kde prodejce nabízí jak prodej, tak i výkup. Rozdíl mezi nákupem a prodejem je 30%.

Tak bych čekal, že je vykoupili někde kolem 3.500,-EUR. Někteří z prodejců na nabízených kusech ani nemají k dispozici ani plný počet dílků tahu.

na chybejici dilky tahu se vykasli, jeden stoji u bechyneho 1,200 ceskych. spis se soustred na to, jak moc jsou nozky vocucany jak bonpari, to uz nevratis a drive nebo pozdeji te to bude stvat...

zkus pohledat watchrecon.com a chrono24.com, aby sis udelal prehled o cenach...

Guest dabelM
Posted

Děkuji pánové za Vaše příspěvky, uvidím se jakou se vrátím.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...