Přejít na obsah

Breitling AVENGER BLACKBIRD 2014

Doporučené příspěvky

Návštěvník Radius
Odesláno (upraveno)

Ta cena je v Kč na ofiko stránkách breitling.com u každýho modelu (na konci konfigurace "made to measure" po zadání libovolnýho dealera), je to samozřejmě ofiko cena. Dealeři pak dávají na místě X% slevu...

Upraveno uživatelem Radius
  • Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Radius
Odesláno

Aha, pleteme dva modely, ta uvedená cena se vztahuje na model k tomuto topicu Avenger Blackbird. Ofiko původní cenu limitky Seawolfu Blacksteel netuším. Standartní Seawolf Steel na tahu Pro2 byl na 88.600 a po faceliftu a zdražení na začátku roku 2014 vyskočil na 101.500,- a tam se snad drží do současnosti.

Odesláno

Ano, již tam v nabídce mnou popisovaný model není. Já jsem ale rád i za zjištění "oficiální" ceny klasických Avengerů. :guitar:

Odesláno

Btw cena byla od 105tis (podle strapu), pak se dělaly ještě limitka avenger skyland blacksteel (to byly chrona) a ty začínaly na 120tis... Ale to jsou stará čísla, tím že jsou to limitky tak nové kousky mají cenu teď trochu vyšší... :frusty: 

Odesláno

Ty jsou ovšem super, sice trochu dětské prvky, ale mě se líbí jak nápad tak zpracování. Na limitku super..

Taky se mi docela líbí akorát jsou malinko dražší než si mohu dovolit asi 180tis. 

Odesláno (upraveno)

Díky za report!  Budou tam muset počkat ještě pár let. :D Ale jo, jednou budou!

Upraveno uživatelem kaliw124

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...