quattroRS Posted June 19, 2014 Report Posted June 19, 2014 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Po dlhom, takmer rok trvajúcom uvažovaní, som sa odhodlal na kúpu nových hodiniek, ktoré by nahradili moje staré, ktoré ma síce neomrzeli, ale potreboval som odolnú náhradu, a v podobnom štýle, ako boli vtedajšie. Po prvotných skúsenostiach s hodinkami Casio G-Shock, ktoré som mal len mesiac, som sa chcel k tejto značke vrátiť, ale vzhľadom na to, že moje nároky už boli vyššie, rozhodol som sa už nevstupovať do tej istej rieky, a nebrať znova model G-7800-1, ktorý aj naďalej považujem za najkrajší G-Shock vôbec. Stal som sa ale fanušikom ana-digi štýlu, a tak som siahol po modeli AWG-M100-1AER, ktorý okrem toho, že spĺňa moje požiadavky na ana-digi, je aj odolný, vodotesný, rádiom riadený, a solárne poháňaný. Za výberom tohto modelu stojí takmer rok trvajúci výber, a prezeranie mnohých typov hodiniek, aj keď tieto ma prekvapili svojou veľkosťou, keďže, keď som ich videl po prvý raz, prišli mi maličké, ale vedel som, že opachu na ruke nosiť nebudem, radšej kompaktné hodinky. Ich dizajn je pre mňa osobne celkom pekný, zvolil som túto verziu, hlavne kvôli tomuz, že som chcel byť nenápadný, ale hlavne, aby si mnohí mysleli, že nosím na ruke pomerne obyčajné hodinky. Mám ich dva dni, a sú podľa mňa úžasné, aj keď je pravda, že nebyť náhody, tak na ruke by som dnes nosil asi typ GW-M5610-1ER. Dúfam, že som aspoň na niektorých členov fóra urobil dojem výberom týchto hodiniek, aj keď som len začiatočník v rámci hodinkovej mánie, a musím povedať, že aj keď sa o hodinky nejako extra nezaujímam, nejaké vedomosti o nich mám, a čo je podľa mňa asi hlavné, a dôležité, na kvalitné hodinky mám slabosť, a som schopný za ne patrične zaplatiť. Prikladám obrázky čerstvého hoidinkového prírastku, a kto by chcel, tie staré mám záujem predať, tiež je to ana-digi štýl.
ggrand Posted June 19, 2014 Report Posted June 19, 2014 Gratuluju. Sám jsem nenašel dokonalého zástupce ana-digi v géčkách. Kdyby tyhle měly delší stopky a odpočet + bílé ručky už je dávno mám. Jsem rád, že ti dělají radost. Moje volba padla na GA-100, kde mi naopak vadí jejich přerostlost.
quattroRS Posted June 19, 2014 Author Report Posted June 19, 2014 (edited) Ja som sa sustredil hlavne na dizajn, na ti funkcie, ako stopky, ci timer, som sa nezamieraval, islo mi v prvom rade o dizajn, a to, aby boli radiom riadene, a solarne dobijane, aby som sa nemusel babrat s nastavovanim, a furt vymienat bateriu. Edited June 19, 2014 by quattroRS
Recommended Posts