vor Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Zítra vezu svoji spolubydlící a její kámošku na koncert G. Michaela do T-Mobile arény, já tam nejdu a budu na ni čekat někde v hospodě. Nemáte někdo stejný osud, že bysme pokecali o hodinkách a dali pár sifónů, než to peklo skončí?
odklizec Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Problem se ti prave asi vyresil? George Michael zrusil koncert, kvuli bouracce kamionu s technikou. Ale cestu do praglu si samozrejme udelat muzes i tak
vor Posted June 2, 2007 Author Report Posted June 2, 2007 Problem se ti prave asi vyresil? George Michael zrusil koncert, kvuli bouracce kamionu s technikou. Ale cestu do praglu si samozrejme udelat muzes i tak Já jsem tam byl včera a víc než 2x měsíčně tam nemusím. Že prý v tom kamionu měl make-up a proto koncert zrušil.
Mike. Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Že prý v tom kamionu měl make-up a proto koncert zrušil...
mnovace Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Prý pudru - to se ti povedlo. Asi jsi neslyšel o jeho orientaci Ten kamión vezl indulonu
vanderB. Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 ja myslel pudr - powder - kokain i kdyz prej byl spis pres tablety...
mnovace Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 jo tak to soráč, neporozumněl jsem, tablety mu prý jdou také k duhu
Mike. Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 jo tak to soráč, neporozumněl jsem, tablety mu prý jdou také k duhu
Recommended Posts